تخفیف ویژه و دائمی بزرگترین و معتبرترین شرکت ارائه سرور و هاست برای سایت ها

اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه خرید فایلهای پاورپوینت: هنگام خرید پاورپوینت به نکات زیر توجه فرمایید. 1:در توضیحات فایل پاورپوینتها متن اسلاید ها در قسمت توضیحات کپی شده است و به هم ریختگی توضیحات به علت کپی مطالب هست: اصل فایلی که خریداری میکنید کاملا مرتب دقیق و استاندارد هست2:هیچ گونه تبلیغاتی داخل فایلهای پاورپوینت نیست3 :تمامی پاورپوینت ها کامل طراحی و تدوین شده اند و کاملا آماده ارائه هستند و نیاز به ویرایش و تنظیم کردند ندارند. توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید

پروژه درباره کارکرد سنسورها در تنظیم کارایی موتور خودرو

پروژه درباره کارکرد سنسورها در تنظیم کارایی موتور خودرو فرمت فایل :word( قابل ویرایش) تعداد صفحات:10             سنسورهای دربهای اتوماتیک: امروزه سه نوع مختلف از سنسورهای دربهای اتوماتیک در بازار وجود دارد: سنسورهای مادون قرمز اکتیو: این دسته از سنسورها ی استاتیک تنها اشخاص و اشیایی را تشخیص میدهند که باعث شکسته شدن پرتو نور ماودون قرمز شوند. محل تشخیص شامل نقاطی وابسته به یک سطح وسیع است که روی فواصل مرکزی نوری لنزهای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان 1,800 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره شركت ايران شرق نيشابور

تحقیق درباره  شركت ايران شرق نيشابور فرمت فایل :word( قابل ویرایش) تعداد صفحات:65             احتراق « سوختن»: براي ايجاد گرما عموماً از مواد سوختي استفاده مي‌گردد. مواد سوختي به سه دسته تقسيم مي‌گردند. جامد: مانند چوب- ذغال چوب- ذغال سنگ مايع: مانند بنزين- نفت- گازوئيل و گاز مايع- الكل گاز: مانند گاز طبيعي- گاز حاصله از تجزيه مواد زائد گياهي و جانوري (بيوگاز) در نتيجه احتر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق دربارة تفاوتهاي ميان توليد انبوه و توليد ناب در يك صنعت

تحقیق دربارة تفاوتهاي ميان توليد انبوه و توليد ناب در يك صنعت فورمت فایل:WORD (قابل ویرایش)تعدادصفحات 42 صفحه         این مقاله نتیجه تحقیق دان جونز و دان روس ، سه مدير ارشد (IMVP) *  است . اين پژوهشگران به اين نتيجه رسيدند كه موفقيت در تحقيقاتشان اساساً مي تواند مرهون 6 عنصر باشد كه عبارتند از : جامعيت ، تخصص ، جهان نگري ، استقلال ،‌ دسترسي به صنعت و پس خوراند پيوسته (continuous feedback) . آنها مديران كارخانه ها را متوجه سا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,700 تومان 4,230 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره دستگاه روغنكاري

تحقیق درباره دستگاه روغنكاري فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:20صفحه             دستگاه روغنكاري كليه قطعات متحرك راكه با هم درگير هستند را روغنكاري مي نمايد. اعمال روغنكاري در موتور بشرح ذيل مي باشد: الف) جلوگيري ازاصطكاك دوقطعه فلزي كه بر روي هم درحال گردش وحركت مي باشند. ب ) عمل نظافت وشستشوي فاصله بين قطعات يعني اگر درضمن كار موتور گردوخاك وياماسه ازطريق صافي هواي كارب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,200 تومان 2,880 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره اثر پاستوريزاسيون برروي اجزاي شير

تحقیق درباره اثر پاستوريزاسيون برروي اجزاي شير فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:11صفحه             مقدمه: یکی از نعمت‌های ارزشمند پروردگار، برخورداری از سلامت جسم و جان است و بهره‌مندی از این سرمایه بی‌مانند در گرو رعایت موازین و اصول بهداشتی و تامین تغذیه مطلوب در طول زندگی و به ویژه در دوران کودکی است و شیر ،گواراترین مائده الهی برای حفظ و تامین موهبت سلامت است . ای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,100 تومان 1,890 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کاربرد اولترا سونیک در صنایع غذایی

تحقیق درباره کاربرد اولترا سونیک در صنایع غذایی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:11صفحه             نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائی دو گونه است. کاربرد اولتراسوند با شدت بالا و با شدت پائین. از امواج اولتراسوند با شدت پایین به عنوان روش تجزیه‌ای در تهیه اطلاعات مربوط به ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی استفاده می شود . نحوه استفاده از امواج اولتراسوند در صنایع غذائ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,100 تومان 1,890 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره شرکت صنایع غذایی مايان گلستان

تحقیق درباره شرکت صنایع غذایی مايان گلستان فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:31صفحه             مقدمه: از زمان های بسیار قدیم بشر پس از برداشت محصول گیاهان مفید به فکر نگه داری محصولات برداشت شده برای روزهای خارج از فصل برداشت بوده تا بتواند به مواد غذایی دسترسی داشته باشد. برای این منظور روش های متعددی را به کار برده که از جمله ی آنها کنسرو کردن مواد غذایی بوده است. تا قبل از سال های 131 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,900 تومان 3,510 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره نوشابه

تحقیق درباره نوشابه فرمت فایل :        Word    ( قابل ویرایش)         تعداد صفحات : 23 صفحه                   نوشابه، نوعی نوشیدنی شیرین گازکربنیک دار است که به عنوان نوعی نوشیدنی خنک و معمولاً برای برطرف نمودن تشنگی و یا به همراه غذا، مورد استفاده قرار می گیرد. اغلب نوشابه ها حا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کنسروبازی

تحقیق درباره کنسروبازی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:29صفحه             علیرغم اینکه مواد غذایی به طرق مختلف نگهداری می شوند اما به محض چیدن ، درو شدن یا ذبح شدن شروع به فاسد شدن می کنند.   روش های اصلی حفظ و نگهداری مواد غذایی که آنها را سالم و بهداشتی نگه می دارند کنسرو کردن، انجماد و خشک کردن می باشند. نگهداری غذا در خانه به معنی داشتن مقدار فراوانی از مواد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,400 تومان 2,160 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره آشنایی با جک های هیدرولیکی

تحقیق درباره آشنایی با جک های هیدرولیکی فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:9صفحه                دید کلی: مایعات تقریبا تراکم ناپذیر هستند. این ویژگی سبب شده است که از مایعات به عنوان وسیله مناسبی برای تبدیل و انتقال کار استفاده شود. بنابراین می‌توان از آنها برای طراحی ماشینهایی که در عین سادگی ، با نیروی محرک خیلی کم بتواند نیروی مقاوم فوق العاده زیادی را جابجا نماید، استف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان 1,800 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره آسپرژیلوس

تحقیق درباره آسپرژیلوس فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:10صفحه             آسپرژیلوها گستردگی زیادی دارند. بسیاری از آنها در فساد مواد غذائی و بعضی از آنها در تهیۀ برخی مواد غذائی دخالت دارند. راپروفنل در سال 1965 ، هیجده گروه از آسپرژیلوسها و 132 گونه را شناسائی کردند، ولی در اینجا فقط به تعدادی از آنها اشاره خواهد شد. آسپرژیلوس رپنس که یکی از گونه های مهم گروه آسپرژی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,000 تومان 1,800 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره شوفاژ خانه

تحقیق درباره شوفاژ خانه فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:25صفحه             شوفاژخانه محلی است که در آن آب گرم می‌شود و به رادیاتورها می‌آید ودر داخل شوفاژ جریان پیدا می‌کند ورادیاتور را گرم می‌کند البته وقتی که پیچ روشن و خاموش کردن رابازکنیم این اتفاق رخ می‌دهد . این توضیح مختصری درباره شوفاژ بود. در شوفاژ خانه دیگ(بویلر) بزرگی وجود دارد که ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,400 تومان 3,060 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره شرکت صنایع شیر ایران

تحقیق درباره شرکت صنایع شیر ایران فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:76صفحه             تاريخچه: شركت صنايع شير ايران (پگاه) با حدود نيم قرن تلاش در عرصه و توليد شير و ساير فرآورده هاي آن 16 كارخانه تحت پوشش در 13 استان كشور و بيش از 235 نوع فرآورده شيري با بسته بندي هاي متنوع استريليزه و پاستوريزه از سال ( پگاه تهران ) فعاليت چندين ساله دارد. شركت شير پاستوريزه پگاه آذربايجان غرب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره صنعت لاستیک

تحقیق درباره صنعت لاستیک فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:16صفحه           گزارشي از وضعيت صنعت لاستيك و بازار قيمت‌ها در جهان حدود 5/1ميليارد حلقه و تقاضاي جهاني براي اين كالا نيز حدود 2/1ميليارد حلقه با ارزش معاملاتي 70 تا 80ميليارد دلار در سال است. اين در حالي است كه تجارت جهاني لاستيك در اختيار 10 شركت بزرگ توليدكننده است كه اغلب در زمينه توليد تايرهاي راديال فعاليت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,600 تومان 2,340 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره حداقل ضوابط برچسب گذاري مواد غذايي

تحقیق درباره حداقل ضوابط  برچسب گذاري مواد غذايي فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:76صفحه               این ضابطه توسط اداره کل نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و با همکاری :   انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان ، دفتر سلامت ، جمعیت ، خانواده و مدارس ، معاونت تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی تدوین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کوره

تحقیق درباره کوره فرمت فایل :word (قابل ویرایش) تعداد صفحات 16صفحه             کوره یک کوره صنعتی بازمانده از سال ۱۹۰۷ کوره وسیله یا محلی است که در آن حرارت ایجاد می‌کنند. در زبان فارسی به آن آتشدان و آتشگاه نیز گفته می‌شود . همچنین سیستم حرارت مرکزی ساختمان‌ها به‌طور معمول بر پایه یک کوره بنا شده که در آن یک سیال در دیگ‌های پره‌دار گرم می‌شود.[ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,600 تومان 2,340 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره کارگاه تجهیزات ومقررات ایمنی آن

تحقیق درباره کارگاه تجهیزات ومقررات ایمنی آن فرمت فایل :word (قابل ویرایش) تعداد صفحات 160صفحه           میز کار: برای اینکه شخص بتوانددر کارگاه بطور ایستاده وبا تسلط کامل وخستگی کمتر ،روی قطعات،کارهایی همچون:خط کشی،سوهان کاری،قلم کاری،اره کاری و........انجام دهد،از میز کار استفاده می شود.ارتفاع میز کار از کف کارگاه در حدود 80سانتی مترمی باشدوبه تناسب کاربردشان ساخته می شود.برای مثال»میز کار رشته برق بایستی ع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره استراتژي نگهداري و تعميرات

 تحقیق درباره استراتژي نگهداري و تعميرات فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات:17صفحه             نگهداري و تعميرات (نت) نمي تواند باعث افزايش طول عمر طراحي شده شود ، ولي نگهداري و تعميرات مي تواند عملكرد تجهيزات را براي كارخانه شما حفظ نمايد . جهت حفظ اين عملكرد عملياتي همانند بازسازي و تعميرات اساسي تجهيزات ضروري بنظر مي رسد و بطور معمول عمليات تعمير و نگهداري از رده هاي پايين تر شروع شده و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,700 تومان 2,430 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره صنعت گوشت

تحقیق درباره صنعت گوشت فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات19صفحه               مقدمه: اساس صنعت گوشت اعمال یک یا چند روش از روشهای نگهداری بر روی گوشت تازه می باشد تا ضمن افزایش عمر ماندگاری محصول، ارزش غذایی و کیفیت آن حفظ شود. فراوری به تمام فرآیندهایی اطلاق می شود که در تغییر دادن گوشت تازه دخالت دارند به استثنای چرخ کردن ساده، برش دادن و مخلوط کردن. از جمله روش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,100 تومان 2,790 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي

تحقیق درباره سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات18 صفحه               مقدمه: سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي = با ظرفيت ton 3000- داراي 17 اتاق- 15 اتاق زير صفر- 12 اتاق بالاي صفر- اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و ... استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه متفاوت است به عنوان مثال براي نگهداري سيب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,000 تومان 2,700 تومان 10% تخفیف
تعداد صفحه(15):

دسته بندی محصولات فروشگاه

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات

نظرسنجی

از چه طریقی با فروشگاه ما آشنا شده اید
کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست
هاست filesell هاست

تصویر ثابت