فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

مقاله بررسی سیر تا پیاز پخت و پز به روش مایکروویو یا مایکروفر

مقاله بررسی سیر تا پیاز پخت و پز به روش مایکروویو یا مایکروفر

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 17 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 مایكروویو چیست؟
مایكروویو، امواج رادیویی با طول موج كوتاه هستند كه مثل پرتوهای قابل رویت نور بخشی از طیف الكترومغناطیسی را تشكیل می دهند. امواج كوتاه بیشتر برای برنامه های تلویزیونی، رادار و تلفن همراه بكار می رود و در صنعت هم برای فرآوری مواد و در آشپزخانه برای پختن غذا از آن استفاده می شود. این امواج در برخورد با یك ماده ممكن است منعكس، منتشر یا جذب شوند. مواد فلزی این امواج را كاملاً منعكس می كنند. مواد غیرفلزی مثل شیشه و پلاستیك امواج را از خود عبور میدهند و موادی كه دارای آب هستند مانند غذاها انرژی این امواج را جذب می كنند.

:: مكانیسم كار:

در این دستگاه یك وسیله الكترونیكی بنام گلنترون برای تولید امواج مایكروویو بكار رفته، امواج تولید شده وارد فضای بسته اجاق فلزی شده از دیواره ها منعكس و توسط غذا یا مایع داخل آن جذب شود. امواج در غذا نفوذ كرده، مولكولهای آب داخل آنرا
۱۰x۲۴۵۰بار و یا ۱۰x۹۵۰بار در ثانیه تكان داده و جابجا میكند با ایجاد سایش مولكولی تولید گرما كرده، به طوری كه مدت پخت در مایكروویو معمولاً بسیار كوتاه و خیلی كوتاهتر از اجاقهای معمولی است. میزان گرما بستگی به رطوبت، شكل و حجم دارد. به دلیل وجود گرمای غیریكنواخت در برخی غذاها ممكن است سطح غذا گرم شود اما دمای مركزی آن نزدیك به جوش باشد یا در بعضی غذاها ممكن است نقاطی كاملاً پخته و نقاطی نپخته باقی بماند.
دستگاههای جدید مایكروویو دارای سینی گردان هستند تا اینكه اشعه بطور یكنواخت به تمام سطح ماده غذایی برسد. امواج مایكروویو به عمق
۳ تا ۵ سانتی متری غذا (بر حسب تركیب ماده غذایی) نفوذ می كند. بنابراین، هنگامی كه قطعات كوچك ماده غذایی در معرض امواج مایكروویو قرار می گیرند، تابش كاملاً در آن نفوذ می كند و حرارت در تمام ماده غذایی تولید می گردد و منجر به پخت سریع می گردد. قطعات بزرگتر ماده غذایی آهسته تر می پزند پس قطعات را نسبتاً كوچكتر انتخاب كنید تا پخت یكنواخت داشته باشید. اگر آب در ماده غذایی یكسان پخش شده باشد، بهتر و سریعتر پخته می شود.

:: سلامت مواد غذایی:
با هر روشی كه پخت مواد غذایی را انجام دهیم، قسمتی از مواد مغذی غذا از جمله ویتامین ها از دست می رود. روش پخت مایكروویو نیز مانند سایر روشها می باشد فقط زمان پخت كوتاهتر است. وقتی قسمتهای غذا ضخیم باشد، انرژی مایكروویو به بخشهای ضخیم تر غذا نفوذ نمی كند و باعث گرم شدن غیریكنواخت غذا می شود. بدین ترتیب در بخش هایی از غذا كه به میزان كافی حرارت ندیده اند، میكرو ارگانیسم ها كشته نمی شوند و برای سلامتی می تواند مضرباشد.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
ashpazi-maikrofer_635050_1684.zip94.3k





مقاله بررسی نقش شخصیت برند بر رفتار مصرف کننده و چالش های برندسازی در آسیا

مقاله بررسی نقش شخصیت برند بر رفتار مصرف کننده و چالش های برندسازی در آسیا فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 23 صفحه                 چکیده:    هدف از این مقاله بررسی نقش شخصیت برند بر رفتار مصرف کننده و ذکر چالش های برندسازی آسیا می باشد. یکی از مطلوبیت های مشتری در انتخاب یک محصول، برند معتبر است. ارزش نشان تجاری یک " اسم ، عبارت، طرح ، نشانه یا ترکیبی از این عناصر می باشد که تعیین کننده هویت یک سازمان ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

مقاله درباره ارزیابی دوربین حرارتی

مقاله درباره ارزیابی دوربین حرارتی فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 21 صفحه       تعریف و معرفی : - سیستمهای تصویر بردار حرارتی ( Thermal Imaging System )     سیستمهای تصویر بردار حرارتی که تحت عنوان FLIR   نیز نامیده می شوند ، سیستمهای غیر فعال ( Passive ) می باشند ، که در ناحیه مادون قرمز میانی ( Infrared Radiaton   ) و بلند طیف الکترومغناطیسی کار می کنند .   ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

مقاله پیش‌بینی کوتاه‌مدت آلودگی ذرات معلق شهر اهواز با کمک شبکه‌های عصبی

مقاله پیش‌بینی کوتاه‌مدت آلودگی ذرات معلق شهر اهواز با کمک شبکه‌های عصبی فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 23 صفحه                     چکیده آلودگی هوای شهرها یکی از مهم‌ترین معضلات محیط‌زیستی بوده که همواره تهدیدی دایم و جدی برای سلامت و بهداشت جامعه و محیط‌زیست می‌باشد. بررسی‌های گسترده نشان می‌دهد، آثار بالقوه آلودگی هوا بر سلامت انسان شامل: افزایش مرگ و میر، افزایش مراجعه ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

مقاله تخمين مدت زمان خشک‌ شدن مواد غذايي با استفاده از بينايي کامپيوتر و شبکه عصبي

مقاله تخمين مدت زمان خشک‌ شدن مواد غذايي با استفاده از بينايي کامپيوتر و شبکه عصبي فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 16 صفحه                     چکيده بينايي کامپيوتر يکي از پرکابردترين فن آوري‌هاي مورد استفاده در صنايع غذايي و کشاورزي نوين است. بيشترين کاربرد بينايي کامپيوتر در آزمايشگاه‌هاي کنترل کيفيت مي‌باشد. در مقاله حاضر سيستمي مبتني بر بينايي کامپيوتر و شبکه عصبي براي تخمين مدت زمان خشک‌ش ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

مقاله علمی بازیابی نرم یک راکت مافوق صوت به کمک ناپايدارسازی

مقاله علمی بازیابی نرم یک راکت مافوق صوت به کمک ناپايدارسازی فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 26 صفحه                     چکیده : در این تحقیق بازیابی نرم یک راکت مافوق صوت به کمک ناپایدارسازی، توسط یک روش عددی حجم محدود و روش تجربی مورد بررسی قرار گرفته است. در روش عددی مذکور معادلات ناویر استوکس پس از گسسته‌سازی به روش حجم محدود با استفاده از الگوریتم فشار مبنا توسط یک حل کننده ضمنی ح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست