فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

کسب و کار 10 میلیونی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : برای دانلود رایگان ویدئوها و مطالب حوزه کسب و کار اینترنتی و جهت اطلاع از درآمدها و خلاصه وضعیت فروشگاه ما به کانال تلگرام فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس بپیوندید لینک عضویت در کانال تلگرام فروشگاه https://t.me/ksbonline

تحقیق درباره بررسی و ارزیابی خوردگی میکروبیولوژی و نحوه کنترل آن

تحقیق درباره بررسی و ارزیابی خوردگی میکروبیولوژی و نحوه کنترل آن

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 39 صفحه

 

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

مقدمه. 1

ميكروارگانيزمهاي آب خنك كن.. 1

جلبكها 2

قارچها 3

باكتريها 4

باكتريهاي اكسيد كننده آهن.. 8

باكتريهاي ايجاد كننده لرد. 9

باكتريهاي ايجاد كننده اسيد.. 10

الف: باكتريهاي ايجاد كننده اسيد سولفوريك..... 10

ب: خوردگي ناشي از ايجاد اسيدهاي آلي.. 11

باكتريهاي احياء كننده سولفات... 12

ساير باكتريها 15

حد مجاز ميكروارگانيزمها براي سيستمهاي مختلف.... 16

خوردگي بيولوژيكي آلومينيوم. 19

خوردگي بيولوژيكي مس.... 20

پوسيدگي چوب... 20

يورش بيولوژيكي.. 20

يورش شيميايي.. 22

حملات فيزيكي و ساير عوامل ديگر. 23

خلاصه اي از فعاليت انواع ميكروارگانيزمها 23

نحوه كنترل خوردگي ميكروبي.. 25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خوردگي ميكروبيولوژي و نحوه كنترل آن

مقدمه

ميكروارگانيزمها در همه جاي طبيعت يافت مي شوند. آنها در هوا، آب و خاك پراكنده اند و نقش مهم و حياتي در تندرستي انسانها و جانوران دارند. بسياري از ميكروارگانيزمها سودمند هستند، در حالي كه برخي ديگر بيماري زا مي باشند.

فعاليت و زندگي ميكروبي بر فرآيند بسياري از صنايع موثر مي باشند. براي مثال، باكتري زوگلوئل در لجن فعال شده و در تصفيه خانه هاي پساب، سودرسانند. آنها لجن (لرد) پلي ساكاريدها را مي سازند كه به ديگر باكتريها ياري گوارش مواد آلي را مي دهد وگرنه اين مواد آلي وارد جريان آب دريافت كننده پساب شده و باعث آلودگي مي گردند. برعكس، ميكروارگانيزمهايي هستند كه در آب دستگاه خنك كن وجود دارند كه مي توانند اثرات بدي بر بازده بهره برداري از طريق خوردگي و رسوبدهي ايجاد نمايند. در اين بخش مشكلات ناشي از ميكروارگانيزمها در مورد خوردگي آهن مورد بحث قرار خواهند گرفت. و از آنجا كه آب برجهاي خنك كن شرايط مناسبي براي رشد اين موجودات مي باشند دردسرها و اشكالات ناشي از آنها و روشهاي به كار رفته جهت كنترل آنها نيز بيان خواهد شد.

ميكروارگانيزمهاي آب خنك كن

ميكروارگانيزمها از دو راه وارد دستگاه خنك كن مي شوند. آنها يا از طريق آبرساني (آب ورودي) به برج و يا از طريق هوائي كه از ميان برج خنك كن مي گذرد وارد سيستم مي شوند.

جلبكها، باكتريها و قارچها سه ميكروارگانيزم مهم مي باشند كه در آب برجهاي خنك كن يافت مي شوند. اطلاعات كلي درباره اين ميكروارگانيزمها و خصوصيات هريك از آنها و اثرات نامطلوب آنها در دستگاه هاي خنك كن را به شرح زير به آگاهي مي رسانيم:

ادامه...


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 11,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
Khordegi-Microbibiology_461171_9332.zip35.3k





نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست