فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 1 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

پاورپوینت در مورد کارگاه آموزشی توجیهی ویژه ناظرین شرعی ذبح و صید

 پاورپوینت در مورد کارگاه آموزشی توجیهی ویژه ناظرین  شرعی ذبح و صید فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:26 اسلاید     برخی از اسلایدها: اهداف كارگاه آموزشي  و  توجيهي ناظرين شرعي: بررسي مشكلات و موانع موجود در امر نظارت شرعي دركشتارگاهها و مراكز عمل آوري و فرآورري فعال كه ناظر شرعي دارند - ارائه راهكاراي مناسب جهت بهبود وضعيت موجود جهت اجراي قانون - تبيین برنامه ها و دستورالعملهاي حوزه نمايندگي ولي فقيه در سازمان دامپزشكي كشور در زمي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت در مورد سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل :  .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 20 اسلاید  قسمتی از متن .ppt :    سلامت شير از توليد تا مصرف و اهميت تغذيه ای آن شیر یک ماده غذایی ارزشمند تقريبا تمامي مواد لازم براي رشد و ادامه زندگي انسان را دارا است از مهمترين منابع پروتئين حيواني نقش بسيار مهمي را در تامين كلسيم، فس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل :  .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 45 اسلاید  قسمتی از متن .ppt :    چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری مقدمه: مواد معدنی عناصری هستند که وجود آنها برای حیات و بیشتر فعالیت های سوخت و ساز بدن دام ضروری است . تقریبا 60 تا 65 درصد وزن بدن یک دام ر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 13,000 تومان

پاورپوینت درباره تغذیه گیاهان زراعی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل :  .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 28 اسلاید  قسمتی از متن .ppt :    اهداف مورد انتظار پس از ارائه مبحث : 1- کشاورزان به اهمیت مصرف درست عناصر غذایی درگیاهان پی ببرند و قادر باشند اثرات بیش بود یا کمبود عناصر را شناسایی کنند. 2- قادر به شناخت عناصر ضروری اصلی و فرعی باشند. 3 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح كارآفريني كشت زعفران

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : پاورپوینت نوع فایل :  .ppt ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد اسلاید : 35 اسلاید  قسمتی از متن .ppt :    بسم الله الرحمن الرحيم موضوع: طرح كارآفريني كشت زعفران پروژه كشت3 هكتاري زعفران محل اجرا : زمين هاي مزروعي روستاي رحمت آباد تربت جام زعفران از خانواده زنبقيان است كه كشت آن در گذشته اي بس دور در ايران متداول بوده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره شناسائي گونه هاي علف هاي هرز اموزشكده كشاورزي

پاورپوینت درباره  شناسائي گونه هاي  علف هاي هرز اموزشكده كشاورزي          فرمت فایل    power pointتعداد صفحات :  158  صفحه     n مقدمه                                                &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ملاحظات ایمنی در کار با حیوانات آزمایشگاهی

پاورپوینت درباره ملاحظات ایمنی در کار با حیوانات آزمایشگاهی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 33 اسلاید       فهرست : nتوصیه های کلی در کار با حیوانات nبیماریهای ناشی یا منتقله از حیوانات و راههای مقابله با آنها nواکسیناسیون nملاحظات ایمنی در استفاده از ابزارها، مواد و داروها در کار با حیوانات آزمایشگاهی nنکات مهم در آماده سازی و استفاده از فرآورده های سیتوتوکسیک nوسایل مورد نیاز برای حفاظت در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره شرکتهای لبنیاتی

پاورپوینت درباره شرکتهای لبنیاتی فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید ها : 31 اسلاید           بخشی از متن فایل : شرکت پگاه گلپایگان درسال ۱۳۵۲ با خرید ماشین آلات مورد نیاز از کشور بلغارستان تاسیس شده و درسال ۱۳۶۲ به‌عنوان نخستین واحد صنعتی تولید پنیر در ایران تکمیل و راه‌اندازی گردیده است. این شرکت پس از سال ۱۳۷۳ به تولید انواع پنیرهای پرورده، دوغ و ماست مورد توجه قرار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گاوداری

پاورپوینت درباره گاوداری فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 22  صفحه لازم به توضیح است که دامدار خود مسئولیت کلیه امور را در دامداری عهده دار بوده و در دامداری مشغول به کار بوده و نظارت کافی بر امور را دارد پاداش اخر سال و هزینه بیمه کارگران در لیست حقوق سالیانه منظور شده است   الف:در امد حاصل از فروش شیر در یک سال:        لازم به ذکر است با توجه به ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره عقاب يا خروس

پاورپوینت درباره عقاب يا خروس فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 8 صفحه     بر حسب اتفاق آن تخم به مزرعه ای رسید که پر از مرغ و خروس بود. مرغ و خروس ها می دانستند که باید از این تخم مراقبت کنند و بالاخره هم مرغ پیری داوطلب شد تا روی آن بنشیند و آن را گرم نگهدارد تا جوجه به دنیا بیاید.     مرغ و خروس ها شروع کردند به خندیدن و گفتند تو خروسی و یک خروس هرگز نمی تواند بپرد. اما عقا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره فناوری تولید و فرآوری زعفران

پاورپوینت درباره فناوری تولید و فرآوری زعفران فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید : 25 اسلاید       بخشی از اسلاید ها : بزرگترین تولیدکننده زعفران در جهان: ایران 65% تولید جهان مهمترین مرکز تولید زعفران ایران: استانهای خراسان با 98% تولید سطح زیر کشت زعفران خراسان در سال 1383 54880 هکتار تولید زعفران خراسان در سال 1383 62/213 تن میزان صادرات زعفران ایران در سال 1383 172 تن ارزش میزان صادرات 95 میلیون د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره فتوسنتز

پاورپوینت درباره فتوسنتز فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 30 صفحه    نورمورداستفاده درفتوسنتزبخشی ازطيف تابشی خورشيداست که قابل رويت می باشدوبيشترين بازده فتوسنتزمربوط به طول موج 400-700 نانومتراست . مقدارنورمورداستفاده درفتوسنتز را تشعشعات فعال فتوسنتزی می گويند وواحدآن ميکرومول درمترمربع درثانيه می باشدتوسط گياهان زراعی تنها1تا5در       در يوكاريوتهاي فتوسنتز كننده، ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره دیفرانسیل

پاورپوینت درباره دیفرانسیل فرمت فایل :power point (قابل ویرایش) تعداد اسلاید :۱۶ اسلاید         بخشی از اسلایدها: اجزای دیفرانسیل وظایف اصلی کلاچ تغییر زاویه نیرو به اندازه 90 درجه تامین امکان دور زدن ماشین کم کردن دور موتور نحوه کارکرد دیفرانسیل نحوه تامین امکان دور زدن توسط دیفرانسیل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد اصول ترويج و آموزش كشاورزی

پاورپوینت در مورد اصول ترويج و آموزش كشاورزی  فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید ها : 173 اسلاید         بخشی از متن اسلاید ها : فهرست فصل اول. كلیات   فصل دوم. جایگاه ترویج در توسعه كشاورزی فصل سوم. رهیافت‌های گوناگون ترویج كشاورزی فصل چهارم. آشنایی با روشهای آموزش ترویجی فصل پنجم. سازمان و مدیریت منابع انسانی در ترویج كشاورزی فصل ششم. طراحی، ارزشیابی و نظارت برنامه&zwnj ...

توضیحات بیشتر - دانلود 15,000 تومان

پاورپوینت در مورد سیلو

پاورپوینت در مورد سیلو فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 22 صفحه     سیلو کردن شامل تخمیر قندهای داخل گیاه به اسیدهای الی است .محیط اسیدی ایجاد شده به طور موثری ماده سیلو شده را در حالتی پایدار و به صورت ترش نگه می دارد.   محصول سیلو شده باید کاملآ از نفوذ هوا در امان بماند، تا باکتریهای هوا زی در   سیلو فعالیت نکنند .   عملیات سیلو سازی با خرد کردن علوفه شروع ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد پروژه مكانيزه سازي سيستم گاوداری

پاورپوینت در مورد پروژه مكانيزه سازي سيستم گاوداری فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 17 صفحه        بخشی از متن فایل : هدف : کنترل و مدیریت سیستم گاوداری نیاز های کیفی سیستم باید جزئیات اطلاعات دام ها را مديريت نمايد. سیستم باید امکانات بروز رسانی را داشته باشد. سیستم باید امکانات پشتیبان گیری از اطلاعات را داشه باشد . سيستم بايستي با كمترين اطلاعات اسناد دام ها را جستجو نماييد. سيستم بايستي امکا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره یونجه

پاورپوینت درباره یونجه فرمت فایل :powerpoint (قابل ویرایش) تعداد صفحات:18صفحه         •ظاهراً ارزش يافتن گياهان علوفه اي همزمان بااهلي كردن حيوانان وحشي بوده است.هرچه بشر بيشتر به فراورده هاي دامي احتياج پيدا مي كرد اهميت اقتصادي نباتات علوفه اي بارزتر مي شد. تا آنجا كه اين بخش امروز در زراعت اساسي ترين قسمتها راتشكيل ميدهد وشناسائي آن همانطور كه گفته شد بااستفاده از حيونانات شروع مي شود. &bul ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاور پوینت درباره نیرو و توان مورد نیاز گاوآهن

پاور پوینت درباره نیرو و توان مورد نیاز گاوآهن فرمت فایل : powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 19 صفحه       •عوامل موثر: –شرايط خاك ( بافت خاك، فشردگي خاك، پوشش گياهي، عمليات خاكورزي قبلي) –سرعت شخم –شكل خيش –وي‍ژگي هاي اصطكاكي سطوح در تماس با خاك –شكل و تيزي لبه –عمق شخم –عرض لايه شخم –نوع ضمائم گاو آهن –تنظيم گاوآهن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با(HACCP)

پاورپوینت درباره آشنایی با(HACCP) فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید ها : 32 اسلاید       HACCP چیست ؟ اختصاري است كه براي توصيف سيستم كنترل نقاط بحراني و اناليز خطر به كار ميرود.مفهومHACCP يك رويكرد سيستماتيك براي مديريت ايمني غذا است كه بر اصول شناخته شده اي استوار شده است كه هدفشان شناسايي خطرات احتمالي در هر مرحله اي از زنجيره غذاست و نيز قصد دارد كنترلهاي براي جلوگيري از رخداد اين ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد کود ماهی تولید شده به روش بی هوازی

پاورپوینت در مورد کود ماهی تولید شده به روش بی هوازی فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 10صفحه   تهیه کود بوکاشی به روش تخمیر بی هوازی: - تهیه فرمول کودی  کمپوست با توجه به گیاه هدف -فراهم نمون مواد اولیه :کود مرغی- سویا- سبوس برنج- پودر ماهی -...... باکتری -اضافه نمودن مواد آلی خام به مکان از قبل تهیه شده    -کنترل درجه حرارت در مدت زمان تهیه کود -استفاده بعد از تغییر رنگ و بو در طول چند ماه کرم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد بررسی اصول مولد سازی در تولید میگو عاری از بیماری (SPF)

پاورپوینت در مورد بررسی اصول مولد سازی در تولید میگو عاری از بیماری (SPF) فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 37 صفحه   به کلیه عملیات و تدابیری  که درشرایط مصنوعی اتخاذ می شود تا از یک میگوی پرواری یک میگوی آماده جهت تخم ریزی ایجاد شود ، مولد سازی ( broodstock) اتلاق میگردد . •اولین تخم ریزی از میگو ( مولدین دریایی ) در شرایط مصنوعی توسط فوجی ناگا در سال 1934 •اولین رسیدگی جنسی در میگوی صورتی شمالی ( Penaeus durarum) در س ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آبياري باراني

پاورپوینت درباره آبياري باراني   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 13 اسلاید         مفاهيم اصلي آبياري:   آبياري چيست ؟ آبياري به معني پخش آب روي زمين جهت نفوذ در خاك براي استفاده گياه وتوليد محصول مي باشد.آبياري و مديريت آب در مزرعه در عين سادگي از پيچيده ترين و به عبارتي از مشكلترين عمليات كشاورزي به شمار مي رود. منابع آبياري :بارش آسماني – آبهاي سطحي – آبهاي زير ز ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت درباره ارزیابی دام وطیور و فراورده های آنها

پاورپوینت درباره ارزیابی دام وطیور و فراورده های آنها فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 14 اسلاید         صلاحیتهای رشته دامپروری و دامپزشکی: کد1-1) ارزیابی و تعیین خسارت وارده به دام و محصولات فراورده های آن کد2-1) ارزیابی و تعیین خسارت وارده به طیور و محصولات فراورده های آن کد3-1) ارزیابی و تعیین خسارت وارده به تجهیزات متعارف تولید و نگهداری دام و طیور کد4-1) ارزیابی حق الامتیاز مجوزهای واحدهای دامداری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان

پاورپوینت درباره هورمون های گیاهی و کاربرد آن در گیاه

پاورپوینت درباره هورمون های گیاهی و کاربرد آن در گیاه فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 28 اسلاید             هورمون های گیاهی و کاربرد آن در گیاه و باغبانی ®واژه هورمون به موادمعینی اطلاق می شود که در بخشی از موجود زنده ساخته شده و پس از انتقال اثرات فیزیولوژیکی محسوسی در دیگر قسمتهای آن به جا می گذارد و در تراکم های بسیار کم فعالند.این تصور کلی در اصل در قلمرو فیزیولوژیکی حیوانی بوجود آمده و این ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در PGPR باکتریهای ریزوسفری

پاورپوینت در PGPR باکتریهای ریزوسفری  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 37 اسلاید          بخشی از متن فایل : باکتریهای ریزوسفری محرک رشد گیاه PGPR است. ازتوباکتر((Azotobacter یک باکتری آزادزی تثبیت کننده ازت است. گونه های اولیه آن بنام A. Chroococcum در سال 1901 در هلند جداسازی شدند و امروز دارای گونه های محتلفی می باشند. ازتوباکتر در خاک، ریزوسفر و حتی بافتهای گیاه ذرت(Halberg 1995) ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ارزش تغذيه اي گوشت

پاورپوینت درباره ارزش تغذيه اي گوشت پاورپوینت(لینک درپایین صفحه) تعداد اسلاید(20) این فایل پاورپوینت درباره ارزش تغذیه ای گوشت بحث می کند. vگوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي رود غني بودن گوشت از پروتئين ارزشمندي حاوي اسيدهاي آمينه ضروري بدن- مواد معدني و انواع ويتامين ها و نيز انرژي كافي سبب مي شود تا آن را در زمره بهترين و كاملترين مواد غذايي طبقه بندي كرد. vپروتئين گوشت: vبه طور كلي پروتئين گوشت را مي توان به 3 دست ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 34 اسلاید         مقدمه: علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود.  تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه  به  اینکه میوه ها  موجودات  زنده  هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با تغذیه باغات

پاورپوینت درباره آشنایی با تغذیه باغات فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 29 اسلاید       مقدمه شناسایی وضعیت تغذیه ای باغهای میوه درمدیریت موادغذایی بمنظورافزایش تولیدوبهبودکیفیت میوه ها کاری ضروری واجتناب ناپذیراست.کاربردموادغذایی موردنیازدرزمان مناسب وبه مقدارمناسب برای سلامت باغهای میوه ضروریست. کاربرد موادغذایی موردنیازبه شکل صحیح نیزخیلی مهم است. همچنین وجودموادغذایی دریک م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی در صنایع غذایی

پاورپوینت درباره روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی در صنایع غذایی    فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 50 اسلاید                     ü تعریف فاضلاب ü انواع فاضلاب و ویژگیهای آن ü انواع روشهای تصفیه فاضلاب ü مراحل تصفیه فاضلاب ü روش انعقاد و لخته سازی ü عوامل مؤثر بر انتخاب روش تصفیه ü نتیجه گیری ü منابع         ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره خواص رئولوژیکی کره

پاورپوینت درباره خواص رئولوژیکی کره فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 16 اسلاید       مقدمه: برای بدست آوردن کره ای با خواص رئولوژیکی مناسب باید از سوپه ترکیب چربی شیر در فصول مختلف توجه نمود و از سری دیگر پارامترهای مختلف فرآیند را دراین راستا تنظیم نمود. خواص رئولوژیکی کره همان ویژگی های بافتی کره ای از جمله ویسکوزیته و حالت پخش شدن کره بر روی نان و قابلیت گسترش پذیری و .... م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

پاورپوینت درباره روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 28 اسلاید       ویژگی های فرآیند و نکات فنی تولید گلوکز : .1روش شیمیایی      تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی      غیر قابل دسترس و گران   اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني

پاورپوینت درباره آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 27 اسلاید         milk plasma  مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های  پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود  Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره كدكس آليمنتاريوس

پاورپوینت درباره كدكس آليمنتاريوس   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید          بخشی از متن اسلاید ها : (Codex Alimentarius)كدكس آليمنتاريوس چيست؟ lكدكس به معني آيين نامه ، مقررات ، نشانه و آليمنتاريوس به معناي مواد غذاي است بنابراين كدكس آليمنتاريوس موظف به تدوين ، جمع آوري وتطبيق بين المللي استانداردهاي موادغذايي وارائه آن به شكل واحد است. lبراساس پيشنهاد يازدهمين كنفرانس F ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره علف های هرز

پاورپوینت جامع و کامل درباره علف های هرز فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 59 اسلاید         عنوان ها: تعریف علف هرز تقسیم بندی مختلف علف های هرز روشهای مختلف کنترل علف های هرز معرفی علف های هرز مهم شایع در              باغات میوه وراههای مناسب مبارزه با آنها تعريف علف هرز : علف هرز گياهي است كه بر خلا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان

پاورپوینت درباره زیره سیاه و زیره سبز

پاورپوینت درباره زیره سیاه و زیره سبز  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 82 اسلاید         شناسنامه : تیره : جعفری ( ( Umbelliferae نام علمی : L Carum carvi نام لاتین : Carum carvi , Apium carvi Crantz نام انگلیسی : Caraway, carwey نام فرانسوی : Cumin des pres نام عربی : تقده ، کرویا نام فارسی : زیره سیاه ، زیره کرمانی ، زیره رومی   معرفی و گیاه شناس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی

پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی پاورپوینت (لینک دانلود پایین صفحه)  تعداد اسلاید (48)     این فایل پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی و نحوه نگهداری آنها بحث می کند. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آزبست یا پنبه کوهی

پاورپوینت درباره آزبست یا پنبه کوهی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 24 اسلاید                   تعریف آزیست زبست پنبه‌ی کوهی (به انگلیسی: Asbestos)       در اصل یک کانی سیلیکاتی حاصل از ماگما و در واقع نوعی سنگ آذرین درونی است . و بطور کلی نام گروهی از ترکیب‌های معدنی منیزیوم و سیلیسیوم است که بیشتر در طبیعت به صورت الیاف معدنی و سنگ یافت می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تاريخچه كنسرو سازي

پاورپوینت درباره تاريخچه كنسرو سازي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 53 اسلاید       بخشی از متن فایل : كنسرو لوبيا چيتي            (Bean Caning) مراحل فرآيند پاك كردن، شستشو و آماده سازي لوبيا ü  ü خيساندن  ü سنگ گيري (Destoning)  ü بلانچينگ  ü شستشوي قوطي ها  ü پر كردن  ü ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی

پاورپوینت درباره کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 38 اسلاید         مخمرها ¨مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم مرغي ، باريك و بلند ، بيضوي و ي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي

پاورپوینت درباره كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 35 اسلاید         كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي                                             &nbs ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن

پاورپوینت درباره انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 22 اسلاید                   بسته بندی غذاهای گوشتی •مقدمه فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی فناوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی )

پاورپوینت درباره طرح توجیهی فناوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی ) فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 33 اسلاید         بخشی از اسلاید ها : دلایل انتخاب من از طرح (فن آوری کیک و کلوچه) به شرح زیر است: كيك و كلوچه به دليل داشتن آردو شكر و تخم مرغ ميتواند به عنوان يك ميان وعده ویا در ادارات و مدارس جهت تغذيه بچه ها استفاده می شود و به عنوان  يک نان مقوی در جامعه جايگاه خاصی دارد .   به دليل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره چای

پاورپوینت جامع و کامل درباره چای فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 87 اسلاید     این فایل تحقیق کاملی در مورد چای و خواص و تاریخچه و نحوه ی استفاده ی آن در کشورهای مختلف می باشد. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 14,000 تومان

پاورپوینت درباره خشک کردن مواد غذایی با بستر سیال

پاورپوینت درباره خشک کردن مواد غذایی با بستر سیال پاورپوینت (لینک دانلود  پایین) تعداد اسلاید ها : 30 اسلاید       بخشی از متن فایل : در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود  و سرعت واکنشهای  مضر  کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ،  وزن و حجم  آن  را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های حمل ونقل  و ذخیره سازی می کاهد و باعث تولید  ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تغذیه در ریکاوری

پاورپوینت درباره تغذیه در ریکاوری فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 19 اسلاید         بخشی از اسلاید ها : در طول ورزش: مقداري از آب بدن كاسته مي شود. ذخيره گليكوژن عضلات تخليه مي شود.  مقداري از الكتروليت هاي بدن از دست مي رود. هدف از تغذيه پس از ورزش: جايگزيني آب از دست رفته بدن  جايگزيني گليكوژن  مصرف شده در عضلات وکبد  جايگزيني الكتروليت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 10,000 تومان
تعداد صفحه(10):

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست