فروشگاهتو بساز و در منزل درآمد ثابت و دائمی داشته باش نوروز 1396 بر همه ایرانیان مبارک فروشگاه اینترنتی خود را بطور رایگان از ما تحویل بگیرید تخفیف ویژه و دائمی

اطلاعیه فروشگاه

فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس بیش از هزاران تحقیق دانشجویی مانند فایل های word و power point / قطعه کد زبانهای برنامه نویسی و ویدئو آموزشی را در خود جای داده است و آماده ارائه خدمات به دانشجویان در تمام رشته ها میباشد....... توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید

تحقیق درباره شیرین کننده های رژیمی

تحقیق درباره شیرین کننده های رژیمی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات18 صفحه                 شیرین کننده ها به دو دسته: طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند . شیرین کننده های طبیعی: عموماً جزء گروه کربوهیدرات ها می باشند و از کربن ، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند و عبارتند از: منوساکاریدها مانند گلوکز ، فروکتوز و گالاکتوز؛ دی ساکاریدها مانند ساکاروز ، لاکتوز و مالتوز . رافینوزیک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان 2,700 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره توليد خمير فلاف

تحقیق درباره توليد خمير فلاف فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات28 صفحه           مقدمه : خمير فلاف يا الياف بلند عمداً براي تهيه پوشك بچه و نوار بهداشتي مي‌باشد. در حال حاضر قسمت عمده خمير فلاف مورد مصرف در كشور از طريق واردات تدارك مي‌شود. خكير فلاف در كشورهايي كه داراي جنگلهاي درختان سوزني مي باشند. از اين گونه درختان تهيه مي‌شود در حاليكه در ايران بدليل فقدام درخ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,600 تومان 3,240 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کود دهي گياهان گلخانه اي

تحقیق درباره کود دهي گياهان گلخانه اي فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات18 صفحه               گياهان نيز مانند انسانها براي رشد و نمو به ومواد غذايي نياز دارند . فتوسنتز تامين كننده كربوهيدرات است و به علاوه لازم است عناصر معدني خاصي از محيط ريشه جذب گياه شود . جذب عناصر توسط ريشه گياهان به صورت اختصاصي نيست , به اين معني كه وود عناصر در گياه دليل بر ضروري بودن آن براي رشد و نمو ني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان 2,700 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره خیار گلخانهای(درختی)

تحقیق درباره خیار گلخانهای(درختی) فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات22 صفحه               اسکلت بخشی از گلخانه است که پوشش پلاستیکی یا شیشه ای را نگه میدارد. اسکلت گلخانه باید محکم و سبک بود و در عین حال ارزان و با دوام باشد و تا حد امکان سایه کمتری داشته باشد. در حال حاضر اسکلت گلاخنه را بیشتر با آهن گالوانیزه و یا آلومینیم می سازند و در بعضی موارد از چوب هم استفاده میشود ک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,400 تومان 3,060 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره خواص خمیر و نان

تحقیق درباره خواص خمیر و نان فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات26 صفحه               چكيده: اطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل ت أی يد نموده  و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي باشد، گرچه با ارتقاء سطح زندگي در كشورهاي پيشرفته از ميز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کاربرد بیوتکنولوژی در باغبانی

تحقیق درباره کاربرد بیوتکنولوژی در باغبانی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات14 صفحه               با افزایش جمعیت در دنیا، نیاز به افزایش تولید میوه و سبزى نیز به همان نسبت وجود دارد. چگونه مى توان این نسبت را متوازن نمود و تولیدات باغبانى را با افزایش جمعیت، افزایش داد؟ تکنیک هاى سنتى به نژادى گیاهان، پیشرفت هاى قابل توجهى را در اصلاح ارقام با پتانسیل بالا به وجود آورده اند ولى ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,400 تومان 2,160 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره قارچهاي عالي

تحقیق درباره قارچهاي عالي فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 32 صفحه             مقدمه: آسكوميست ها و بازديديوميستها گاهي اوقات بنام قارچهاي عالي ناميده مي شود. اين قارچها نسب به قارچهائي كه تاكنون مورد بحث قرار گرفته است داراي تكامل بيشتري مي باشد، گرچه بعضي از قارچ شناسان ( Bessey, 1942,1950 – Dodge’ 1914 ) معتقدند كه قارچهاي اين رده داراي منشأ مستقلي است ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,900 تومان 3,510 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره بسته بندی مواد غذایی

تحقیق درباره بسته بندی مواد غذایی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 115 صفحه               مقدمه: امروزه بسته بندی یکی از مهمترین فاکتورها در صنعت مواد غذایی می باشد وپیشرفت های چشمگیری در این زمینه صورت گرفته است. می توان گفت یکی از فاکتورهای مهم در فروش محصولات مواد غذایی بسته بندی آن است.به همین خاطر تولید کنندگان مواد غذایی بسوی بسته بندی های بهتر روی آورده اند. محققان به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره تغذیه انسان

تحقیق درباره تغذیه انسان فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 58 صفحه                 مقدمه: تغذيه انسان يكي از مهمترين مسائلي است كه دنياي كنوني با آن دست به گريبان است. زيرا با افزايش روز افزون جمعيت جهان و نياز افراد به مواد غذايي،خصوصاً مواد پروتئيني، رشد مصرف مواد غذايي سير صعودي را طي مي كند. در اين ميان شير و فراورده هاي آن به علت دارا بودن پروتئين هاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,300 تومان 4,770 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره مباني روشهاي شيرين سازي آب دريا

تحقیق درباره مباني روشهاي شيرين سازي آب دريا فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 29 صفحه           مقدمه بر آب شيرين كن: فرايند آب شيرين كردن( نمك زدايي) عبارت از خارج كردن جامدات محلول است. چگونگي انتخاب بهترين روش شيرين كردن آب، كه براي منبع آب استفاده مي شود، به مقدار و نوع نمك هاي موجود در آن بستگي دارد. چرخه هيدرولوژي يك فرايند طبيعي آب شيرين كن است كه هنگام تبخير آب از سطح اقيانوس ها و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,700 تومان 3,330 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کاشت ، تولید و بسته بندی زعفران

تحقیق درباره کاشت ، تولید و بسته بندی زعفران فرمت فایل : word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 60 صفحه     زعفران رشته ای :   عبارتست از کلاله همراه با قسمتی از خامۀ مادگی گل گیاه زعفران زراعی (C.S.L) [1] که به روشهای مختلف خشک شده است. کلاله دارای سه انشعاب به رنگ قرمز مخصوص به خود ، به شکل شیپور، با لبۀ فوقانی دندانه دار، به طول 40-20 میلی متر بوده که در قسمت انتهایی به خامۀ نارنجی متمایل به زرد متصل می باشند. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان 4,950 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره تعيين معيارهاي ارزشيابي آرد و خمير جهت توليد نان بربري و لواش

تحقیق درباره تعيين معيارهاي ارزشيابي آرد و خمير جهت توليد نان بربري و لواش فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 14 صفحه             چكيده : در اين تحقيق، 6 نمونه آرد ستاره و 4 نمونه آرد سبوس گرفته، بمنظور تعيين  معيارهاي مهم كيفيتي و همچنين معرفي آرد مناسب جهت نانهاي سنتي ايران (بربري و لواش)مورد بررسي قرار گرفتند . خمير حاصل از اين آردها با استفاده از جوش شيرين و نيز بدون آن باقوامهاي مختلف ، تهيه و پخت گرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,400 تومان 2,160 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره بررسي سطوح كود نيتروژن با پوشش گوگردي و اوره

تحقیق درباره بررسي سطوح كود نيتروژن با پوشش گوگردي و اوره فرمت فایل: word (قابل ویرایش) تعداد صفحه: 168صفحه           چکيده: نعناع  از گياهان دارويي بسيار با ارزش  است که داراي کاربرد وسيعي در صنايع بهداشتي و آرايشي ،شيريني سازي ، نوشابه سازي، ادويه سازي وداروسازي می باشد. به منظور مقايسه اثرات كود اوره و اوره با پوشش گوگردي بر روي عملكرد، جدب عناصر ، خصوصيات اكوفيزيولوژيك و درصد اسانس نعناع آزمايشي در سال 1386   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره ی تخمير فرآورده هاي حيواني

تحقیق درباره ی تخمير فرآورده هاي حيواني فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 30 صفحه   مهمترين فرآورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده 3-1 فراورده هاي تخمير شده شير همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به صورت طبيعي و يا پس از تغليظ نسبي، مورد استفاده قرار گيرد. تخ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,800 تومان 3,420 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره ی مراحل پرورش قارچ

تحقیق درباره ی  مراحل پرورش قارچ فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 7 صفحه   تاریخچه پرورش قارچ بنا به گزارشات کشت قارچ دکمه ای نژاد آگاریکوس بیسپروس (A.Bisporus) برای اولین بار در فرانسه انجام شد اما تاریخ دقیق آن معلوم نیست. این کشت برروی کود اسب و در هوای آزاد انجام می گرفت که به تدریج این کشت ها به درون فضاهای بسته از جمله غارها انتقال یافت زیرا غارها محیط هایی با خاصیت عایقی بالا هستند که این خصوصیت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,900 تومان 1,710 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره شیر و فرآورده های آن

تحقیق درباره شیر و فرآورده های آن فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 30 صفحه       تخمير فرآورده هاي حيواني   مهمترين فرآورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده   3-1 فراورده هاي تخمير شده شير   همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,800 تومان 3,420 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره ویژگیها و ارزش تغذیه ای ماکارونی

تحقیق درباره ویژگیها و ارزش تغذیه ای ماکارونی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 8 صفحه    بهترین ماکارونی از آرد ویژه گندم دوروم( Triticum Durum ) به نام «سمولینا» تهیه می شود، گندم دوروم( Triticum Durum ) گندمی است سخت،کشیده تر از حد معمول ،زرد رنگ و کمی براق که مقدار کربوهیدراتها، پروتئین و گلوتن آن بیشتر از سایر گونه های گندم است. سمولينا حاصل آسياباني این گندم سخت و تنها ماده شناخته شده به ع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان 1,800 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره سیب زمینی از کاشت تا برداشت

تحقیق درباره سیب زمینی از کاشت تا برداشت فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 15 صفحه  چنانچه غذای شما اندکی شور شد، تکه های سیب زمینی را درآن بریزید تا نمک اضافی را به خود جذب کند . " صراط" - نام علمی‌سیب زمینی solanum tubersum می باشد (solanum  برگرفته از كلمه لاتین به معنی "آرام بخش"است). سیب زمینی یک گیاه یک ساله از خانواده (solanacea) میباشد. گوجه فرنگی، بادمجان و فلفل ها نیز جزو همین خانواده مح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان 2,250 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره تاريخچه تكثير وپرورش ماهي در دنيا و ايران

تحقیق درباره تاريخچه تكثير وپرورش ماهي در دنيا و ايران فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات :  4 صفحه                   پرورش ماهي به صورت مصنوعي در كشور چين آغاز شد وسابقه پرورش در اين كشور به بيش از 3 هزار سال قبل در منطقه (ين ديناستي) مربوط مي شود(1137 تا1400 سال قبل از ميلاد) و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان 900 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کاسنی

تحقیق درباره کاسنی فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 103 صفحه         پيشگفتار در جوامع در حال توسعه امروزي، هدف پيشرفت و افزودن بر دستاوردهاي جديد براي غلبه بر مشكلات است. از طرفي وابستگي اقتصادي خود عامل مهم بازدارنده‌اي از تحقيقات بوده، لذا براي رفع اين عامل وبدست آوردن جايگاه مناسب، تلاشهاي گسترده معقول و منطقي تحقيقاتي، براي عموميت بخشيدن به فرهنگ علمي در اين نوع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره فیبر رژیمی

تحقیق درباره فیبر رژیمی فرمت فایل word: ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 11 صفحه         بخشی از متن : فیبرخوراکی در واقع بخش غیر قابل هضم غذاهای گیاهی است کـه از سیـسـتم گوارشی بدن، بدون تغییر عبور میکـنـد. جنـس فیـبـرها کـربوهـیــدرات هـــای کمپلکس (پلی سـاکـاریـد) بـوده و در گیـاهــان، مـیـوه ها و دانه ها موجود می باشند. 1- لیگنین( lignin ): کربوهیدرات نبوده بلکه یک ترکیب پلی فنولیک اس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,200 تومان 1,980 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره چوب چوكا

تحقیق درباره چوب چوكا فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 40 صفحه             مقدمه تاریخچه صنایع چوب وکاغذ صنایع چوب وکاغذ ایران در75 کیلومتری شمال غربی رشت ودر35 کیلومتری جاده انزلی تالش ودرکنارجنگل‌های وسیع شمال کشورقراردارد. این کارخانه درسال 1352 با مشارکت به سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران (60% سهام) ووزارت کشاورزی وعمران روستائی(40 %) بازیربنای 51400 متر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان 4,050 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره فرآوري توليد ماست

تحقیق درباره فرآوري توليد ماست فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات :  12 صفحه                   يكي از معروف ترين محصولات تخميري شير، ماست ميباشد كه در كشورهاي اطراف مديترانه ،آسيا واروپا ي مركزي بيشترين ميزان مصرف آن وجود دارد عوامل زيادي در توليد ماست با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان 2,250 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره پرتودهی مواد غذایی

تحقیق درباره پرتودهی مواد غذایی فرمت فایل word: ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 12 صفحه         مقدمه: در تاریخ نگهداری مواد غذایی تکنولوژی هایی از قبیل کنسرو کردن، انجماد، مایکروریو و محصولات آنها سالهای زیادی است که در صنعت غذا به وجود آمده و به وسیله مصرف کنندگان پذیرفته شده اند. پرتودهی نیز بعنوان یک تکنولوژی نگهداری مواد غذایی در بخش های مختلف دنیا برای بیشتر از 4 دهه مطالعه شده است. پذیرش، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان 2,250 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره انگور

تحقیق درباره انگور فرمت فایل word: ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 11 صفحه           بخشی از متن : انگور از نظر ارزش غذایی و خواص بهداشتی ، دارای سودمندیهای بسیاری است. از مهمترین مواد قندی موجود در حبه‌های انگور تازه ، ساکارز ، گلوکز و دکستروز می‌باشد. از اسیدهای آلی اسید فرمیک ، اسید مالیک ، اسید سیتریک و اسید تارتاریک را می‌توان نام برد. نمک‌های کانی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان 2,250 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره فرايند توليد نان

تحقیق درباره فرايند توليد نان فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات : 19 صفحه                     مطالعات و تحقيقات انجام شده در رابطه با فرايند نان : نان يكي از منابع فيبر مورد نياز در رژيم يعني جز غير قابل هضم و جذب غذا است كه نقش آن در فيزيولوژيكي سيس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,300 تومان 2,970 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره نگاهي به ارزش تغذيه‌اي

تحقیق درباره نگاهي به ارزش تغذيه‌اي فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات : 16 صفحه                       با نفوذ هر چه بیشتر تبعات صنعتی شدن به زندگی روزمره و افزایش مشغله های عمومی خانوار، دیگر تهیه و فرآوری مواد غذایی به وظیفه‌ای تبدیل شده است که ب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,300 تومان 2,970 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره ساختمان ميكروسكوپي پنير فرآوري شده

تحقیق درباره ساختمان ميكروسكوپي پنير فرآوري شده   فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)      تعداد صفحات :  18 صفحه                   فرآوري به طور محسوسي ساختار پنير ساده را تغيير داده و موجب ظهور ساختارهاي جديد در پنير فرآوري شده مي شود ، تغييرات با استفاده از ميكروسكوپهاي نوري و الكتروني كه مكمل يكديگرند بررسي مي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,300 تومان 2,970 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره طرز تهیه پنیر پیتزا

تحقیق درباره طرز تهیه پنیر پیتزا فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)      تعداد صفحات : 7 صفحه                     آماده ساختن شیر                            یک درصد مایۀ ترش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,300 تومان 1,170 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره طراحي و ساخت مزارع آبي

تحقیق درباره طراحي و ساخت مزارع آبي فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 101 صفحه           چكيده : در مطالب جمع آوري شده اطلاعات پايه‌اي لازم براي طراحي يك استخر پرورشي جمع آوري شده است. طراحي استخر و ساخت آن بسيار مهم است. براي طراحي يك مزرعة آبي مي‌بايست به فاكتورهايي توجه داشت از جمله : كيفيت خاك – منبع آب – شوري و جريانان جزر و مدي در مزارع و پرورشگاههاي ساحلي، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

فایل درباره گزارش کار آموزی شرکت شیر پاتیرام

فایل درباره گزارش کار آموزی شرکت شیر پاتیرام فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات : 23 صفحه                   فرآورده های لبنی پاتیرام درگز( پانیذ درگز) واقع درکیلومتر 7 جاده ی درگز- چاپشلودرمنطقه ی حق وردی فعالیت خودراازشهریورسال 1385 باسرمایه ای بالغ بر ده میلیارد ریال بامش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,400 تومان 3,060 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره يك روش مدرن براي آناليز كلاسيك رشد گياه

تحقیق درباره يك روش مدرن براي آناليز كلاسيك رشد گياه فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 85 صفحه           مقدمه: آناليز رشد گياه يك تحليلي توصيفي، چند جانبه و تكميلي است كه عملكرد و شكل گياه را تفير مي كند و از داده هاي ساده اوليه مثل وزن، سطح، حجم، محتويات اجزاء گياه براي بررسي دروني كه در برگيرنده كل است. استفاده مي كند (ايوانز 1972، كاستون و ونوس 1981، هانت 1990) در اواخر قرن 19 بررسيهاي مربوط به رش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره بررسي نقش آهن به عنوان يك فلز كليدي در فرآيند زندگي گياهان

تحقیق درباره بررسي نقش آهن  به عنوان يك فلز كليدي در فرآيند زندگي گياهان فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 41 صفحه           مقدمه آهن يكي از عناصر فلزي معمول است كه %6/4 از سنگهاي آذرين و %4/4 از سنگهاي رسوبي را تشكيل مي‌دهد. محدوده غلظت آهن در خاكهاي معمولاً از %2/0 تا %55 تغيير مي‌كند (2000 تا  000/550) غلظتهاي آهن مي‌توانند در مناطق مختلف بسته به نوع خاك و حضور ساير منابع تغيير كنند. خاكهاي شني كم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان 4,050 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره سالم سازی سبزیجات

تحقیق درباره سالم سازی سبزیجات فرمت فایل word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات: 27 صفحهقسمتی از متن: سبزيجات و ميوه ها سرشار از ويتامينهاي گروه A و گروه C بوده و همچنين حاوي مقداري ويتامين B ، آهن و مقدار قابل توجهي فيبر هستند . سبزيجات بخاطر نقش مؤثرشان در تامين سلامت انسان يكي از گروههاي مهم مواد غذايي محسوب مي شوند و براي حفظ مقاومت بدن در برابر عفونتها يا ترميم زخمها، ديد در تاريكي و سلامت پوست ضروري هستند . به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,300 تومان 2,970 تومان 10% تخفیف

تحقیق در مورد پروسه تولید چغندر قند

تحقیق در مورد پروسه تولید چغندر قند فرمت فایل:word (قابل ویرایش) تعداد19 صحفه       در ابتدای ورود چغندر به کارخانه – کامیون با چغندر روی باسکول وزن  می شود، وزن کامیون و باراندازه گیری می شود . چغندر با کامیون به سمت عیار سنجی هدایت می شود. از کامیون باید نمونه برداری شود، هر چه چغندر ریزتر درصد قند بالاتراست . و هرچه درشت باشد درصد قند پایین است. معیارسنجی توسط یک دستگاه به نام RipRo است. این دستگاه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان 2,700 تومان 10% تخفیف
تعداد صفحه(9):

دسته بندی محصولات فروشگاه

نظرسنجی

آیا از سایت و محصولات ما راضی هستید
در کدام یک از رشته های زیر نیاز به فایل پاورپوینت دارید
کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست

تصویر ثابت

filesell filesell