فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

کسب و کار 10 میلیونی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

پاورپوینت در مورد کود ماهی تولید شده به روش بی هوازی

پاورپوینت در مورد کود ماهی تولید شده به روش بی هوازی فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 10صفحه   تهیه کود بوکاشی به روش تخمیر بی هوازی: - تهیه فرمول کودی  کمپوست با توجه به گیاه هدف -فراهم نمون مواد اولیه :کود مرغی- سویا- سبوس برنج- پودر ماهی -...... باکتری -اضافه نمودن مواد آلی خام به مکان از قبل تهیه شده    -کنترل درجه حرارت در مدت زمان تهیه کود -استفاده بعد از تغییر رنگ و بو در طول چند ماه کرم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد بررسی مروری بر فرآیند تولید آرد گندم

پاورپوینت در مورد بررسی مروری بر فرآیند تولید آرد گندم فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 26صفحه   جداکننده غله (سپراتور) دستگاهی است برای جداسازی مواد خارجی مخلوط با گندم با صفحه های سوراخدار که با رفت و آمد یا در یک نوسان افقی حرکت می کند تونل هوا(آسپیراتور) دستگاهی است که با بهره گیری از جریان باد عمل جداکردن را انجام می دهد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد بررسی طاعون گاوی

پاورپوینت در مورد بررسی طاعون گاوی فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 19صفحه   •عامل طاعون گاوي يك ويروس است كه دارايRNA  تك رشته اي، از خانواده پارا ميكسوويريده و ازجنس موربيلي ويروس هاست . •اين ويروس با ويروسهاي ديستمپر و سرخك انسان و طاعون نشخواركنندگان كوچك و موربيلي ويروس پستانداران دريائي وابستگي ايمني دارند. •ويروس طاعون گاوي در مقابل نورآفتاب حساس است  و از بين ميرو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد بررسی بیوتکنولوژی

پاورپوینت در مورد بررسی بیوتکنولوژی فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 37صفحه   lسابقه به کارگیری میکروارگانیسم ها برای تولید مواد خوراکی مانند سرکه،ماست وپنیر به بیش از 8هزار سال پیش بر می گردد.نقش میکرو ارگانیسم ها در تولید الکل و سرکه در سده پیش زمانی کشف شد که گروهی از بازرگانان فرانسوی در جست و جوی روشی بودند تا از ترش شدن شراب و آبجو هنگام جابجایی آنها با کشتی به نقاط دور جلوگیری کنند.آنان از لوی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد بررسی گالي-آبكند- خندق

پاورپوینت در مورد بررسی گالي-آبكند- خندق فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 35صفحه   سازمان خواروبار كشاورزي (FAO)  در سال 1965در تعريف فرسايش گالي به  اين نكته اشاره دارد كه فرسايش گالي نوعي فرسايش آبراهه اي است ، بطوريكه بدليل زياد بودن عرض و عمق آنها ( به طور معمول بيش از 0/5 متر ) امكان تردد ماشين آلات براي اجراي عمليات زراعي در اراضي تحت تاثير آنها وجود ندارد . به عقيده هادسون گالي ها ، آبراه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ماکارونی و تاریخچه آن

پاورپوینت درباره ماکارونی و تاریخچه آن فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 24 اسلاید         مقدمه :     ماکارونی یک ماده غذایی با ارزش ومفید است .      براي بسياري ازمردم دنيا ،ماكاروني جزئي از سنت غذايي خانواده به حساب مي آيد  چه به عنوان غذايي روزانه و چه به عنوان غذايي در  جشن ها .    از لازانيا گرفته تا سالادها ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی

پاورپوینت درباره تغییرات پس ازصید و فساد در ماهی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 12 اسلاید       ماهی پس از صید تا فساد مراحل زیر را طی می کند : • جمود نعشی   Rigor Mortis •اتولیز یا خود هضمی  Self Digestion   یا از بین رفتن و خراب شدن یاخته و بافت ها به وسیله آنزیم های داخلی •فساد نهایی یا Putrefaction  &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت زیبا و کاربردی درباره تلفات دانه در كمباين

پاورپوینت زیبا و کاربردی درباره تلفات دانه در كمباين فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 15 اسلاید       عوامل ايجاد افت طبيعي ü خوابيدگي محصول üبرداشت ديرهنگام محصول üنوع واريته و حساسيت آن به ريزش قبل از برداشت üوزش باد شديد و يا ورود حيوانات به مزرعه از آنجا كه افت طبيعي را بايد از افت كلي بعد از برداشت كسر نمود و جزء افت كمباين بحساب نياورد، لذا بايد افت طبيعي را قبل از ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت زیبا و کامل درباره آلوئه ورا و فواید آن

پاورپوینت زیبا و کامل درباره آلوئه ورا و فواید آن فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 38 اسلاید         مقدمه : فلات پهناور ایران زمین،با بیش از 7500 گونه گیاهی یکی از مراکز طبیعی رشد درختان و گیاهان محسوب می شود و میزان 35% از 7500گونه گیاهی ایران را گیاهان دارویی و معطر تشکیل می دهد. به گونه ای که برخی از گیاهان فقط خاص فلات ایران هستند. از حیث استفاده از گیاهان دارویی، کشورمان سابقه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد بررسی آلودگی به و اروا در زنبوران عسل

پاورپوینت در مورد بررسی آلودگی به و اروا در زنبوران عسل فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 54 صفحه     وارواي ماده بيضوي شكل و شبيه خرچنگ كوچك ميباشد و 1/1 ميلي متر طول و 6/1 ميلي متر پهنا دارد روي زنبوران بالغ بزرگتر از 2 روز، ترجيحاً زنبوران پرستار است. در مناطقي كه جذب همولنف ميسر است. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد بررسی مگس ميوه

پاورپوینت در مورد بررسی مگس ميوه فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 59 صفحه       مگس میوه مدیترانه ای که به نامهای مگس میوه و یا مگس مرکبات گفته می شود، یکی از آفات مهم و خطر ناک میوه است. مبدأ اصلی این آفت افریقا است، از سال 1829 میلادی بتدریج با دخالت انسان در اکثر مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری دنیا و در سایر کشورها انتشار یافته است. مگس میوه تا سال 1354 جزء آفات قرنطینه ای ایران محسوب ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت در مورد بررسی اصول مولد سازی در تولید میگو عاری از بیماری (SPF)

پاورپوینت در مورد بررسی اصول مولد سازی در تولید میگو عاری از بیماری (SPF) فرمت فایل :powerpoint (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 37 صفحه   به کلیه عملیات و تدابیری  که درشرایط مصنوعی اتخاذ می شود تا از یک میگوی پرواری یک میگوی آماده جهت تخم ریزی ایجاد شود ، مولد سازی ( broodstock) اتلاق میگردد . •اولین تخم ریزی از میگو ( مولدین دریایی ) در شرایط مصنوعی توسط فوجی ناگا در سال 1934 •اولین رسیدگی جنسی در میگوی صورتی شمالی ( Penaeus durarum) در س ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره مصرف صحیح روغن

پاورپوینت درباره مصرف صحیح روغن   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   با مصرف صحیح روغن ؛ در حفظ سلامت خود و خانواده مان بکوشیم n   امروزه در کشور ما از هر 800 نفری که روزانه فوت میکنند متاسفانه 300 نفر آنها بعلت بیماریهای قلبی عروقی است .   بر اساس نظرات متخصصین تغذیه و قلب یکی از عوامل بسیار مهم در بروز این بیماری ؛ نوع و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير

پاورپوینت درباره روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 41 اسلاید                   دسته اول_ روشهای حجمی nدر اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آبياري باراني

پاورپوینت درباره آبياري باراني   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 13 اسلاید                     مفاهيم اصلي آبياري:   آبياري چيست ؟ آبياري به معني پخش آب روي زمين جهت نفوذ در خاك براي استفاده گياه وتوليد محصول مي باشد.آبياري و مديريت آب در مزرعه در عين سادگي از پيچيده ترين و به عبارتي از مشكلترين عمليات كشاورزي به شمار مي رود. منابع آبياري :بارش آسماني ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت کامل درباره ذرت,کشت ذرت و رشد ذرت

پاورپوینت کامل درباره ذرت,کشت ذرت و رشد ذرت فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 43 اسلاید       مقدمه : ذرت با نام انگليسي (corn) و اسم علمي zea mays از خانواده غلات (poaceae) و يكي از چهار غله عمده جهان بوده و بعد از گندم و برنج توليد آن در دنيا مقام سوم را داراست . ذرت گياه مناطق گرمسيري است اما در مناطق نيمه گرمسيري و معتدل عملكرد خوبي خواهد داشت. كشورهاي عمده كشت و توليد آن در ج ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره اهميت بازدید و كنترل مراکزتهیه و توزیع مواد غذايي

پاورپوینت درباره اهميت بازدید و كنترل مراکزتهیه و توزیع مواد غذايي فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 46 اسلاید                   تأمين سلامت غذا در كنار تلاش براي تهيه غذا اهميتي دو چندان دارد . مسئوليت مهم دولت ها تأمين سلامت زنجيره غذايي از مزرعه تا سفره است و براي عملي كردن آن همكاري بين بخشي وسيعي لازم بوده و هر بخشي وظايف خود را بايد بدرستي انجام دهد. پديده جهاني شدن و افزايش مسافرت ها و توسعه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره مواد غذایی و گروه های غذایی

پاورپوینت درباره مواد غذایی و گروه های غذایی فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 30 اسلاید             تغذیه صحیح يعني خوردن و دریافت مقدار لازم و کافی از هردسته مواد غذایی توجه به متفاوت بودن نیاز های تغذیه ای در افراد مختلف عوامل موثر بر اين تفاوت ها: سن ، جنس ، میزان فعالیت فرد ، شرایط محیطی و سلامت یا بیماری تعيين و تامين نیازهای تغذیه ای متناسب با شرايط فردي هیدرات های کربن مهمتری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

بررسی تاثیر منابع اجتماعی در کسب و کارهای صنایع غذایی شهر تهران

 بررسی تاثیر منابع اجتماعی در کسب و کارهای صنایع غذایی شهر تهران فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 55 اسلاید             نکته مشترکی که در اکثر تحقیقات مربوط به تشخیص فرصت به چشم می‌خورد تاکید بر نقش کلیدی اطلاعات در شناسایی فرصت توسط افراد است. کارآفرین باید بتواند به طریقی اطلاعات مربوط به صنایع خاص، تکنولوژی‌های در دسترس، بازار و سیاست‌های دولت را بدست آورد، تفسیر کند و در جهت ایجاد و رشد کس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره نان

پاورپوینت درباره نان فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 26 اسلاید             هيچ ماده غذايي (غير از روغن ها و مغزها ) چگالي انرژي نان را ندارد. 100گرم نان معادل 270-250 كيلوكالري انرژي توليد مي نمايد.(معادل 250گرم گوشت يا يك ليتر شير ) اگر در روز 300گرم نان خوب مصرف نماييم؛ 60% نياسين؛40% كلسيم و 50% آهن از نان تامين مي گردد. ارزش بازار نان کشور بالغ بر 6500 میلی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گوجه فرنگي درختي

پاورپوینت درباره گوجه فرنگي درختي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 27 اسلاید                   نام علمي:      Cyphomandra betacea                       Cyphomandra hartwegi خانواده :         & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره اصلاح نخود در برابر بیماری برق زدگی

پاورپوینت درباره اصلاح نخود در برابر بیماری برق زدگی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 32 اسلاید                   خصوصیات گیاه نخود:نخود(pisum astivum) نخود از خانواده لگومینوزمی باشد، نخود در هوای کمتر از ۱۰ درجه سانتیگراد باید کشت می شود.درجه حرارت متوسط و مناسب برای جوانه زدن بذور ۷ درجه می باشد و بعد از سبز شدن تا ۹ درجه زیر صفر را تحمل می کند . اما در گلدهی سرما به آن خسارت می زند ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره پرورش قارچ خوراکی در منزل

پاورپوینت درباره پرورش قارچ خوراکی در منزل  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   مقدمه: ¢ قارچ صدفی با نام علمی Agaricus bisporus یکی از محصولات کشاورزی قلمداد شده و هم اکنون در بسیاری از نقاط دنیا کشتی رو به توسعه دارد. این محصول غذایی ترکیبی پروتئینی مشابه پروتئین گوشت داشته و دارای انواع ویتامین ها، املاح معدنی و اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بررسي امكان استفاده ازكشاورزي ماهواره اي در كشورهاي در حال توسعه

پاورپوینت درباره بررسي امكان استفاده ازكشاورزي ماهواره اي در كشورهاي در حال توسعه  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 22 اسلاید                   مقدمه •رشد روزافزون جمعيت و افزايش تقاضاي براي غذا   •محدوديت هاي موجود در كشورهاي در حال توسعه   •استفاده از تكنولوژيها نوين براي بهبود سيستم كشاورزي در اين كشورها   •ظهور تكنولوژي كشاورزي ماهوارهاي   تعريف کشاورزی ماهوا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره مباني ترويج و آموزش كشاورزي

پاورپوینت درباره مباني ترويج و آموزش كشاورزي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 58 اسلاید                     — كشاورزي چيست؟   —سيستم يا نظام چيست؟ — —نظام كشاورزي شامل چه اجزا و عناصري است؟ كساني كه آهسته مي‌روند، اگر همواره در راه راست قدم بردارند، از آنان‌كه مي‌شتابند و به بي‌راهه مي‌روند، بسي بيشتر خواهند رفت. دكارت  & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره توت فرنگی

پاورپوینت درباره توت فرنگی فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 22 اسلاید                   مشخصات گياه شناسي توت فرنگي نام علمی : Fragaria vesca جنس : فراگاريا (Fragaria) گونه : رِژا (Resea )   امروزه از گونه هاي شيلنسيس (Chilensis) و ويرجينيا (Virginia) و هيبريد بين ايندو يعني آناناس (ananasae)  استفاده زراعي مي گردد . تاریخچه توت فرنگي توت&zw ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره كاشت گلخانه‌اي توت فرنگي

پاورپوینت درباره كاشت گلخانه‌اي توت فرنگي   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   فرنگی بانام علمی توت Fragaria ananassa Duch    Rosaceae ازخانواده  یکی ازمحصولات پرطرف داری است که دردنیا تولید میشود.       •گلدهی در توت فرنگی تحت تاثیر دما و فتوپرید می باشد. •براساس واکنش به فتوپریدارقام ان به دو گروه ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره اصول جوجه کشی

پاورپوینت درباره اصول جوجه کشی فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 21 اسلاید                     o دستگاه جوجه کشی : o دستگاه جوجه کشی ممکن است گازی ،نفتی ویابرقی باشد.دستگاههای بزرگ تمام اتوماتیک وباظرفیت بالا هستندولی دستگاههای کوچک نیمه اتوماتیک وبا ظرفیت کم می باشند . o رطوبت دستگاه توسط آب داخل سینی که درکف دستگاه قرار می گیرد تأمین می شودکه توسط گرمای ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره میوه آلو

پاورپوینت درباره میوه آلو  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:26  اسلاید                   مقدمه    آلو از ميوه های مهم مناطق معتدله  بوده وپس از هلو در درجه دوم است .  درخت آلو درمناطق سردسيربه خوبی رشد كرده ومحصول توليد می كند.  آلو يك ميوه  آبدار، خوشمزه وباارزش است .     رده بندی   دربين ميوه های هسته د ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گیاه اسفناج

پاورپوینت درباره گیاه اسفناج   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 41 اسلاید                   تاريخچه اسفناج به صورت خودرو spinacia tetranda  در آسياي مركزي (تركستان ،ايران وافغانستان)مي روييد با اسفناج اهلي (spinacia oleracea l.) قرابت زيادي داشته است.(1) اسفناج بومي آسيا و به احتمال زياد بومي ايران است(9).تاريخ نشان مي دهد كه اين سبزي دز 2000 سال قبل در ايرا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ترک خوردگی انار

پاورپوینت درباره ترک خوردگی انار  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 33 اسلاید                       مقدمه : انار یکی از درختان بومی ایران است که از لحاظ ارز آوری و صادرات دارای اهمیت فراوانی می باشد. یکی از مزایای این درخت سازگاری بسیار بالای آن با شرایط آب و هوای کشورمان است.      تاریخچه :   §انار از زمان های قدیم در ایران کشت وک ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی پرورش شترمرغ

پاورپوینت درباره طرح توجیهی پرورش شترمرغ 	  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 39 اسلاید                     تاريخچه    بيش از يك ميليون سال پيش شتر مرغ هاي امروزي در كمربند وسيعي كه از اسپانيا در غرب آغاز و در طول كرانه هاي شمالي درياي مديترانه امتداد يافته و به چين در شرق ختم ميشود  , تنها يك ميليون سال از زماني كه شترمرغها به افريقا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با بیماری های قارچی درختان و میوه ها

پاورپوینت درباره آشنایی با بیماری های قارچی درختان و میوه ها  فرمت فایل : power point ( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 62 اسلاید                   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره سیب زمینی

پاورپوینت درباره سیب زمینی فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   سیب زمینی ‌ ها ( Solanum Tuberosum ) مبدا و منشاء گیاهی : Commersonii Dun که در برزیل و آرژانتین می ‌ روید  و بومی پرو و شیلی  می باشد   کشت سیب زمینی :   گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت کامل درباره نقش روغن پالم در صنایع غذایی

پاورپوینت کامل درباره نقش روغن پالم در صنایع غذایی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 44 اسلاید         نقش چربي در بدن ü توليد انرژي ( هر گرم از آن 9 کیلوکالری كالري ) ü تأمين ويتامين‌هاي محلول در چربي ( A و D و K و E ) ü تأمين اسيدهاي چرب ضروري: اسيد لينولئيك و اسيد لينولنيك ü محافظت از اعضاء بدن و حفظ حرارت بدن ü بهبود طعم و مزه غذ ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طراحی کارخانه چایی

پاورپوینت درباره طراحی کارخانه چایی پاورپوینت(لینک در پایین صفحه) تعداد اسلاید(28) این فایل پاورپوینت طرح توجیهی از طراحی کارخانه چایی را تشریح می کند.   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ارزش تغذيه اي گوشت

پاورپوینت درباره ارزش تغذيه اي گوشت پاورپوینت(لینک درپایین صفحه) تعداد اسلاید(20) این فایل پاورپوینت درباره ارزش تغذیه ای گوشت بحث می کند. vگوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي رود غني بودن گوشت از پروتئين ارزشمندي حاوي اسيدهاي آمينه ضروري بدن- مواد معدني و انواع ويتامين ها و نيز انرژي كافي سبب مي شود تا آن را در زمره بهترين و كاملترين مواد غذايي طبقه بندي كرد. vپروتئين گوشت: vبه طور كلي پروتئين گوشت را مي توان به 3 دست ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره اصول کار گاوآهن های برگرداندار

پاورپوینت درباره اصول کار گاوآهن های برگرداندار  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 32 اسلاید                   تعاریف •لایه شخم  (به قطعه ای از خاک با ابعاد عمق شخم در عرض برش خیش که جدا و بر گردانده می شود) •شیار شخم (جویچه ای که بر اثر جدا شدن و برگردان شدن لایه شخم ایجاد می شود) •کف شیار  (سطح افقی ایجاد شده توسط لبه برنده تیغه) –به لحاظ اتکاء ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی پروار بندی گوساله

پاورپوینت درباره طرح توجیهی پروار بندی گوساله  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 36 اسلاید                     مقدمه   بی گمان از قرون گذشته تا آیندگان.نوع بشر در اولین اقدامات خود رفع گرسنگی را ملاک قرار داده و خواهد داد.غذا بویزه نوع حیوانی  آننقش سرنوشت  سازی در استقالال و سلامت و پویندگی و سازندگی ملل و اقوام داشته و خواهد داشت.هرفرد و اجتماعی که ازحیث مواد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت کامل درباره تثبيت بيولوژيكي نيتروژن در مزارع برنج

پاورپوینت کامل درباره تثبيت بيولوژيكي نيتروژن در مزارع برنج فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 43 اسلاید         برنج برنج با نام علمی ( Oryza Sativa ) یکی از مهمترین غلات و از گیاهان علفی مهم در قاره آسیاست. برنج از خانواده گرامینه ها (گندمیان) بوده، دارای انواع یک ساله و چندساله می‌باشد. دانه برنج و فراورده های بدست آمده از آن تقریباً 40 درصد غذای مورد نیاز نصف مردم دنیا را تشکیل می ده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره فناوری نانودربسته بندی مواد غذایی

پاورپوینت درباره فناوری نانودربسته بندی مواد غذایی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 34 اسلاید                     انواع بسته بندی های موجود:     ¨يكي از روشهاي طبقه بندي بسته بندي ها طبقه بندي آنها بر اساس جنس مواد مصرفي است   شيشه و ظروف شيشه اي مزايا و معايب بسته بندي با ظروف شيشه اي   ¨ظروف فلزي يا حلبي ¨ تاريخچه ساخت ظروف فلزي در دنيا & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت درباره روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 34 اسلاید                   مقدمه:   علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای                       &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره خشک کن های خورشیدی

پاورپوینت درباره خشک کن های خورشیدی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 25 اسلاید                     انواع خشک کن های خورشیدی —فعال —1-خشک کن  فعال غیر مستقیم : در این نوع خشک کن ها علاوه بر انرژی خورشید  از یک مکنده یا دمنده برای ایجاد هوا در سرتا سر محصول استفاده می گردد. — —2- خشک کن خورشید فعال مختلط: دراین خشک کن علاوه برجابه جایی اجباری هواگرم شد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره كشت ارگانيك بابونه

پاورپوینت درباره كشت ارگانيك بابونه  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 42 اسلاید                   مقدمه     امروزه مصرف بيش از حد سموم شيميائی شامل آفت كش ها٬ علف كش ها٬هورمون ها وكودهای شيميايِی باعث آلودگی محيط زيست ومنابع آبی و خاكی شده و سلامتی آحاد بشر را شديداً درمعرض تهديد قرار داده است.مديريت خاك به عنوان چارچوب اصلی توسعه كشاورزی و حفظ منابع طبي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره خسارت موشهای ورامین به کشاورزی

پاورپوینت درباره خسارت موشهای ورامین به کشاورزی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 27 اسلاید         مقدمه : nسازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. nموش ها ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان
تعداد صفحه(10):

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست