استخدام اپراتور خانگی دعوت به همکاری برای شغل اپراتوری تخفیف ویژه و دائمی

اطلاعیه فروشگاه

فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس بیش از هزاران تحقیق دانشجویی مانند فایل های word و power point / قطعه کد زبانهای برنامه نویسی و ویدئو آموزشی را در خود جای داده است و آماده ارائه خدمات به دانشجویان در تمام رشته ها میباشد....... توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید

پاورپوینت درباره تغذيه در سنين بلوغ ونوجوانی

پاورپوینت درباره تغذيه در سنين بلوغ ونوجوانی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 36 اسلاید                   1) رشد و توسعه کشورها 2) سوء تغذ یه 3) مشکلات الگوي مصرف غذايي كودكان و نوجوانان 4) دلایل عمده آسیب پذیری تغذیه در نو جوانی 5) نیازهای تغذیه ای در نوجوانی 6) رشد قدی 7) رشد وزنی 8) انرژی 9)پروتئین D,A10)ویتامین  11) اهمییت صرف صبحانه 12) نقش میان وعده ها 1 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,400 تومان 3,960 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره تکنولوژی پرو بیوتیک

پاورپوینت درباره تکنولوژی پرو بیوتیک  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 23 اسلاید                     تکنولوژی پروبیوتیک یکی از وظایف مهم پروژه فایر (Fair) 1028-96 T (نمایش تغذیه ای پروبیوتیک بطور عملی) نمایش امکان تولید بوسیله یک مقیاس راهنما، پروبیوتیک غذاهای لبنی قابل قبول مصرف کنندگان ارپایی بوده است. در پروژه لاکتوی سیلوس های مختلف SPP و بی فئوباکتریوم SPP، نژاد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره امولسيون هاي غذايي

پاورپوینت درباره امولسيون هاي غذايي   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 13 اسلاید                   •امولسيون هاي غذايي از دير باز و حتي قبل از زماني كه انسان شروع به فرآوري واد غذايي كند وجود داشته اند به عنوان مثال شير يك امولسيون/ كلوئيد طبيعي است كه در آن يك قطره چربي توسط غشاي گلبول چربي احاطه و پايدار شده است كره و بعضي از سس هاي ابتدايي اولين مواد غذايي بودند ك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 2,500 تومان 2,250 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره مراحل ساخت پنير

پاورپوینت درباره مراحل ساخت پنير  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 35 اسلاید                   Òتاريخ پنير به عهد عتيق مى رسد و اين موضوع محقق است كه كشف پنير به دنبال اهلى كردن چهار پايان شيرده مثل بز، شتر يا گاوميش صورت گرفته است .   Òدر مناطقى بين آسيا و اروپا و هم چنين در تبت و ايران شير را هنوز هم مثل عهد قديم تخمير مى كنند و از آن ماست و پني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره تخمير فراورده هاي حيواني

پاورپوینت درباره تخمير فراورده هاي حيواني  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 62 اسلاید                   •مهمترين فراورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده كه به ترتيب در زير از ديدگاه تخميري مورد بحث و بررسي قرار مي گيرند. •3-1 فراورده هاي تخمير شده شير •همان طوري كه نام اين گر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره تحقیق خشکبار (لوبیا)

پاورپوینت درباره  تحقیق خشکبار (لوبیا)           فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 21 اسلاید                   چگونه لوبیای خشک را پرورش دهیم لوبیای خشک باید در زمین حاصل خیزی کاشته شود. خاک آن ها نباید خیلی سنگین باشد و نباید خیلی خیس باشد، هر چند که لوبیای خشک دارای خوشه های بلندی است آن ها باید در یک مزرعه با خاک خوب کاشته شوند. برای اینکه مشکلات آفت را کم کنیم بهتر است که لوبیا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,400 تومان 3,060 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره بيماري هاي سيب

پاورپوینت درباره بيماري هاي سيب  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 19 اسلاید                   تغيير رنگ برگ درختان سيب اولين بار در سال 1827 از كشور فرانسه گزارش شده است. سپس در سال 1910 در نيويورك استوارت اين علائم را موزائيك ناميد. در ايران اين بيماري از سال 1334 جلب توجه كرد و در اطراف كرج و شهريار مخصوصاً روي واريته سيب شفيع آبادي و گلاب و همچنين در مشهد شديد م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,300 تومان 2,970 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره تاریخچه اهلی شدن بوقلمون

پاورپوینت درباره تاریخچه اهلی شدن بوقلمون  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 18 اسلاید                   تاریخچه اهلی شدن : بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است . برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می دانند . اولین شخصی که به طور مکتوب در شال 1499 به بوقلمون اشاره کرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,300 تومان 2,970 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره طرح توجيهي پرورش قارچ خوراکی

پاورپوینت درباره طرح توجيهي پرورش قارچ خوراکی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 29 اسلاید            مقدمـه :  مواد پروتئيني ، يكي از مهم ترين اجزاي مواد غذايي مورد استفاده انسانها است. نياز طبيعي بدن انسان به اين مواد ، مبين ضرورت استفاده آنها در سبد غذايي خانواده ها است.از ديرباز انواع گوشت ها، خصوصا گوشت قرمز‌ منبع اصلي تامين پروتئين موردنياز انسان بوده است ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,500 تومان 4,050 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره استراتژی های تولید ماست

پاورپوینت درباره استراتژی های تولید ماست فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 23 اسلاید           مقدمه : الی مچنیکف راه های افزایش عمر بشر و طرفداری از مصرف باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک را بررسی کرد. زیرا مصرف برخی از انواع محصولات لبنی غنی شده با طول عمر مرتبط است که به دلیل توانایی باکتری ها برای مبارزه با بیماری می باشد. تکامل تدریجی ماست به طور خلاصه: qاستفاده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,600 تومان 3,240 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت جامع و کامل درباره شکلات و انواع آن

پاورپوینت جامع و کامل درباره شکلات و انواع آن فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 69 اسلاید           بخشی از اسلایدها :    شكلات يكي از پر مصرف ترين مواد خوراكي جهان است. كافي است در نظر آوريم كه اروپايي ها بطور متوسط سالانه 9 كيلو شكلات مي خورند و اين رقم در سال به بيش از 2 ميليون تن در سال مي رسد.يك پوند شكلات ( معادل 59/453 گرم) در حدود 2515 كيلو كالري انرژي را ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,900 تومان 5,310 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره انـگــور

پاورپوینت درباره انـگــور  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 27 اسلاید                   توليد ساليانه انگور بالغ بر 65 ميليون تن مي باشد . انگورها در حدود 9 ميليون هكتار از سطوح زير كشت را به خود اختصاص مي دهند. كه بيشترين مصرف آن براي توليد نوشابه هاي الكلي است . همچنين براي تازه خوري و توليد كشمش نيز از آن استفاده مي شود. اين متن بيشتر دربارة انگورهايي بحث ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,800 تومان 3,420 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

پاورپوینت درباره اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 27 اسلاید                   هدف تمامي صنايع فرآيند كننده مواد غذايی توليد فرآورده‌ای با كيفيت بالا و تا حد امكان با حداقل هزينه می باشد كه اين فرآورده در اثر قرار دادن مواد اوليه در معرض يك سری از فرآيند ها مانند حرارت دادن، خنك كردن، فشار و اختلاط و. . . توليد می شود. تنوع در مواد خام و شرايط فرآ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,900 تومان 3,510 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره طرح توجیهی پرورش شترمرغ

پاورپوینت درباره طرح توجیهی پرورش شترمرغ فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 42 اسلاید         مقدمه :     شترمرغ( struthio camelus ) بزرگترين پرنده زنده است كه متعلق به خانواده ratite ها به معناي سينه پهنان مي باشد. اعضاي اين خانواده بوسيله عدم قدرت پرواز‍،توانايي دويدن و فقدان جناق در استخوان سينه شان شناخته مي شوند. اين پرندگان بسيار مقاوم بوده و به ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,500 تومان 4,950 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک

پاورپوینت درباره پربیوتیک ها و فراورده های غذایی پربیوتیک فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 21 اسلاید         بخشی از اسلایدها : به منظور تولید ماست پروبیوتیک  ، ابتدا شیر مورد استفاده در دمای 85 درجه سانتی گراد به مدت 5 دقیقه پاستوریزه و سپس تا دمای 42 درجه سانتی گراد سرد شد . پس از تلقیح باکتری آغازگر فعال شده ، غلضت های مختلف اسانس آویشن (0 ،25 ، 40 ، 70 ، 100 ، 130 میکروگرم در لیتر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,600 تومان 3,240 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره طرح توجیهی تاسیس کارخانه ماکارانی

پاورپوینت درباره طرح توجیهی تاسیس کارخانه ماکارانی فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 27 اسلاید                   در حال حاضر کارخانهای در ایران وجود ندارد که بتواند گندم دوروم یا سخت را به سمولینا یا دانه شکری ریز تبدیل نماید که اقتصادی باشد کارخانه های موجود گندم های معمولی یا گندم مخصوص نان را تبدیل به آرد نول یا آرد مغزدانه می نمایند که در صنعت تهیه محصولات خمیری مورد استفاده قرار م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,800 تومان 3,420 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره کنترل بیولوژیکی توسط عوامل مفید زنبور

پاورپوینت درباره کنترل بیولوژیکی توسط عوامل مفید زنبور فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 26 اسلاید           مزایای مبارزه بیولوژیک: کاهش مصرف بی رویه سموم شیمیایی و تلاش در جهت مبارزه غیرشیمیائی جلوگیری از آلودگی محیط که توسط سموم شیمیایی ایجاد می شود. کاهش خطرات ناشی از سموم شیمیایی که جامعه انسانی را تهدید می کند. سموم شیمیایی ایجاد مقاومت می کند. (پس از مدتی) ولی عامل بیولوژ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,900 تومان 3,510 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

پاورپوینت درباره تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 24 اسلاید         تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی —2-بر حسب شرایط ادافیک (edaphiqucs): شرایط ادافیک: جنس خاک –ارتفاع محل –جهت تابش نور- ارتفاع از سطح دریا-جنس خاک qالف- گیاهان مناطق کوهستانی qارتفاع گیاه کم –به دلیل کم بودن حرارت و فشار هوا اختلال در تغذیه گیاه و نمو کم ساقه q ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,700 تومان 3,330 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره نگاهی مختصر بر هیدروکلوئیدهای گیاهی

پاورپوینت درباره نگاهی مختصر بر هیدروکلوئیدهای گیاهی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 16 اسلاید                   واژه صمغ به معنی یک ماده چسبناک است وازواژه مصری                          که به معنای ماده ترشح شده از گیاه کنگرمی باشد گرفته شده است . امروزه صمغ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,300 تومان 2,970 تومان 10% تخفیف

پاورپوینت درباره فرایند تولید سوسیس و کالباس

پاورپوینت درباره فرایند تولید سوسیس و کالباس  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 33 اسلاید                   nتولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشت قرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگان داده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,300 تومان 3,870 تومان 10% تخفیف
تعداد صفحه(9):

دسته بندی محصولات فروشگاه

آخرین محصولات فروشگاه

محبوبترین محصولات

تصویر ثابت

filesell filesell