تخفیف ویژه و دائمی استخدام  با درآمد رویایی در فروشگاه دانشجویی پارس

اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه خرید فایلهای پاورپوینت: هنگام خرید پاورپوینت به نکات زیر توجه فرمایید. 1:در توضیحات فایل پاورپوینتها متن اسلاید ها در قسمت توضیحات کپی شده است و به هم ریختگی توضیحات به علت کپی مطالب هست: اصل فایلی که خریداری میکنید کاملا مرتب دقیق و استاندارد هست2:هیچ گونه تبلیغاتی داخل فایلهای پاورپوینت نیست3 :تمامی پاورپوینت ها کامل طراحی و تدوین شده اند و کاملا آماده ارائه هستند و نیاز به ویرایش و تنظیم کردند ندارند. توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید

کتاب کاربردی شصت راز طلایی مدیریت زمان و اصول موفقیت

کتاب کاربردی شصت راز طلایی مدیریت زمان و  اصول موفقیت فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 50 صفحه         توضیح کتاب : کتاب حاضر گزیده ای از اثر برایان تریسی و دانشمندان بزرگ دنیا و براساس تجربیات نویسندگان و اصول تجربی در طول زمان و همچنین براساس تحقیقات گسترده درباره انسانهای موفق در طول تاریخ و براساس اصول بهره وری مدیریت زمان نوشته شده است محتویات کتاب حاضر برگرفته شده از کتابهای بزرگترین نویسندگان جهان درباره مدیری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کاربرد بیوتکنولوژی در باغبانی

تحقیق درباره کاربرد بیوتکنولوژی در باغبانی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات14 صفحه               با افزایش جمعیت در دنیا، نیاز به افزایش تولید میوه و سبزى نیز به همان نسبت وجود دارد. چگونه مى توان این نسبت را متوازن نمود و تولیدات باغبانى را با افزایش جمعیت، افزایش داد؟ تکنیک هاى سنتى به نژادى گیاهان، پیشرفت هاى قابل توجهى را در اصلاح ارقام با پتانسیل بالا به وجود آورده اند ولى ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,400 تومان 2,160 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره قارچهاي عالي

تحقیق درباره قارچهاي عالي فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 32 صفحه             مقدمه: آسكوميست ها و بازديديوميستها گاهي اوقات بنام قارچهاي عالي ناميده مي شود. اين قارچها نسب به قارچهائي كه تاكنون مورد بحث قرار گرفته است داراي تكامل بيشتري مي باشد، گرچه بعضي از قارچ شناسان ( Bessey, 1942,1950 – Dodge’ 1914 ) معتقدند كه قارچهاي اين رده داراي منشأ مستقلي است ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,900 تومان 3,510 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره بسته بندی مواد غذایی

تحقیق درباره بسته بندی مواد غذایی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 115 صفحه               مقدمه: امروزه بسته بندی یکی از مهمترین فاکتورها در صنعت مواد غذایی می باشد وپیشرفت های چشمگیری در این زمینه صورت گرفته است. می توان گفت یکی از فاکتورهای مهم در فروش محصولات مواد غذایی بسته بندی آن است.به همین خاطر تولید کنندگان مواد غذایی بسوی بسته بندی های بهتر روی آورده اند. محققان به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره تغذیه انسان

تحقیق درباره تغذیه انسان فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 58 صفحه                 مقدمه: تغذيه انسان يكي از مهمترين مسائلي است كه دنياي كنوني با آن دست به گريبان است. زيرا با افزايش روز افزون جمعيت جهان و نياز افراد به مواد غذايي،خصوصاً مواد پروتئيني، رشد مصرف مواد غذايي سير صعودي را طي مي كند. در اين ميان شير و فراورده هاي آن به علت دارا بودن پروتئين هاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,300 تومان 4,770 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره مباني روشهاي شيرين سازي آب دريا

تحقیق درباره مباني روشهاي شيرين سازي آب دريا فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 29 صفحه           مقدمه بر آب شيرين كن: فرايند آب شيرين كردن( نمك زدايي) عبارت از خارج كردن جامدات محلول است. چگونگي انتخاب بهترين روش شيرين كردن آب، كه براي منبع آب استفاده مي شود، به مقدار و نوع نمك هاي موجود در آن بستگي دارد. چرخه هيدرولوژي يك فرايند طبيعي آب شيرين كن است كه هنگام تبخير آب از سطح اقيانوس ها و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,700 تومان 3,330 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کاشت ، تولید و بسته بندی زعفران

تحقیق درباره کاشت ، تولید و بسته بندی زعفران فرمت فایل : word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 60 صفحه     زعفران رشته ای :   عبارتست از کلاله همراه با قسمتی از خامۀ مادگی گل گیاه زعفران زراعی (C.S.L) [1] که به روشهای مختلف خشک شده است. کلاله دارای سه انشعاب به رنگ قرمز مخصوص به خود ، به شکل شیپور، با لبۀ فوقانی دندانه دار، به طول 40-20 میلی متر بوده که در قسمت انتهایی به خامۀ نارنجی متمایل به زرد متصل می باشند. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان 4,950 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره تعيين معيارهاي ارزشيابي آرد و خمير جهت توليد نان بربري و لواش

تحقیق درباره تعيين معيارهاي ارزشيابي آرد و خمير جهت توليد نان بربري و لواش فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 14 صفحه             چكيده : در اين تحقيق، 6 نمونه آرد ستاره و 4 نمونه آرد سبوس گرفته، بمنظور تعيين  معيارهاي مهم كيفيتي و همچنين معرفي آرد مناسب جهت نانهاي سنتي ايران (بربري و لواش)مورد بررسي قرار گرفتند . خمير حاصل از اين آردها با استفاده از جوش شيرين و نيز بدون آن باقوامهاي مختلف ، تهيه و پخت گرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,400 تومان 2,160 تومان 10% تخفیف

تحقیق جامع درباره ضریب گیاهی سیب زمینی

تحقیق جامع درباره ضریب گیاهی سیب زمینی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 185 صفحه         مقدمه: كشاورزي وزراعت در ايران بدون توجه به تأمين آب مورد نيازگياهان ميسرنيست. بنابراين بايستي برنامه ريزي صحيح براي آن بخصوص درشرايط خشكسالي صورت گيرد. برنامه ريزي صحيح مستلزم محاسبه دقيق نياز آبي گياهان مي‌باشد. براساس روش‌هاي موجود مبناي محاسبات نياز آبي گياهان ، تبخيرـ تعرق مرجع و ضرائب گ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,900 تومان 4,410 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره بررسي سطوح كود نيتروژن با پوشش گوگردي و اوره

تحقیق درباره بررسي سطوح كود نيتروژن با پوشش گوگردي و اوره فرمت فایل: word (قابل ویرایش) تعداد صفحه: 168صفحه           چکيده: نعناع  از گياهان دارويي بسيار با ارزش  است که داراي کاربرد وسيعي در صنايع بهداشتي و آرايشي ،شيريني سازي ، نوشابه سازي، ادويه سازي وداروسازي می باشد. به منظور مقايسه اثرات كود اوره و اوره با پوشش گوگردي بر روي عملكرد، جدب عناصر ، خصوصيات اكوفيزيولوژيك و درصد اسانس نعناع آزمايشي در سال 1386   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره ی تخمير فرآورده هاي حيواني

تحقیق درباره ی تخمير فرآورده هاي حيواني فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 30 صفحه   مهمترين فرآورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده 3-1 فراورده هاي تخمير شده شير همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به صورت طبيعي و يا پس از تغليظ نسبي، مورد استفاده قرار گيرد. تخ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,800 تومان 3,420 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره ی مراحل پرورش قارچ

تحقیق درباره ی  مراحل پرورش قارچ فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 7 صفحه   تاریخچه پرورش قارچ بنا به گزارشات کشت قارچ دکمه ای نژاد آگاریکوس بیسپروس (A.Bisporus) برای اولین بار در فرانسه انجام شد اما تاریخ دقیق آن معلوم نیست. این کشت برروی کود اسب و در هوای آزاد انجام می گرفت که به تدریج این کشت ها به درون فضاهای بسته از جمله غارها انتقال یافت زیرا غارها محیط هایی با خاصیت عایقی بالا هستند که این خصوصیت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,900 تومان 1,710 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره شیر و فرآورده های آن

تحقیق درباره شیر و فرآورده های آن فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 30 صفحه       تخمير فرآورده هاي حيواني   مهمترين فرآورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده   3-1 فراورده هاي تخمير شده شير   همان طوري كه نام اين گروه از فراورده ها نشان مي دهد ماده اوليه توليد آنها شير است، كه ممكن است به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,800 تومان 3,420 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره ویژگیها و ارزش تغذیه ای ماکارونی

تحقیق درباره ویژگیها و ارزش تغذیه ای ماکارونی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 8 صفحه    بهترین ماکارونی از آرد ویژه گندم دوروم( Triticum Durum ) به نام «سمولینا» تهیه می شود، گندم دوروم( Triticum Durum ) گندمی است سخت،کشیده تر از حد معمول ،زرد رنگ و کمی براق که مقدار کربوهیدراتها، پروتئین و گلوتن آن بیشتر از سایر گونه های گندم است. سمولينا حاصل آسياباني این گندم سخت و تنها ماده شناخته شده به ع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان 1,800 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره سیب زمینی از کاشت تا برداشت

تحقیق درباره سیب زمینی از کاشت تا برداشت فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 15 صفحه  چنانچه غذای شما اندکی شور شد، تکه های سیب زمینی را درآن بریزید تا نمک اضافی را به خود جذب کند . " صراط" - نام علمی‌سیب زمینی solanum tubersum می باشد (solanum  برگرفته از كلمه لاتین به معنی "آرام بخش"است). سیب زمینی یک گیاه یک ساله از خانواده (solanacea) میباشد. گوجه فرنگی، بادمجان و فلفل ها نیز جزو همین خانواده مح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان 2,250 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره تاريخچه تكثير وپرورش ماهي در دنيا و ايران

تحقیق درباره تاريخچه تكثير وپرورش ماهي در دنيا و ايران فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات :  4 صفحه                   پرورش ماهي به صورت مصنوعي در كشور چين آغاز شد وسابقه پرورش در اين كشور به بيش از 3 هزار سال قبل در منطقه (ين ديناستي) مربوط مي شود(1137 تا1400 سال قبل از ميلاد) و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 1,000 تومان 900 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کاسنی

تحقیق درباره کاسنی فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 103 صفحه         پيشگفتار در جوامع در حال توسعه امروزي، هدف پيشرفت و افزودن بر دستاوردهاي جديد براي غلبه بر مشكلات است. از طرفي وابستگي اقتصادي خود عامل مهم بازدارنده‌اي از تحقيقات بوده، لذا براي رفع اين عامل وبدست آوردن جايگاه مناسب، تلاشهاي گسترده معقول و منطقي تحقيقاتي، براي عموميت بخشيدن به فرهنگ علمي در اين نوع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره فیبر رژیمی

تحقیق درباره فیبر رژیمی فرمت فایل word: ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 11 صفحه         بخشی از متن : فیبرخوراکی در واقع بخش غیر قابل هضم غذاهای گیاهی است کـه از سیـسـتم گوارشی بدن، بدون تغییر عبور میکـنـد. جنـس فیـبـرها کـربوهـیــدرات هـــای کمپلکس (پلی سـاکـاریـد) بـوده و در گیـاهــان، مـیـوه ها و دانه ها موجود می باشند. 1- لیگنین( lignin ): کربوهیدرات نبوده بلکه یک ترکیب پلی فنولیک اس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,200 تومان 1,980 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره چوب چوكا

تحقیق درباره چوب چوكا فرمت فایل : WORD (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 40 صفحه             مقدمه تاریخچه صنایع چوب وکاغذ صنایع چوب وکاغذ ایران در75 کیلومتری شمال غربی رشت ودر35 کیلومتری جاده انزلی تالش ودرکنارجنگل‌های وسیع شمال کشورقراردارد. این کارخانه درسال 1352 با مشارکت به سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران (60% سهام) ووزارت کشاورزی وعمران روستائی(40 %) بازیربنای 51400 متر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان 4,050 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره فرآوري توليد ماست

تحقیق درباره فرآوري توليد ماست فرمت فایل :         Word    ( قابل ویرایش)           تعداد صفحات :  12 صفحه                   يكي از معروف ترين محصولات تخميري شير، ماست ميباشد كه در كشورهاي اطراف مديترانه ،آسيا واروپا ي مركزي بيشترين ميزان مصرف آن وجود دارد عوامل زيادي در توليد ماست با ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان 2,250 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره پرتودهی مواد غذایی

تحقیق درباره پرتودهی مواد غذایی فرمت فایل word: ( لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 12 صفحه         مقدمه: در تاریخ نگهداری مواد غذایی تکنولوژی هایی از قبیل کنسرو کردن، انجماد، مایکروریو و محصولات آنها سالهای زیادی است که در صنعت غذا به وجود آمده و به وسیله مصرف کنندگان پذیرفته شده اند. پرتودهی نیز بعنوان یک تکنولوژی نگهداری مواد غذایی در بخش های مختلف دنیا برای بیشتر از 4 دهه مطالعه شده است. پذیرش، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان 2,250 تومان 10% تخفیف
تعداد صفحه(16):

دسته بندی محصولات فروشگاه

نظرسنجی

از چه طریقی با فروشگاه ما آشنا شده اید
کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست

تصویر ثابت

filesell filesell