فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 12 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

پاورپوینت در مورد تکنولوژی و بهداشت محصول سرد و منجمد

 پاورپوینت در مورد تکنولوژی و بهداشت محصول سرد و منجمد

فرمت فایل:(powerpoint) تعداد اسلایدها:50 اسلاید

 

 

برخی از اسلایدها:

هرچه درجه حرارت پائین تر باشد بهتر است. اما چون هزینه بر است، دمای 18- تا 25- درجه سانتیگراد دمای خوبی است (برای نگهداری های کوتاه مدت مثلا»2-3ماه)ولی بهترین دما 30- است(برای نگهداری های طولانی-بیش از ششماه ) ، با رطوبت نسبی 95 تا 98 درصد.
Re-Crystallization سبب صدمه به یخ ماهی شده و در دیفراست کردن ( خروج از انجماد) ماهی وضع بدی را می یابد.
استفاده از انجماد با خنک کننده های جوشان ،در اینجا ماهی را در اطاق مخصوص قرار داده که حرارت پنهانی ماهی سبب تبخیر ماده سرد جوشان شده مثل CO2و NO2که باعث ایجاد سرما می گردد.
روش کار ساده است
عمل انتقال حرارت به بهترین وجه صورت پذیرفته و محصول سریعا منجمد میشود.

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 12,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
filebft_1791459_8600.zip6.8 MB





نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست