فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

دسترسی به اخبار و اطلاعیه های سایت در کانال تلگرام فروشگاه

اطلاعیه فروشگاه

ا توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید

تحقیق درباره ی تخمير فرآورده هاي حيواني

تحقیق درباره ی تخمير فرآورده هاي حيواني فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 30 صفحه   مهمترين فرآورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده 3-1 فراورده هاي تخمير شده شير همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به صورت طبيعي و يا پس از تغليظ نسبي، مورد استفاده قرار گيرد. تخ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره ی مراحل پرورش قارچ

تحقیق درباره ی  مراحل پرورش قارچ فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 7 صفحه   تاریخچه پرورش قارچ بنا به گزارشات کشت قارچ دکمه ای نژاد آگاریکوس بیسپروس (A.Bisporus) برای اولین بار در فرانسه انجام شد اما تاریخ دقیق آن معلوم نیست. این کشت برروی کود اسب و در هوای آزاد انجام می گرفت که به تدریج این کشت ها به درون فضاهای بسته از جمله غارها انتقال یافت زیرا غارها محیط هایی با خاصیت عایقی بالا هستند که این خصوصیت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره شیر و فرآورده های آن

تحقیق درباره شیر و فرآورده های آن فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 30 صفحه       تخمير فرآورده هاي حيواني   مهمترين فرآورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده   3-1 فراورده هاي تخمير شده شير   همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره ویژگیها و ارزش تغذیه ای ماکارونی

تحقیق درباره ویژگیها و ارزش تغذیه ای ماکارونی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 8 صفحه    بهترین ماکارونی از آرد ویژه گندم دوروم( Triticum Durum ) به نام «سمولینا» تهیه می شود، گندم دوروم( Triticum Durum ) گندمی است سخت،کشیده تر از حد معمول ،زرد رنگ و کمی براق که مقدار کربوهیدراتها، پروتئین و گلوتن آن بیشتر از سایر گونه های گندم است. سمولينا حاصل آسياباني این گندم سخت و تنها ماده شناخته شده به ع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره سیب زمینی از کاشت تا برداشت

تحقیق درباره سیب زمینی از کاشت تا برداشت فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 15 صفحه  چنانچه غذای شما اندکی شور شد، تکه های سیب زمینی را درآن بریزید تا نمک اضافی را به خود جذب کند . " صراط" - نام علمی‌سیب زمینی solanum tubersum می باشد (solanum  برگرفته از كلمه لاتین به معنی "آرام بخش"است). سیب زمینی یک گیاه یک ساله از خانواده (solanacea) میباشد. گوجه فرنگی، بادمجان و فلفل ها نیز جزو همین خانواده مح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره تاريخچه تكثير وپرورش ماهي در دنيا و ايران

تحقیق درباره تاريخچه تكثير وپرورش ماهي در دنيا و ايران فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات :  4 صفحه                   پرورش ماهي به صورت مصنوعي در كشور چين آغاز شد وسابقه پرورش در اين كشور به بيش از 3 هزار سال قبل در منطقه (ين ديناستي) مربوط مي شود(1137 تا1400 سال قبل از ميلاد) و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره کاسنی

تحقیق درباره کاسنی فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 103 صفحه         پيشگفتار در جوامع در حال توسعه امروزي، هدف پيشرفت و افزودن بر دستاوردهاي جديد براي غلبه بر مشكلات است. از طرفي وابستگي اقتصادي خود عامل مهم بازدارنده‌اي از تحقيقات بوده، لذا براي رفع اين عامل وبدست آوردن جايگاه مناسب، تلاشهاي گسترده معقول و منطقي تحقيقاتي، براي عموميت بخشيدن به فرهنگ علمي در اين نوع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره فیبر رژیمی

تحقیق درباره فیبر رژیمی فرمت فایل word: ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 11 صفحه         بخشی از متن : فیبرخوراکی در واقع بخش غیر قابل هضم غذاهای گیاهی است کـه از سیـسـتم گوارشی بدن، بدون تغییر عبور میکـنـد. جنـس فیـبـرها کـربوهـیــدرات هـــای کمپلکس (پلی سـاکـاریـد) بـوده و در گیـاهــان، مـیـوه ها و دانه ها موجود می باشند. 1- لیگنین( lignin ): کربوهیدرات نبوده بلکه یک ترکیب پلی فنولیک اس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره چوب چوكا

تحقیق درباره چوب چوكا فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 40 صفحه             مقدمه تاریخچه صنایع چوب وکاغذ صنایع چوب وکاغذ ایران در75 کیلومتری شمال غربی رشت ودر35 کیلومتری جاده انزلی تالش ودرکنارجنگل‌های وسیع شمال کشورقراردارد. این کارخانه درسال 1352 با مشارکت به سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران (60% سهام) ووزارت کشاورزی وعمران روستائی(40 %) بازیربنای 51400 متر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره فرآوري توليد ماست

تحقیق درباره فرآوري توليد ماست فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات :  12 صفحه                   يكي از معروف ترين محصولات تخميري شير، ماست ميباشد كه در كشورهاي اطراف مديترانه ،آسيا واروپا ي مركزي بيشترين ميزان مصرف آن وجود دارد عوامل زيادي در توليد ماست با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره پرتودهی مواد غذایی

تحقیق درباره پرتودهی مواد غذایی فرمت فایل word: ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 12 صفحه         مقدمه: در تاریخ نگهداری مواد غذایی تکنولوژی هایی از قبیل کنسرو کردن، انجماد، مایکروریو و محصولات آنها سالهای زیادی است که در صنعت غذا به وجود آمده و به وسیله مصرف کنندگان پذیرفته شده اند. پرتودهی نیز بعنوان یک تکنولوژی نگهداری مواد غذایی در بخش های مختلف دنیا برای بیشتر از 4 دهه مطالعه شده است. پذیرش، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره انگور

تحقیق درباره انگور فرمت فایل word: ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 11 صفحه           بخشی از متن : انگور از نظر ارزش غذایی و خواص بهداشتی ، دارای سودمندیهای بسیاری است. از مهمترین مواد قندی موجود در حبه‌های انگور تازه ، ساکارز ، گلوکز و دکستروز می‌باشد. از اسیدهای آلی اسید فرمیک ، اسید مالیک ، اسید سیتریک و اسید تارتاریک را می‌توان نام برد. نمک‌های کانی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره فرايند توليد نان

تحقیق درباره فرايند توليد نان فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات : 19 صفحه                     مطالعات و تحقيقات انجام شده در رابطه با فرايند نان : نان يكي از منابع فيبر مورد نياز در رژيم يعني جز غير قابل هضم و جذب غذا است كه نقش آن در فيزيولوژيكي سيس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره نگاهي به ارزش تغذيه‌اي

تحقیق درباره نگاهي به ارزش تغذيه‌اي فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات : 16 صفحه                       با نفوذ هر چه بیشتر تبعات صنعتی شدن به زندگی روزمره و افزایش مشغله های عمومی خانوار، دیگر تهیه و فرآوری مواد غذایی به وظیفه‌ای تبدیل شده است که ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره ساختمان ميكروسكوپي پنير فرآوري شده

تحقیق درباره ساختمان ميكروسكوپي پنير فرآوري شده   فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)      تعداد صفحات :  18 صفحه                   فرآوري به طور محسوسي ساختار پنير ساده را تغيير داده و موجب ظهور ساختارهاي جديد در پنير فرآوري شده مي شود ، تغييرات با استفاده از ميكروسكوپهاي نوري و الكتروني كه مكمل يكديگرند بررسي مي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره طرز تهیه پنیر پیتزا

تحقیق درباره طرز تهیه پنیر پیتزا فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)      تعداد صفحات : 7 صفحه                     آماده ساختن شیر                            یک درصد مایۀ ترش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره طراحي و ساخت مزارع آبي

تحقیق درباره طراحي و ساخت مزارع آبي فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 101 صفحه           چكيده : در مطالب جمع آوري شده اطلاعات پايه‌اي لازم براي طراحي يك استخر پرورشي جمع آوري شده است. طراحي استخر و ساخت آن بسيار مهم است. براي طراحي يك مزرعة آبي مي‌بايست به فاكتورهايي توجه داشت از جمله : كيفيت خاك – منبع آب – شوري و جريانان جزر و مدي در مزارع و پرورشگاههاي ساحلي، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

فایل درباره گزارش کار آموزی شرکت شیر پاتیرام

فایل درباره گزارش کار آموزی شرکت شیر پاتیرام فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات : 23 صفحه                   فرآورده های لبنی پاتیرام درگز( پانیذ درگز) واقع درکیلومتر 7 جاده ی درگز- چاپشلودرمنطقه ی حق وردی فعالیت خودراازشهریورسال 1385 باسرمایه ای بالغ بر ده میلیارد ریال بامش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره يك روش مدرن براي آناليز كلاسيك رشد گياه

تحقیق درباره يك روش مدرن براي آناليز كلاسيك رشد گياه فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 85 صفحه           مقدمه: آناليز رشد گياه يك تحليلي توصيفي، چند جانبه و تكميلي است كه عملكرد و شكل گياه را تفير مي كند و از داده هاي ساده اوليه مثل وزن، سطح، حجم، محتويات اجزاء گياه براي بررسي دروني كه در برگيرنده كل است. استفاده مي كند (ايوانز 1972، كاستون و ونوس 1981، هانت 1990) در اواخر قرن 19 بررسيهاي مربوط به رش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره بررسي نقش آهن به عنوان يك فلز كليدي در فرآيند زندگي گياهان

تحقیق درباره بررسي نقش آهن  به عنوان يك فلز كليدي در فرآيند زندگي گياهان فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 41 صفحه           مقدمه آهن يكي از عناصر فلزي معمول است كه %6/4 از سنگهاي آذرين و %4/4 از سنگهاي رسوبي را تشكيل مي‌دهد. محدوده غلظت آهن در خاكهاي معمولاً از %2/0 تا %55 تغيير مي‌كند (2000 تا  000/550) غلظتهاي آهن مي‌توانند در مناطق مختلف بسته به نوع خاك و حضور ساير منابع تغيير كنند. خاكهاي شني كم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره سالم سازی سبزیجات

تحقیق درباره سالم سازی سبزیجات فرمت فایل word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات: 27 صفحهقسمتی از متن: سبزيجات و ميوه ها سرشار از ويتامينهاي گروه A و گروه C بوده و همچنين حاوي مقداري ويتامين B ، آهن و مقدار قابل توجهي فيبر هستند . سبزيجات بخاطر نقش مؤثرشان در تامين سلامت انسان يكي از گروههاي مهم مواد غذايي محسوب مي شوند و براي حفظ مقاومت بدن در برابر عفونتها يا ترميم زخمها، ديد در تاريكي و سلامت پوست ضروري هستند . به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق در مورد پروسه تولید چغندر قند

تحقیق در مورد پروسه تولید چغندر قند فرمت فایل:word (قابل ویرایش) تعداد19 صحفه       در ابتدای ورود چغندر به کارخانه – کامیون با چغندر روی باسکول وزن  می شود، وزن کامیون و باراندازه گیری می شود . چغندر با کامیون به سمت عیار سنجی هدایت می شود. از کامیون باید نمونه برداری شود، هر چه چغندر ریزتر درصد قند بالاتراست . و هرچه درشت باشد درصد قند پایین است. معیارسنجی توسط یک دستگاه به نام RipRo است. این دستگاه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره دوغ کشت داده شده

تحقیق درباره دوغ کشت داده شده فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات : 13 صفحه                   دوغ ، عبارت است از شیر پاستوریزه پس چرخ که به وسیله کشت لاکتیک و باکتری های مولد رایحه تخمیر شده است . دلمۀ اسیدی به دست آمده ، از خصوصیات اصلی آن است . ترکیبات فرّا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره اعتماد بنفس

تحقیق درباره اعتماد بنفس فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 16 صفحه           عزت نفس  ميراث گرانبهايي كه همه ما به عنوان پدر و مادر براي فرزندانمان به جا مي گذاريم، احساس عزت نفس است. اين خصوصيت، هديه اي نيست كه بتوان آن را از طريق وراثت به كودكان منتقل كرد، زيرا به طور ذاتي در ژن هاي ما وجود ندارد. عزت نفس، بر اساس تجارب ما و از روزهاي اول زندگي، شروع به شكل گيري مي كن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره اطلاعات ناتواني

تحقیق درباره اطلاعات ناتواني فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 24 صفحه           اطلاعات ناتواني: ناتواني هاي خواندن و يادگيري (Fs17) Fs17 اطلاعات ناتواني > انتشارات > NZCHCR انتشارات مركز ترويج بين المللي براي بچه هاي ناتوان .ناتواني هاي خواندن و يادگيري روزنامه توضيح (توجيه) (FS17) .چاپ چهارم 2004. تقريبا حدود 22 صفحه چاپ شده.تفسير PDF فهرست:معرفي/نگاهي به يادگيري/ناتواني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره گیاه یولاف

تحقیق درباره گیاه یولاف فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 12 صفحه           یولاف Avena sativa/Oat یولاف در ابتدا علف هرز مزارع گندم و جو بوده و با گسترش دامنه ی کشت  گندم و جو به صورت گیاه زراعی درآمده است. دلیل اصلی عملکرد بالای این گیاه در عرض های جغرافیایی بالا سازش آن با  سرما است.تولید جهانی یولاف در سال 2005 حدود 4/21 میلیون تن بوده  است.دارای گونه های ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره هرس

تحقیق درباره هرس فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 17 صفحه           هـرس به منزله حذف قسمتهايي از گياه جهت حفظ سلامت و ارزش گياه مي‌باشد. پس از تعيين اهداف و اصول اوليه عمل هرس جزو لاينكف سلامت و فرم صحيح گياه محسوب مي‌شود البته با انتخاب صحيح گياه براي هر امكان نياز به هرس را مي‌توان كاهش داد. گياهاني كه رشد زياد دارند پس از مدتي بد منظر مي شوند. لذا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره هاگها propagale پراكنده كننده

تحقیق درباره هاگها propagale پراكنده كننده فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 10 صفحه            مقدمه: در قارچها توليد مثل و تكثير همواره بر توليد هاگها مربوط مي باشد. هاگها را مي توان بعنوان بخش هاي ريز و كوچك اجتماعات قارچي كه اغلب در ساختارهاي محدود و اختصاصي توليد مي شوند و كاملا مجهز هستند تا اجتماع جديدي را مستقل از قارچهاي اصلي و شايد دور از آن آغاز كنند تعريف نمود. اين تعريف مست ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره ويژگيهاي چوب درختان جنگلهاي آمازون

تحقیق درباره ويژگيهاي چوب درختان جنگلهاي آمازون فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 8 صفحه           ويژگيهاي چوب درختان جنگلهاي آمازون منطقه تامبوپاتا واقع در جنوب بخش پروئي جنگل آمازون شامل گونه هاي بسيار متنوعي از گياهان چوبي وانواع جنگلي است. با آزمايش روي چوبهاي جمع آوري شده از پوشش گياهي ساحل پايين دست رودخانه ،جنگل دشت سيلابي ،جنگل با خاك رسي روي يك تراس مرتفع ،جنگل با خاك ماسه اي و جنگل مرداب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره وقوع بیماری باکتریائی لکه برگی و بلایت چغندر

تحقیق درباره وقوع بیماری باکتریائی لکه برگی و بلایت چغندر فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 16 صفحه           چکیده در بهار و تابستان 81- 1380 نشانه هائی از یک بیماری جدید روی چغندر (Beta vulgaris) در حومه بابل مشاهده گردید.علائم بیماری روی برگ ها به صورت لکه های نکروزه قهوه ای تیره، و اغلب با هاله زرد رنگ در حاشیه بود.در آلودگی های شدیداکثر برگهای بوته خشک شده بودند . از کشت بافتهای  آلوده روی محیط آگا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره بررسی وضعيت كشاورزي در ايران

تحقیق درباره بررسی وضعيت كشاورزي در ايران فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 22 صفحه           فهرست پيشگفتار وضعيت موجود كشاورزي در ايران منابع آب كشور كاربرد آبياري باراني و مسائل و مشكلات آن عملكرد وضع موجود محصولات كشاورزي سطح توليد و عملكرد محصولات زراعي بررسي وضعيت دانشكده هاي كشور برنامه تحقيقات كشاورزي در ايران نتيجه گيري منابع پيشگفتار رشد جمعيت و نياز مستمر به م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره نماتدهاي گره ريشه

تحقیق درباره نماتدهاي گره ريشه فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 18 صفحه           علائم آسيب همه محصولات كدو نسبت به نماتد گره ـ ريشه مستعد مي‌باشد. علائم اندام هوايي، شامل رشد كاهش يافته، شاخ و برگ‌هاي زرد يا سبز رنگ پريده مي‌باشد و گياه تمايل پيدا مي‌كند كه حتي با كمترين تنش آبي، پوسيده مي‌شود. علائم اندام زيرزميني شامل زخم‌‌هاي ريشه‌اي 2 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره نقش مالچ ها در زراعت يم

تحقیق درباره نقش مالچ ها در زراعت يم فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 9 صفحه           چکيده مقصود از مالچ عبارتست از هر ماده اي که در سطح خاک روئيده و در همان محل نگهداري شده,هر ماده اي که در خاک روئيده ولي قبل از قرار گرفتن در جاي اصلي خود تغيير ماهيت داده شده باشدرا شامل مي شود. دلائل استفاده از مالچ ها شامل : تعديل درجه حرارت خاک – اثرات عناصر غذائي خاک – کنترل شوري خا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره نقش خاك در حبوبات آبي

تحقیق درباره نقش خاك در حبوبات آبي فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 21 صفحه            حبوبات آبي الف- توصيه بر اساس آزمون خاك در مورد حبوبات نكته اي كه حائز اهميت است امكان همزيستي آنها با باكتري ريزوبيوم است كه اين باكتريها قادر به تثبيت بيولوژيكي ازت مي باشد بنابرين مي توان با تلقيح بذر اين گياهان با باكتري ريزوبيوم در كوددهي آنها صرفه جويي كرد با اين حال براي اين محصولات مقد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره ترجمه متن درختان ميوه

تحقیق درباره ترجمه متن درختان ميوه فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات : 20 صفحه                   درخت آقطي درختي است از انواع زمستان خواب، آقطعي معمولي بومي نواحي اروپا، غرب آسيا و مناطقي از شمال آفريقا مي‌باشد، و هم‌اكنون بصورت وحشي در مناطق وسيعي از آ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره نخود فرنگي

تحقیق درباره نخود فرنگي فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 8 صفحه           شرح گیاه نخود فرنگی (Pisum satium) گیاهی است یکساله دارای ساقه نازک و رونده. برگ نخودفرنگی مرکب از سه برگچه است که برگچه انتهایی اغلب به یک پیچک منتهی می‌شود. علاوه بر این دمبرگ در این جنس اغلب نمو زیاد کرده و کاملا شبیه به یک برگچه می‌شود که دور ساقه می‌پیچید. نخود فرنگی از قدیم توس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره نخود

تحقیق درباره نخود فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 13 صفحه           بخشی از متن كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره مكانيزم هاي اساسي تهاجم گياهان غير بومي

تحقیق درباره مكانيزم هاي اساسي تهاجم گياهان غير بومي فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 21 صفحه           مكانيزم هاي اساسي تهاجم گياهان غير بومي با اينكه آثار ناشي از ورود گياهان بيگانه بر ساختار جوامع و فرآيند هاي اكولوژي به خوبي شناخته شده اند، روشهاو مكانيزم هايي كه متضمن اين اثرات هستند به خوبي درك نشده اند، جستجو و تحقيقات كاملتري براي درك اينكه چرا گياهان بيگانه فقط اكولوژي هاي معيني را تحت تاثير ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره مريستمهاي رأسي

تحقیق درباره مريستمهاي رأسي فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 17 صفحه           مقدمه: گياهچه، در حال جوانه زني از يك جنين دو قطبي منشاء مي گيرد كه ريشه چه در يك قطب و ساقه چه در طرف ديگر آن واقع شده است (1-4 و 33-1) . معمولاً يك يا چند لپه، ساقه چه را در بر مي گيرند (33-1 و 21-1). سلولهاي مريستمي موجود در انتهاي ريشه و شاخه (5-4 تا 1-4 و 1-2) مجموعه اي از سلولهايي هستند كه در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره مديريت کودي در گلزا

تحقیق درباره مديريت کودي در گلزا فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 6 صفحه           مديريت کودي در گلزا (عناصر پرمصرف) مديريت کودي: مديريت کودي يک عامل بحراني در توليد گلزا به حساب ميآيد. توازن و تاثير اين مديريت نه تنها به بهينه سازي عملکردهاي گياه و سودبخشي آن نيازمند است، بلکه کيفيت و محافظت ظرفيت توليد را در منابع خاکي تضمين ميکند. مقادير مختلف کود که براي توليد بهينه مورد استفاد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره محصولات غله اي از نظر تئوري و عملی

تحقیق درباره محصولات غله اي از نظر تئوري و عملی فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 12 صفحه         محصولات غله اي از نظر تئوري و عملي با محاسبه کارايي فتوسنتز ممکن است تا بيشينه محصول گياهان غله اي را بصورت تئوري تخمين بزنيم. آنگاه اينها با محصولات واقعي بدست آمده در مطلوب ترين شرايط ثبت شده در کشورهاي مختلف مقايسه  شود. هچنين امکان دارد واکنش محصول ميانگين به کودهاي نيتروژني را تخمين بزنيم و از آن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره متابولیسم آفت کش ها در گیاهان بلندتر

تحقیق درباره متابولیسم آفت کش ها در گیاهان بلندتر فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 15 صفحه           خلاصه این مروری است که در مورد رفتار متابولیک آفت کش های حمایت کننده گیاه در ارگانیسم هایی که به کار می روند، بحث می کند و به منظور دادن یک آشنایی عمومی از دانش ما در این زمینه در نظر گرفته شده است، که این کار را با دادن مثال هایی از ترکیبات نوعی شیمیایی که به طور گسترده ای استفاده می شوند، انجام می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره مبدا و خطر دروندادها برای حفظ محصولات در سیستمهای کشاورزی طبیعی

تحقیق درباره مبدا و خطر دروندادها برای حفظ محصولات در سیستمهای کشاورزی طبیعی فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 27 صفحه           خلاصه: تداوم پذیری بعنوان قابلیت ادامه یافتن یک سیستم تعریف می شود . با در نظر گرفتن این تعریف چندین جنبه فعالیت حفظ محصولات در کشاورزی طبیعی برحسب قابلیت تداوم بازبینی می شوند چون سنجش مطلق تداوم پذیری موجود نیست ، این بررسی شکل مقایسه بین روشهای حفظ محصولات طبیعی و معمولی را به خود می گیرد . دو عام ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره مبارزه با شوری در زمینهای خشک و دیمی

تحقیق درباره مبارزه با شوری در زمینهای خشک و دیمی فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 18 صفحه           مبارزه با شوری در زمینهای خشک و دیمی از سالیان متمادی استرالیا جزء زرعاغتی شور به حساب می آمده است در حال حاضر حدود 2/5میلیون براورده شده است که آیا درجه شوری به طور حداکثر یا حداقل قابل پیشگیری است تا سبب شود تا تولید باید چقدر باشد . که زیانهای آن در حدود 130میلیون دلار در یک سال اخیر تخمین زده شده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره چگونگی مبارزه با حشرات

تحقیق درباره چگونگی مبارزه با حشرات فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 18 صفحه         بخشی از متن حشرات: تيرانوزها، ديكتي پوتيرها، پسوكوتيرها، ايزوپترها، كوله ئوستپرها و ديپترها هستند. علائمي كه نشاندهنده وجود حشرات است:1. خود حشره اعم از زنده يا مرده در دوره‎هاي تكاملي مختلفي (تخم، شفيره و پوستهاي انداخته شده) ۲. مدفوع ۳. حشرات چوب‎خوار كه كپه‎هاي ريزي از پودر چوب و وسايل چوبي ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان
تعداد صفحه(8):

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست