فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

دسترسی به اخبار و اطلاعیه های سایت در کانال تلگرام فروشگاه

تحقیق در مورد خیار 12 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .DOC ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 12 صفحه  قسمتی از متن .DOC :    به نام خالق هستی موضوع تحقیق : خیار Cucumber درس : کنترل گواهی بذر استاد: دکتر زهراوی دانشجو : شاهین تهلیلی مقدمه خیار (Cucumis sativus) گیاهی از تیره کدوئیان است که اقسام گوناگون دارد. میوه‌اش درشت و سبز یا سفیدرنگ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

دانلود طرح بسته‌ بندي خرما

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 74 صفحه  قسمتی از متن .doc :    طرح بسته‌بندي خرما - قند خرما - شيره خرما - خوراك دام - سردخانه 2500 تني محل اجرا: جيرفت- شهرك صنعتي كارفرما: شركت ماهان سبز كرمان خلاصه طرح: مشخصات طرح: نام مجري: شركت ماهان سبز كرمان سرمايه ثبتي: 10000 ميليون ريال ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد مراحل تولید عسل

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 69 صفحه  قسمتی از متن .doc :    1- چكيده 1   2- كليات 4   1-2- انواع عسل 7   2-2- چگونگي و ميزان بكارگيري 20   3-2- كالاهاي قابل جانشيني 20   4-2- قيمت و امكان فروش 21   3- بررسي فني 21   1-3- اصول فرآيند توليد 21 &nbs ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد متابوليتهاي ثانويه در گياهان

  لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 36   مقدمه: در سالهای اخیر تمایل زیادی برای استفاده از ریزازدیادی در گیاهان مختلف باغبانی بوجود آمده است. روشهای پیشرفته‌ای در اختیار تولیدکنندگان گیاهان زینتی و دارویی قرار دارد که می‌توانند نیاز‌های بازارهای جهانی در قرن آینده را فراهم کنند. این دستورالعمل‌ها براساس سطوح به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره باغبانی

 تحقیق درباره باغبانی لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 18   باغبانی ‎باغبانی دانش و فن بررسی و پژوهش در میوه‌شناسی، سبزی‌شناسی، گل‌شناسی، فضای سبز پارک‌ها و بوستان‌ها و محیط زیست و همچنین استفاده از محصولات باغبانی در صنایع غذایی است. باغبانی عبارت است از علم کاشت وپروش گیاهان زینتی ؛گیاهان دارویی ودرختان میوه و طراحی فضای سبز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره باده1

تحقیق درباره باده1 لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 40   باده ، نوشابه ای مسکر که از تخمیر مواد قندی و نشاسته ای موجود در انگور، خرما، برنج و غیره به دست می آید. 1) کلیات واستفادة طبّی . باده در زبان عربی به نامهای متعدد خوانده شده که مشهورترین آنها خمر (از انگور) و نبیذ (از غیر انگور) است . داوود انطاکی (ج 1، ص 285) نامهای عربی برخی از انواع آن را آورد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره اسفنج ها

تحقیق درباره اسفنج ها لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 9   اسفنج ها   دید کلی اسفنجها (پوریفرا) از ساده‌ترین جانوران هستند. اندازه آنها از چند میلیمتر تا چندین متر تغییر می‌کند. رنگ این جانوران نیز گوناگون است و از خاکستری تا قرمز ، نارنجی ، آبی ، بنفش و سیاه تفاوت دارد. اسفنجها در آبهای شور و اعماق مختلف دریا یافت می‌شوند و تنها یک راس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد سوسيس و كالباس 65 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 65 صفحه  قسمتی از متن .doc :    به نام خدا مقدمه نياز انسان به غذا يكي از احتياجات ذاتي يا فيزيولوژيك است كه عامل بقاي زندگي و طول عمر مي‌باشد. احتياج به غذا دائمي است و ارگانيسم را مجبور مي‌كند تا براي بدست آوردن غذا و رفع گرسنگي كوشش كند. به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره مزرعة آموزشي و تحقيقاتي دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرري

تحقیق درباره مزرعة آموزشي و تحقيقاتي دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهرري فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات: 91صفحه           پنبه ( cotton ) داراي چند گونة زراعي مي باشد كه به نظر مي رسد منشاء اوليه آنها آفريقاي استوايي باشد. ظاهراً پنبه از اين منطقه و در زماني كه تمام قاره ها به هم وصل بوده‌اند، به ساير مناطق جهان شامل جنوب غربي و جنوب شرقي آسيا، استراليا و آمريكا راه يافته است. پس از جدا شدن قاره ها از يكديگر (در حدود ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق جامع و کامل درباره سیب زمینی(گیاه شناسی,خاک سیب زمینی و کشت سیب زمینی)

تحقیق جامع و کامل درباره سیب زمینی(گیاه شناسی,خاک سیب زمینی و کشت سیب زمینی)   فرمت فایل word: ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 69 صفحه       پیشگفتار محصولات کشاورزی هر ساله در سطح جهان از جمله ایران توسط عوامل بیماریزای گیاهی مختلف خسارت می بینند که در بین این عوامل بیماریزا نماتدهای انگل گیاهی از اهمیت ویژه ای برخوردارند. نماتدهای انگل گیاهی نه تنها از طریق حمله مستقیم به گیاهان زیان می رسانند بلکه بطور غیر مستقیم نیز باعث کاهش محصول و ای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره کشت های هیدروپونیک

تحقیق درباره کشت های هیدروپونیک فرمت فایل :word (قابل ویرایش) تعداد صفحات:66صفحه             کشت بدون خاک شامل انواعی از روشهای غیر متعارف کاشت گیاهان است . مانند کشت آبی و کشت در ماسه و کشت در سنگریزه و کشت هوایی و کشت داخل لوله و ... کلمه هیدروپونیک برای اولین بار در آمریکا استفاده شد و مترادف با کشت بدون خاک است . ولی در آلمان و انگلیس کشت آب برای این روش نام گذاری می شود ... کشت بدون خاک شامل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره تاثير آنزيم آلفا آميلاز بر حجم نان اشترول رول

تحقیق درباره تاثير آنزيم آلفا آميلاز بر حجم  نان اشترول رول فرمت فایل :word (قابل ویرایش) تعداد صفحات:18صفحه             صنعت خمير و محصولات پخته شده منجمد يكي از شاخه هاي صنعت پخت است كه در سالهاي اخير رشد سريعي داشته است. اين شاخه شامل بيسكويت هاي منجمد، كراواسنهاي منجمد، رول ها و شيريني هاي منجمد مي باشد. به علاوه اين شاخه شامل آن دسته از خمير ها و فرآورده هايي كه در محصولات ديگر هم بكار مي روند، مي شوند. بر اساس جديدترين ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره بیماری سیاهک دروغی برنج

تحقیق درباره بیماری سیاهک دروغی برنج فرمت فایل :word (قابل ویرایش) تعداد صفحات107صفحه             تاریخچه: قارچ عامل بیماری از ابتدا تا کنوندارای نامگذاری های متفاوتی بوده و در حال حاضر و در بیشتر منابع به نام Ustilaginoideavirens خوانده می شود. از نوشته های قدیمی چینی این چنین بر می آید که اینقارچ از گذشته های دور شناخته شده، لیکن فاقد نام علمی بودهاست. اینباور وجود دارد که وقوع بیماری نشانه ای از وج ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد خیار هندوانه طالبی کدو و خربزه 94 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .DOC ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 94 صفحه  قسمتی از متن .DOC :    خیار خیار طبقه بندی مبدا و تاریخچه خیار Cucumis sativus و طالبی متعلق به یک جنس می باشند خیار احتمالا بومی اسیا و افریقا بوده و شواهی در دست است که در غرب اسیا حداقل برای مدت 3000 سال کشت و زرع می گردیده است . خیار برای ی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره نظام کشاورزی

تحقیق درباره نظام کشاورزی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 13صفحه             مقدمه : در دهه هاي گذشته نظامهاي كشاورزي رايج كه به نهاده هاي خارجي و از جمله مواد شيميايي كاملأ متكي بوده اند، در توليد محصولات زارعي نقش چشمگيري داشته اند. بدلايل متعددي از جمله افزايش هزينه دستيابي به انرژي و مواد شيميايي در مزرعه ، افزايش مقاومت حشرات و علفهاي هرز ، كاهش حاصلخيزي خاك ، آلودگ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد نشاسته ذرت

تحقیق در مورد نشاسته ذرت فرمت فایل:WORD(قاببل ویرایش)تعداد 45صحفه         خصوصیات فیزیکوشیمیائی از اصلاح شیمیایی نشاسته ذرت به رفتار رئولوژیکال، انحطاط و فیلم تشکیل ظرفیت مرتبط چکیده : رویکرد جدایی ناپذیر از اثر اصلاح شیمیایی بر خواص فیزیکوشیمیایی و تابعی از نشاسته ذرت با استفاده از روشهای مختلف و مکمل انجام شد. Acetylated . acetylated cross linked ، hydroxypropylated crosslinked ، اسید و نشاسته ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد چاي و پودر فوري چاي سبز

تحقیق در مورد چاي و پودر فوري چاي سبز فرمت فایل : word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 159صفحه   چای مانند قهوه و کاکائو در ردیف رایج ترین و مهمترین نوشابه های مطبوع مورد مصرف در بیشتر کشورهای جهان از جمله ایران می باشد. نظر به اینکه ایران با دارا بودن حدود یک درصد از جمعیت جهان 4 تا 5/4درصد از مصرف کل چای جهان را به خود اختصاص داده است آن را می توان از کالاهای مهم و عمده مورد نیاز عامه مردم دانست که در نتیجه در مخارج کل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد سيكل پرورش ماهي قزل آلاي رنگين كمان

تحقیق در مورد سيكل پرورش ماهي قزل آلاي رنگين كمان فورمت فایل:word(قابل ویرایش) تعداد43صحفه         عنوان فصل اول تورگردان احاصه اي فصل دوم: خصوصيات منطقه مقدمه آدرس وموقعيت آب ماهي سرا منبع تامين كننده آب ماهي سرا محل تامين غذا وتخم ماهي ظرفيت توليد استخر فصل سوم: زيست شناسي ماهي قزل آلا 1-2 زيستگاه قزل آلاي رنگين كمان 2-2 مهاجرت تخم ريزي وتوليد مثل 3-2 نيازمندي هاي محيطي ماهي قزل آلا فصل سوم: كار در استخر 1-3  ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد تغذیه دامها و چراگاها

تحقیق در مورد تغذیه دامها و چراگاها فورمت فایل:word(قابل ویرایش) تعداد31 صحفه       مقدمه : برنامه ريزي تغذيه به مرتع داران كمك مي كند تا از طريق استفاده بهتر منابع غذايي ميزان بازدهي را افزايش دهند . برنامه تغذيه دامها ، ميزان جيره غذايي را با مقدار علوفه چراهگاه مي سنجند . مقياس زماني براي برنامه تغذيه مي تواند از يك دورة طولاني مدت يك سال تا درورة كوتاه يك روزه تغيير كند . به طور كلي سه نوع از طرحهاي تغذيه براي ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد بررسی مدیریت تلفیقی آفات گوجه فرنگی

تحقیق در مورد بررسی مدیریت تلفیقی آفات گوجه فرنگی فرمت فایل : word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 20 صفحه     مدیریت تلفیقی آفات عبارت است از مجموعه روش های کنترل آفات که بر پایه اکولوژیکی استوار بوده و به عوامل طبیعی وتلفات از قبیل دشمنان طبیعی و هوا متکی و حاقل اختلالات ممکنه را  در خصوص عوامل مزبور در برداشته باشد. اجزای ضروری در برنامه  IPM گوجه فرنگی عبارتند از :1) شناسایی دقیق آفات 2) ردیابی مزرعه ای 3) راهنمای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره بررسی آزمون هاي كمپوت و كنسرو

فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 6 صفحه     اندازه ي فضاي آزاد سر قوطي طبق استاندارد در قوطي هاي فلزي 6 درصد و در قوطي هاي شيشه اي 10 درصد مي باشد . اگر ميزان فضاي آزاد سر قوطي بيشتر 6 درصد باشد در فرايند سرد كردن درب قوطي را به سمت خود مي كشد و اين باعث ايجاد فشار در محل دوخت و نشتي آن مي شود . همانطور مي دانيد هرچه فضاي آزاد سر قوطي بيشتر باشد خلا نيز بيشتر است . ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درمورد کشاورزی

تحقیق درمورد کشاورزی فرمت فایل:WORD(قابل ویرایش) تعداد 31 صحفه         این رشته درزمینه کشاورزی ، شاخه فنی وحرفه ای وکاردانش مشترک است. یک کشاورز فردی است که باشیوه هایی صحیح کشت محصولات کشاورزی ، پیشگیری ازامراض گیاهی وافزایش محصولات کشاورزی آشنایی کامل دارد وبا تهیه طرح های تحقیقاتی وزراعی وتجزیه وتحلیل آنها وشناخت منابع زیر زمینی تولیدات خودرا ازطریق بهبود مراحل کاشت ، داشت ، برداشت ،اصلاح بذر، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره كشاورزي واقتصاد روستايي

تحقیق درباره كشاورزي واقتصاد روستايي فرمت فایل :word( قابل ویرایش) تعداد صفحات:168             اقتصاد روستايي اقتصاد روستايي شاخه اي از اقتصاد است که با اقتصاد کشاورزي وابستگي متقابل دارد و در کليت ، خود جزئي از اقتصاد ملي است. هر گونه تغييري در اقتصاد ملي باعث تغيير در اقتصاد روستايي خواهد شد. اقتصاد روستايي با اقتصاد کشاورزي داراي وجه تمايز است. زيرا در اقتصاد روستايي با مسائل فردفرد روستائيان سرو کا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد تاریخچه انواع غلات واهمیت آنها

تحقیق در مورد تاریخچه انواع غلات واهمیت آنها فرمت فایل:WORD(قابل ویرایش) تعداد 21 صحفه           تعریف غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند . گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره ماهيان استخواني , كفال ماهيان , كفال طلايي Mugil auratus

تحقیق درباره ماهيان استخواني , كفال ماهيان ,  كفال طلايي Mugil auratus فرمت فایل:word(لینک دانلود پایین صحفه)تعداد صفحه 13       خصوصیاتی که ماهی کفال طلایی را برای پرورش یاصید مناسبمیکند بارتند از:  ماهي كفال طلايي Euryhalin- Eurytherm مي باشد. گوشت ماهي كفال طلايي كيفيت خوبي دارد. ماهي كفال طلايي به غذاي خاصي احتياج ندارد و عمدتاً گياهخوارند (پلانكتونها و جلبكهاي كف زي) در سيستم پلي كالچر (كشت توام) همراه با ساير گونه هاي ماهي و ميگو پرورش مي ي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره طبخ ماهي در فر

تحقیق درباره طبخ ماهي در فر فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:10صفحه             بهترين روش طبخ براي ماهي قزل آلا به اين نحو است كه ماهي را شسته و بعد از تميزكردن داخل شكم آن را كمي سيرتازه بماليد و مقداري پودر زنجبيل و نمك به آن بزنيد و مقداري شويد تازه درون شكم قرار داده و بگذاريد يك ساعت در يخچال بماند.   بعد از يك ساعت ماهي را از يخچال بيرون بياوريد و با استفاده از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره استخراج قند از خلال چغندر

تحقیق درباره استخراج قند از خلال چغندر فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:9صفحه             اصول استخراج قند: خروج قند از سلولهاي خلال بر اساس تئوري انتشار يا ديفوزيون صورت مي گيرد. ظرفي را در نظر بگيريد كه به وسيله يك ديواره تراوا ( قابل نفوذ ) به دو قمست تقسيم شده باشد، در يك طرف ديواره، آب محتوي ماده رنگي محلول و در طرف ديگر آب خالص بريزيد. ماده رنگي در اثر خاصيت انتشار و به علت اختل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره بوتری تیس پوسیدگی سیر انبار شده

تحقیق درباره بوتری تیس پوسیدگی سیر انبار شده فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:11صفحه               بوتری تیس در سیر از اروپا، اسکاندیناوی،  آمریکای جنوبی، آمریکای شمالی ، استرالیا و نیوزیلند گزارش شده است. در اورگان ، B. acladia (= B.allii) تنها در آبشارهای غربی دیده می شود. گونه های قارچ بوتری تیس علت پوسیدگی گردن یا بیماری کپک خاکستری می باشد، علائم ممکن است در خاک یا در انبار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقيق درباره بررسي ميزان ATP در اسپرم مولدين

 تحقيق درباره بررسي ميزان ATP در اسپرم مولدين فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:113صفحه             چکیده:    کفال ماهیان دریای خزر یکی از مهمترین ماهیان شیلاتی این دریا می باشند.که پس از انتقال از دریای سیاه به دریای خزر، توانستند خود را بااکوسیستم این دریا مطاقبت دهند.    هدف از این تحقیق بررسی میزان ATP اسپرم ماهی کفال طلایی در شرایط  زمانی،دمایی و محلولهای تد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره پخت نان

تحقیق درباره پخت نان فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:29صفحه             تخمیر مایع یا دو مرحله ای که در روش پیوسته تولید نان اعمال می شود،بدین ترتیب که عمل تخمیر ابتدا در محیط مایع و بر روی قسمتی از مواد اولیه صورت می گردد. عمل تخمیر در دمای 28-25 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 75 درصد انجام شده و در نتیجه آن مقداری گاز کربنیک و الکل ( حدود 3/3% وزن آرد) از قندهای قابل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره تولید انواع نان فانتزی

تحقیق درباره تولید انواع نان فانتزی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:21صفحه             خلاصه طرح : ايجاد واحدتوليد كننده انواع نام فانتزي شامل بالت نام همبرگرد. نان ساندويچ و نام لواش و نان تافتون مي باشد قابليت بالاي اين محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن اين محصول دستگاه صادركننده مجوز : وزارت صنايع و معادن ، وزارت جهاد كشاورزي ظرفيت اسمي توليدات :    &nbs ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره شیرین کننده های رژیمی

تحقیق درباره شیرین کننده های رژیمی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات18 صفحه                 شیرین کننده ها به دو دسته: طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند . شیرین کننده های طبیعی: عموماً جزء گروه کربوهیدرات ها می باشند و از کربن ، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند و عبارتند از: منوساکاریدها مانند گلوکز ، فروکتوز و گالاکتوز؛ دی ساکاریدها مانند ساکاروز ، لاکتوز و مالتوز . رافینوزیک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره توليد خمير فلاف

تحقیق درباره توليد خمير فلاف فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات28 صفحه           مقدمه : خمير فلاف يا الياف بلند عمداً براي تهيه پوشك بچه و نوار بهداشتي مي‌باشد. در حال حاضر قسمت عمده خمير فلاف مورد مصرف در كشور از طريق واردات تدارك مي‌شود. خكير فلاف در كشورهايي كه داراي جنگلهاي درختان سوزني مي باشند. از اين گونه درختان تهيه مي‌شود در حاليكه در ايران بدليل فقدام درخ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره کود دهي گياهان گلخانه اي

تحقیق درباره کود دهي گياهان گلخانه اي فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات18 صفحه               گياهان نيز مانند انسانها براي رشد و نمو به ومواد غذايي نياز دارند . فتوسنتز تامين كننده كربوهيدرات است و به علاوه لازم است عناصر معدني خاصي از محيط ريشه جذب گياه شود . جذب عناصر توسط ريشه گياهان به صورت اختصاصي نيست , به اين معني كه وود عناصر در گياه دليل بر ضروري بودن آن براي رشد و نمو ني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره خیار گلخانهای(درختی)

تحقیق درباره خیار گلخانهای(درختی) فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات22 صفحه               اسکلت بخشی از گلخانه است که پوشش پلاستیکی یا شیشه ای را نگه میدارد. اسکلت گلخانه باید محکم و سبک بود و در عین حال ارزان و با دوام باشد و تا حد امکان سایه کمتری داشته باشد. در حال حاضر اسکلت گلاخنه را بیشتر با آهن گالوانیزه و یا آلومینیم می سازند و در بعضی موارد از چوب هم استفاده میشود ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره خواص خمیر و نان

تحقیق درباره خواص خمیر و نان فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات26 صفحه               چكيده: اطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل ت أی يد نموده  و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگي در كشورهاي پيشرفته از ميز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره کاربرد بیوتکنولوژی در باغبانی

تحقیق درباره کاربرد بیوتکنولوژی در باغبانی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات14 صفحه               با افزایش جمعیت در دنیا، نیاز به افزایش تولید میوه و سبزى نیز به همان نسبت وجود دارد. چگونه مى توان این نسبت را متوازن نمود و تولیدات باغبانى را با افزایش جمعیت، افزایش داد؟ تکنیک هاى سنتى به نژادى گیاهان، پیشرفت هاى قابل توجهى را در اصلاح ارقام با پتانسیل بالا به وجود آورده اند ولى ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره قارچهاي عالي

تحقیق درباره قارچهاي عالي فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 32 صفحه             مقدمه: آسكوميست ها و بازديديوميستها گاهي اوقات بنام قارچهاي عالي ناميده مي شود. اين قارچها نسب به قارچهائي كه تاكنون مورد بحث قرار گرفته است داراي تكامل بيشتري مي باشد، گرچه بعضي از قارچ شناسان ( Bessey, 1942,1950 – Dodge’ 1914 ) معتقدند كه قارچهاي اين رده داراي منشأ مستقلي است ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره بسته بندی مواد غذایی

تحقیق درباره بسته بندی مواد غذایی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 115 صفحه               مقدمه: امروزه بسته بندی یکی از مهمترین فاکتورها در صنعت مواد غذایی می باشد وپیشرفت های چشمگیری در این زمینه صورت گرفته است. می توان گفت یکی از فاکتورهای مهم در فروش محصولات مواد غذایی بسته بندی آن است.به همین خاطر تولید کنندگان مواد غذایی بسوی بسته بندی های بهتر روی آورده اند. محققان به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره تغذیه انسان

تحقیق درباره تغذیه انسان فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 58 صفحه                 مقدمه: تغذيه انسان يكي از مهمترين مسائلي است كه دنياي كنوني با آن دست به گريبان است. زيرا با افزايش روز افزون جمعيت جهان و نياز افراد به مواد غذايي،خصوصاً مواد پروتئيني، رشد مصرف مواد غذايي سير صعودي را طي مي كند. در اين ميان شير و فراورده هاي آن به علت دارا بودن پروتئين هاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره مباني روشهاي شيرين سازي آب دريا

تحقیق درباره مباني روشهاي شيرين سازي آب دريا فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 29 صفحه           مقدمه بر آب شيرين كن: فرايند آب شيرين كردن( نمك زدايي) عبارت از خارج كردن جامدات محلول است. چگونگي انتخاب بهترين روش شيرين كردن آب، كه براي منبع آب استفاده مي شود، به مقدار و نوع نمك هاي موجود در آن بستگي دارد. چرخه هيدرولوژي يك فرايند طبيعي آب شيرين كن است كه هنگام تبخير آب از سطح اقيانوس ها و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره کاشت ، تولید و بسته بندی زعفران

تحقیق درباره کاشت ، تولید و بسته بندی زعفران فرمت فایل : word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 60 صفحه     زعفران رشته ای :   عبارتست از کلاله همراه با قسمتی از خامۀ مادگی گل گیاه زعفران زراعی (C.S.L) [1] که به روشهای مختلف خشک شده است. کلاله دارای سه انشعاب به رنگ قرمز مخصوص به خود ، به شکل شیپور، با لبۀ فوقانی دندانه دار، به طول 40-20 میلی متر بوده که در قسمت انتهایی به خامۀ نارنجی متمایل به زرد متصل می باشند. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره تعيين معيارهاي ارزشيابي آرد و خمير جهت توليد نان بربري و لواش

تحقیق درباره تعيين معيارهاي ارزشيابي آرد و خمير جهت توليد نان بربري و لواش فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 14 صفحه             چكيده : در اين تحقيق، 6 نمونه آرد ستاره و 4 نمونه آرد سبوس گرفته، بمنظور تعيين  معيارهاي مهم كيفيتي و همچنين معرفي آرد مناسب جهت نانهاي سنتي ايران (بربري و لواش)مورد بررسي قرار گرفتند . خمير حاصل از اين آردها با استفاده از جوش شيرين و نيز بدون آن باقوامهاي مختلف ، تهيه و پخت گرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق جامع درباره ضریب گیاهی سیب زمینی

تحقیق جامع درباره ضریب گیاهی سیب زمینی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 185 صفحه         مقدمه: كشاورزي وزراعت در ايران بدون توجه به تأمين آب مورد نيازگياهان ميسرنيست. بنابراين بايستي برنامه ريزي صحيح براي آن بخصوص درشرايط خشكسالي صورت گيرد. برنامه ريزي صحيح مستلزم محاسبه دقيق نياز آبي گياهان مي‌باشد. براساس روش‌هاي موجود مبناي محاسبات نياز آبي گياهان ، تبخيرـ تعرق مرجع و ضرائب گ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره بررسي سطوح كود نيتروژن با پوشش گوگردي و اوره

تحقیق درباره بررسي سطوح كود نيتروژن با پوشش گوگردي و اوره فرمت فایل: word (قابل ویرایش) تعداد صفحه: 168صفحه           چکيده: نعناع  از گياهان دارويي بسيار با ارزش  است که داراي کاربرد وسيعي در صنايع بهداشتي و آرايشي ،شيريني سازي ، نوشابه سازي، ادويه سازي وداروسازي می باشد. به منظور مقايسه اثرات كود اوره و اوره با پوشش گوگردي بر روي عملكرد، جدب عناصر ، خصوصيات اكوفيزيولوژيك و درصد اسانس نعناع آزمايشي در سال 1386   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان
تعداد صفحه(8):

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست