فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

کسب و کار 10 میلیونی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : برای دانلود رایگان ویدئوها و مطالب حوزه کسب و کار اینترنتی و جهت اطلاع از درآمدها و خلاصه وضعیت فروشگاه ما به کانال تلگرام فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس بپیوندید لینک عضویت در کانال تلگرام فروشگاه https://t.me/ksbonline

پاورپوینت درباره آفات موذي و جوندگان ايران

پاورپوینت درباره آفات موذي و جوندگان ايران  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 32 اسلاید                   صفات عمومی جوندگان     1- متعلق به راسته RODENTIA 2-درتمام خشکیهای روی زمین به استثنای قسمتهایی ازدو قطب زندگی مي كنند. 3- یکی از صفات عمومی جوندگان رشد دایمی دندانهای پیشین است. 4- بعضی از آنها قامتی کشیده وبعضی تقریبا کوتاهند. 5-قدرت تولید مثل زیاد دارن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بهداشت حرفه اي در كشاورزي

پاورپوینت درباره بهداشت حرفه اي در كشاورزي    فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 22 اسلاید                     n كشاورزي و دامداري جزء وسيعترين فعاليتها در سطح جهان ميباشند و نقش بارزي در اقتصاد و پيشرفت جوامع دارند . اين گروه طيف وسيعي از افرادرا به لحاظ سن و جنس شامل ميشود . n 63 % از جمعيت كشورهاي در حال توسعه در بخش كشاورزي و دامداري اشتغال دارند n سهم اشتغال م ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره سم شنا سی صنعتی

پاورپوینت درباره سم شنا سی صنعتی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 22 اسلاید                   uسم شناسی:علمی است که درباره شناسایی سموم بر روی موجو دات,نمونه برداری واندازه گیری آنها در محیط زیست وبدن موجود زنده  یا مرده بحث می کند. uسم:ماده ای که دارای منشاء گیاهی ، حیوانی یاشیمیایی بوده واز یک راه خاص یا راههای مختلف در مقادیر معین باعث اختلال یا توقف فعل وان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بيوتكنولوژي در صنايع غذايي

پاورپوینت درباره بيوتكنولوژي در صنايع غذايي فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 12 اسلاید       کاربرد های بيوتكنولوژي در صنايع غذايي توليد محصولات نهايي غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي توليد مواد افزودني غذايي با استفاده از بيوتكنولوژي اصلاح مستقيم مواد غذايي يا مواد افزودني به غذا توليد مواد كمك فرآوري كاربردهاي تجزيه‌اي تصفيه پسماند   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آشنایی با تغذیه باغات

پاورپوینت درباره آشنایی با تغذیه باغات فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 29 اسلاید       مقدمه شناسایی وضعیت تغذیه ای باغهای میوه درمدیریت موادغذایی بمنظورافزایش تولیدوبهبودکیفیت میوه ها کاری ضروری واجتناب ناپذیراست.کاربردموادغذایی موردنیازدرزمان مناسب وبه مقدارمناسب برای سلامت باغهای میوه ضروریست. کاربرد موادغذایی موردنیازبه شکل صحیح نیزخیلی مهم است. همچنین وجودموادغذایی دریک محدو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره فاضلاب

پاورپوینت درباره فاضلاب   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 64 اسلاید                   تعريف فاضلاب } عبارتست از جريان آب زائد ناشی از مصرف آب در فعاليتهای مختلف انسانی که می تواند حاوی آلاينده های مختلف فيزيکی ، شيميائی و بيولوژيکی بوده و با آلودگی محيط زيست، سلامت انسانها را به مخاطره بياندازد.   } مصارف آب در صنعت .1 توليد بخار( ديگهاي بخار) ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی در صنایع غذایی

پاورپوینت درباره روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی در صنایع غذایی    فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 50 اسلاید                     ü تعریف فاضلاب ü انواع فاضلاب و ویژگیهای آن ü انواع روشهای تصفیه فاضلاب ü مراحل تصفیه فاضلاب ü روش انعقاد و لخته سازی ü عوامل مؤثر بر انتخاب روش تصفیه ü نتیجه گیری ü منابع         ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تخمير فراورده هاي حيواني

پاورپوینت درباره تخمير فراورده هاي حيواني  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 62 اسلاید                   •مهمترين فراورده هاي تخمير شده حيواني عبارتند از: فراورده هاي تخمير شده شير، فراورده هاي تخمير شده گوشت و فراورده هاي دريايي تخمير شده كه به ترتيب در زير از ديدگاه تخميري مورد بحث و بررسي قرار مي گيرند. •3-1 فراورده هاي تخمير شده شير •همان طوري كه نام اين ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره شیر سویا

پاورپوینت درباره  شیر سویا  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 73 اسلاید                       در جهان امروز كمتر گياهي است كه با كلمات تحسين آميزي مانند طلاي زرد ، گياه معجزه آفرين وجواهر زرد ، گنجينه بزرگ ، محصولي در نهايت كمال و… تعريف شده باشد . اگر به ارزش تركيبات سويا كه بهره گيري از آن قدمت بسيار دارد توجه گردد اين نكته روشن خواهد شد ك ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ویژگی های مخمرها

پاورپوینت درباره ویژگی های مخمرها   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 11 اسلاید                   • خمير مايه يا مخمر يك قارچ ميكروسكوپي است . در طبيعت در همه جا يافت ميشود و قادرست قندها را به الكل و گاز دي اكسيد كربن و تركيبات معطر تبديل كند. مخمر شرايط اسيدي را براي تخمير ترجيح مي دهد و پ-هاشن بين 4 الي 6 براي فعاليت آن ايده آل است. در خارج از محدوده مذكور ، ف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ميكروبيولوژي مواد غذايي

پاورپوینت درباره ميكروبيولوژي مواد غذايي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   منابع ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي n از طريق فلور طبيعي مواد خام غذایی n از طریق تماس با انسان،تجهیزات... در طي فرآوري و جابجا شدن n بطور اتفاقی از طریق هوا، آب و خاك     میکربها در گیاهان     n سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره خصوصيات گياهشناسي پنبه

پاورپوینت درباره خصوصيات گياهشناسي پنبه   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 24 اسلاید                     خصوصيات گياهشناسي پنبه بيشتر ارقام مورد كشت و كار پنبه از دو گونه تتراپلوييد G.barbadense و G.hirstitum مي باشد كه از زماني جديد است ارقام دنياي قديم عمدتا بوسيله دنياي جايگزين شداه اند. پنبه گياهي است ذاتاً چند سالعه كه بطور يكساله كشت مي شود. پنبه بصورت درخت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره كفير يك نوشيدني تخميري

پاورپوینت درباره كفير يك نوشيدني تخميري   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 13 اسلاید                   q كفير معروفترين شير تخميري اسيدي الكلي است كه منشاء آن به كوههاي قفقاز بر مي گردد اما از دهد 1980 به بعد اهميت اين فراورده لبني شناخته شده و تحقيقات وسيعي درمورد بهينه سازي و توليد صنعتي و افزايش دامنه تنوع پذيري اين محصول انجام گرفته است . q در واقع تاريخچه كفير به ق ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید:66  اسلاید                     اثر فشار ايزو استاتيك بالا برفعاليتهاي متابوليكي و ريخت شناسي مخمر Saccharomyces cerevisiae v چكيده v v استفاده از فشار ايزو استاتيك بالا در تحقيقات بيولوژيك و مواد غذائي در دهه اخير مورد توجه زيادي قرار گرفته است . در اين پژوهش به منظور بررسي اثر فشار ا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره سركه

پاورپوینت درباره سركه  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 29 اسلاید                     تعريف سركه براي سركه در صنايع مختلف تعاريف كم و بيش متفاوتي عنوان شده است. كه از نقطه نظرهاي مختلفي بيان گرديده اند ولي آنچه همگان بر آن نظر دارند اينست كه : سركه فراورده ايست كه در نتيجه ي تخمير الكل و سپس تخمير استيكي مايعات قند دار در اثر فعل و انفعالات  باكت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تاریخچه قهوه

پاورپوینت درباره تاریخچه قهوه فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 27 اسلاید                   مقدمه : قهوه یک نوشیدنی دم کردنی است که از دانه های برشته شده که معمولا دانه های قهوه از گیاه قهوه نامیده می شود . دانه های قهوه دانه هایی است که بر روی درختان بیش از 70 کشور پرورش می یابد گفته می شود که قهوه سبز دومین کالای پرداد و ستد در جهان پس از نفت خام است . به  ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طراحی سیستم های آبیاری قطره ای

پاورپوینت درباره طراحی سیستم های آبیاری قطره ای فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 65 اسلاید           بخشی از متن یکنواختی قطره چکان: توازن بین دبی و نیاز آبی •EU=100[1.0-(1.27/n)Cv] • •EU : ضریب یکنواختی خروج آب •n : تعداد قطره چکانهایی که برای هر گیاه بکار می رود (در مورد قطره چکانهای نقطه ای و گیاهان دائم). برای قطره چکانهای خطی می بایست از دو مقدار زیر هر کدام بزرگتر بو ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تولید آنزیمی شربت گلوکز

پاورپوینت درباره تولید آنزیمی شربت گلوکز   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   عنوان: .1دلایل استفاده از روش های آنزیمی .2آنزیم ها ومنابع آن .3تولید اسیدی –آنزیمی شربت گلوکز .4تولید آنزیمی –آنزیمی شربت گلوکز .5خصوصیات رئولوژیکی .6منابع نشاسته دلایل استفاده از روش های آنزیمی ¨روش اسیدی      &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

پاورپوینت درباره روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 28 اسلاید       ویژگی های فرآیند و نکات فنی تولید گلوکز : .1روش شیمیایی      تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی      غیر قابل دسترس و گران   اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني

پاورپوینت درباره آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 27 اسلاید         milk plasma  مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های  پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد. آب پنیر به 2 صورت تولید می شود  Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود. Acid whey (b: که در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان و نهاندانگان

پاورپوینت درباره  دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی – پیدازادان و نهاندانگان فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 23 اسلاید     - نظریه متامورفوز از انگلر درمورد منشا گل: هر گل شاخه کوتاهی با نمو محدود است که برگهای آن تغییر شکل یافته و به اجزاء گل تبدیل شده اند. نظریه دوم : همه اجزاء گل به جزء کاسبرگها نمی تواند منشا برگی داشته باشد.   انواع کاسبرگ کاسبرگ منظم: کاسه گل تقارن محوری خود را حفظ نموده:پامچال و می ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره خاك مسلح

پاورپوینت درباره خاك مسلح فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 35 اسلاید             مقدمه ابداع خاك مسلح توسط هاني ويدال در سال 1963 و گسترش سريع اين فن جديد در پايان دهه 60 نقطه آغازي بود براي پيدايش سيستم‌هاي تسليح خاك. خاك مسلح به ويژه در مورد سيستم‌هاي تسطيحي كه در آنها ضرورت استفاده از روش‌هاي نگهداري خاك در جاهايي كه تسطيح خاك به صورت متناوب بايد انجام پذي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره كدكس آليمنتاريوس

پاورپوینت درباره كدكس آليمنتاريوس   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   (Codex Alimentarius)كدكس آليمنتاريوس چيست؟ lكدكس به معني آيين نامه ، مقررات ، نشانه و آليمنتاريوس به معناي مواد غذاي است بنابراين كدكس آليمنتاريوس موظف به تدوين ، جمع آوري وتطبيق بين المللي استانداردهاي موادغذايي وارائه آن به شكل واحد است. lبراساس پيشنهاد يازدهمين كنفرانس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره علف های هرز

پاورپوینت جامع و کامل درباره علف های هرز فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 59 اسلاید         عنوان ها: تعریف علف هرز تقسیم بندی مختلف علف های هرز روشهای مختلف کنترل علف های هرز معرفی علف های هرز مهم شایع در              باغات میوه وراههای مناسب مبارزه با آنها تعريف علف هرز : علف هرز گياهي است كه بر خلاف مي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی

پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی پاورپوینت (لینک دانلود پایین صفحه)  تعداد اسلاید (48)     این فایل پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی و نحوه نگهداری آنها بحث می کند. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ماست فوری در ساختار خشک

پاورپوینت درباره ماست فوری در ساختار خشک  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 29 اسلاید                   این اختراع به یک محصول ماست فوری در ساختار خشک مربوط می شود که ممکن است از  طریق مخلوط با اب یا شیر برای تهیه محصول بامزه و بافت قابل قبول و دارای ارزش داروی و تغذیه بالا مجددا ساخته می شود. ماست فورمی از یک شیر تخمیر شده ای است با میکرو ارگانیزم های تولید کننده اسید ل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره Fluidized Bed Dravers خشک کن با بستر سیال

پاورپوینت درباره Fluidized Bed Dravers خشک کن با بستر سیال فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 30 اسلاید                   مقدمه ای بر خشک کردن مواد غذایی v. در اثر کاهش رطوبت ماده غذایی امکان فساد میکروبی از بین می رود  و سرعت واکنشهای  مضر  کم می شود . ضمن اینکه بر روی محصول اثر حفاظتی دارد ،  وزن و حجم  آن  را به میزان چشمگیری کاهش می دهد در نتیجه از هزینه های ح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره HFCS و كاربرد آن در صنايع غذايي

پاورپوینت درباره HFCS و كاربرد آن در صنايع غذايي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 55 اسلاید                       مقدمه HFCS   ØHFCS مخفف High Fructose Corn Syrup به معنی شربت ذرت با فروکتوز بالاست.  افزایش روزافزون تقاضا برای قند و نیز افزایش قیمت آن، توجه دانشمندان را معطوف به تولید شیرین‌کننده‌های دیگر کرد. شربت‌های اینورت و یا شربت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره گزارشکار عملیات زراعی

پاورپوینت درباره گزارشکار عملیات زراعی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 41 اسلاید                   گندم در میان گیاهان زراعی گندم با دارا بودن مواد غذایی با ارزشی مانند انواع پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی حدود 20 % از کالری غذایی جهان را تأمین می کند . این گیاه یک ساله از نظر خانواده به خانواده پو آسه تعلق دارد و دارای دو گونه اهلی و وحشی است . از نظر تجارت جهانی ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره پژمردگي آوندي گوجه فرنگي

پاورپوینت درباره پژمردگي آوندي گوجه فرنگي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 35 اسلاید                   دوعلت اصلي دچار شدن به بيماري  پژمردگي وپلاسيده شدن گوجه فرنگي مربوط به پژمردگي ناشي از فوزاريوم و قارچ ناشي از آفت گياهي مي باشد. پژمردگي فوزاريومي در بين اين دو بيماري متداولتر است در  kansasبه طور كلي در نيمه تابستان زماني كه هوا و خاك درجه حرارت بالاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

پاورپوینت درباره  استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 66 اسلاید                   اثر فشار ايزو استاتيك بالا برفعاليتهاي متابوليكي و ريخت شناسي مخمر Saccharomyces cerevisiae vچكيده v vاستفاده از فشار ايزو استاتيك بالا در تحقيقات بيولوژيك و مواد غذائي در دهه اخير مورد توجه زيادي قرار گرفته است. در اين پژوهش به منظور بررسي اثر فشار ايزو استاتيك بر فعاليت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره کنترل و گواهی بذر

پاورپوینت درباره کنترل و گواهی بذر  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 32 اسلاید                   ¨خیار (Cucumis sativus) گیاهی از تیره کدوئیان است که اقسام گوناگون دارد. میوه‌اش درشت و سبز یا سفید رنگ است.   ¨واژه خیار ريشه و بنياد فارسي داشته و از فارسي به زبان عربي وارد شده. ¨ تاريخچه ¨مبدأ خيار را نواحى جنوبى آسيا ( هندوستان ) ذکر کرد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره نقش و بررسی گوشت حلال در بازار جهانی

پاورپوینت درباره نقش و بررسی گوشت حلال در بازار جهانی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 24 اسلاید                   ای مومنان :غذاهای پاکیزه ای که خدا بر شما حلال کرده است حرام نکنید و از حدود (احکام خدا) تجاوز ننماییدزیرا خداوند متجاوزان را دوست ندارد. از نعمتهای حلال و پاکیزه ای که خدا به شما روزی داده است بخورید و از مخالفت خدایی که به او ایمان دارید بپرهیزید از آنچه خدا روزی شما قرا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره ارزش تغذيه اي گوشت

پاورپوینت درباره ارزش تغذيه اي گوشت  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 20 اسلاید                   اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه vگوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي رود غني بودن گوشت از پروتئين ارزشمندي حاوي اسيدهاي آمينه ضروري بدن- مواد معدني و انواع ويتامين ها و نيز انرژي كافي سبب مي شود تا آن را در زمره بهترين و كاملترين مواد غذايي طبقه بندي كرد. vپروتئين گوش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره تاريخچه كنسرو سازي

پاورپوینت درباره تاريخچه كنسرو سازي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 53 اسلاید                         كنسرو لوبيا چيتي            (Bean Caning)     مراحل فرآيند پاك كردن، شستشو و آماده سازي لوبيا ü  ü خيساندن  ü سنگ گيري (Destoning)  ü بلانچينگ & ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی

پاورپوینت درباره کاربرد تخمیر و مخمر در صنایع غذایی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 38 اسلاید                   مخمرها ¨مخمرها قارچ هايي هستند كه در تمام طول  چرخه اي رويشي خود و يا در بخشي از آن تك ياخته اي مي باشند. از نظر طبقه بندي ، بيش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسايي شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتري ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل هاي تخم ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره استخراج در صنایع غذایی

پاورپوینت درباره استخراج در صنایع غذایی   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 33 اسلاید                   üاستخراج در صنایع غذایی به معنای لغوی استحصال و خارج کردن است. üدر فرآوری مواد غذایی را فراهم می کنیم که واکنش های معین انجام شود و محصول به بهترین وجه تولید شود. خارج کردن برخی فاکتورهای خاص به منظور پیشبرد واکنش های اصلی در صنایع غذایی اهمیت دارد. ü کار ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره چربيها و روغنهاي سرخ كردني

پاورپوینت درباره چربيها و روغنهاي سرخ كردني   فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 48 اسلاید                   Òروغن سرخ كردني مناسب براي استفاده صنعتي بايد در مقابل اكسيداسيون مقاوم بوده، نقطه دود بالائي داشته، در هنگام سرخ كردن كف زيادي تشكيل نشده، نقطه ذوب پائين، بدون طعم و بو،  داراي ارزش تغذيه اي خوب و عملاً فاقد اسيد هاي چرب ترانس باشد. انواع چربي و روغنهاي سرخ كر ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت زیبا درباره اجرای سیاست قیمت تضمینی

پاورپوینت زیبا درباره اجرای سیاست قیمت تضمینی فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 14 اسلاید         بخشی از اسلاید ها : üتصویب قانون افزایش بهره‎وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی در تاریخ  1389/05/06 ماده 33 : از تاريخ تصويب اين قانون، علاوه بر اجرای قانون خريد تضميني محصولات كشاورزي، در قالب بودجه‌هاي ‌سنواتي و اعتبار مصوب، سياست قيمت‌تضميني نيز برقرار مي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره نقش ید در بدن و پیشگیری ا زاختلالات ناشی از کمبود ید در بدن

پاورپوینت درباره نقش ید در بدن و پیشگیری ا زاختلالات ناشی از کمبود ید در بدن فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 34 اسلاید         تیروئید غده ای پروانه ای شکل با وزن تقریبی 15 تا 20 گرم است که در جلوی گردن و روی نای قرار گرفته است .  هر لوب تيروئيد در حالت طبيعي به اندازه بند انتهايي انگشت شست هر فرد مي باشد. لوب هاي تيروئيد در دو طرف ناي قرار مي گيرند و معمولا قابل مشاهده و لمس نيستند. غده تیروئید جزو غدد ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي

پاورپوینت درباره كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 35 اسلاید                   كاربرد بيوتكنولوژي در صنايع غذايي                                          ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن

پاورپوینت درباره انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن  فرمت فایل :power point( قابل ویرایش) تعداد اسلاید: 22 اسلاید                   بسته بندی غذاهای گوشتی •مقدمه فرآورده های گوشتی یا گوشت ها ، طیور و ماهی ها ، طبقه بندی گسترده ای از محصولات غذایی اند که انواع متفاوت بسته بندی را می طلبند . این فرآورده ها از جمله گوشت های قرمز تازه به اکسیژن نیاز دارند تا قابلیت عرضه به مصرف کننده را داشته باشند ؛ ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره طرح توجیهی فناوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی )

پاورپوینت درباره طرح توجیهی فناوری کیک و کلوچه ( کارخانه لوجلی ) فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید  : 33 اسلاید         بخشی از اسلاید ها : دلایل انتخاب من از طرح (فن آوری کیک و کلوچه) به شرح زیر است: كيك و كلوچه به دليل داشتن آردو شكر و تخم مرغ ميتواند به عنوان يك ميان وعده ویا در ادارات و مدارس جهت تغذيه بچه ها استفاده می شود و به عنوان  يک نان مقوی در جامعه جايگاه خاصی دارد .   به دليل ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت جامع و کامل درباره چای

پاورپوینت جامع و کامل درباره چای فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 87 اسلاید         این فایل تحقیق کاملی در مورد چای و خواص و تاریخچه و نحوه ی استفاده ی آن در کشورهای مختلف می باشد. ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان

پاورپوینت درباره روش های نگه داری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت درباره روش های نگه داری مرکبات بعد از برداشت پاورپوینت (لینک در پایین صفحه) تعداد اسلاید(33) این فایل پاورپوینت شیوه صحیح برداشت روش های نگه اری پس از برداشت را توضیح خواهد داد. عوامل مﺆثر بر فساد محصولات 1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود. 2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد . 3- رطوبت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 12,000 تومان
تعداد صفحه(10):

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست