فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

مقاله بررسی و ارزیابی نقش رنگها در صنایع غذایی

مقاله بررسی و ارزیابی نقش رنگها در صنایع غذایی

 فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات :

مقدمه :

رنگ یکی از مشخصات اغذیه است که به وسیله احساس بینایی درک شده و از نظر پذیرش مصرف کننده بسیار مهم است زیرا تقریبا تمام غذاها از هنگامی که به صورت خام بوده تا زمانی که به صورت غذای کامل تبدیل شود با یک رنگ قابل قبول برای مصرف کننده شناخته می شود رنگ و طعم اغذیه در بسیاری موارد به هم مربوط می باشند.از نظر صنایع غذایی استفاده از رنگها برای اسجاد فرآورده های جدید و یا بهبود کالا امری ضروری است و به همین دلیل مصرف رنگ در مواد غذایی روز به روز افزایش می یابد افزودن رنگ به اغذیه گاهی بلامانع و در برخی موارد مردود می باشد. در مواردی از رنگ برای خوش منظر نمودن و یا یکنواختی و متحدالشکل کردن محصولات استفاده می شود که بلامانع است گاهی هم برای مخفی کردن و پوشاندن و نامحسوس جلوه دادن عیوب و تقلبات فرآورده های غذایی به کار می رود که مجاز نمی باشد .

انواع رنگها از نظر منشا تولید،رنگها در سه گروه زیر قرار دارند:

الف) پیگمانها و رنگهای معدنی

ب) مواد رنگ کننده طبیعی

ج) مواد رنگ کننده مصنوعی یا رنگهای قطرانی

 الف)پیگمانها و رنگهای معدنی:

این ترکیبات در طبیعت یافت شده و به صورت مصنوعی نیز ساخته می شود.اغلب فلزات با گروههای نمکساز ایجاد پیگمانهای رنگی می نمایند. این رنگها در صنعت و هنر مهم بوده ولی غالبا در فرآورده های غذایی مصرف می شود . پیگمانهایی که به ندرت در مواد غذایی به کار می روند عبارتند از زغال و سایر اشکال کربن،  آهن و دی اکسید تیتانیم.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
rang-sanaye-ghazaei_420437_5726.zip61.5k





تحقیق درباره بررسی و ارزیابی بهره وری از نیروی انسانی

تحقیق درباره بررسی و ارزیابی بهره وری از نیروی انسانی فرمت فایل : power point (قابل ویرایش) تعداد اسلاید : 40 اسلاید مقدمه : موضوع بهره وری موضوع کوچک ، بی ارزش و گذرایی نیست که بتوان به سادگی از آن گذشت و حتی شاید این تحقیق ها هم ذره ای از این امر خطیر را بازگو نکند ، ولی قدم برداشتن در این راه خود گام مؤثری در ادامه آن می باشد . ورودبه عصرجديد عصرفراصنعتي ، عصراطلاعات عصر فراملي وارتباطات نتيجه رشدوارتقاءبهره وري است كه نمونه هاي ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

پروژه شبیه سازی و پنهان سازی الکترومغناطیسی با نرم افزار CST

پروژه شبیه سازی و  پنهان سازی الکترومغناطیسی با نرم افزار  CST فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 54 صفحه            در این پروژه پنهان سازی اشیاء با تکنولوژی الکترومغناطیسی با نرم افزار شبیه ساز مخصوص بررسی و تحلیل شده است   مقدمه:                               &nb ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق درباره بودجه بندی و بررسی و ارزیابی کلیات بودجه ریزی

تحقیق درباره بودجه بندی و بررسی و ارزیابی کلیات بودجه ریزی فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 57 واژه بودجه واژه بوژت ( Beget ) يك واژه فرانسه قديم است و به كيف چرم اطلاق مي‌شده است كه وجوه نقد را در آن نگهداري مي كردند. بدين جهت ابتدا كيف چرمي كه محتوي صورت مخارج و درآمدهاي دولت انگليس بوده و وزير دارائي انگليس آن را با خود به پارلمان مي آورده و صورتهاي مخارج و درآمدهاي مملكتي را از كيف خارج كرده و براي تصويب به پارلمان عرضه مي داشته اس ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

تحقیق جامع درباره رموز دستیابی به تناسب اندام

تحقیق جامع درباره رموز دستیابی به تناسب اندام فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 76 صفحه مقدمه : تغذیه و رژیم غذایی با برنامه غذایی مناسب و داشتن اندامی مناسب و بدنی سلامت می شود. در برنامه غذایی تمامی افراد سالم چند اصل مهم باید رعایت شود : کربوهیدراتها؛ چربیها ،پروتین ها ؛ آب و ویتامین ها و مواد معدنی باید در مواد غذایی مصرفی به میزان مورد نیاز بدن وجود داشته باشد . در رژیم های غذایی که فقط یکی از این مواد مصرف می شود، بدن ...

توضیحات بیشتر - دانلود 11,000 تومان

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست