استخدام اپراتور ورود اطلاعات و پشتیبان سایت تخفیف ویژه و دائمی

اطلاعیه فروشگاه

فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس بیش از هزاران تحقیق دانشجویی مانند فایل های word و power point / قطعه کد زبانهای برنامه نویسی و ویدئو آموزشی را در خود جای داده است و آماده ارائه خدمات به دانشجویان در تمام رشته ها میباشد....... توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید

تحقیق درباره بررسی ارتباط بین پروتئین و چربی در جیره دامهای نشخوارکننده

تحقیق درباره بررسی ارتباط بین پروتئین و چربی در جیره دامهای نشخوارکننده

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 22 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 

مقدمه 

تلاشهای زیادی در جهت افزایش تولید شیر و ترکیبات آن با دستکاری های پروتئین و انرژی در نشخوارکنندگان صورت گرفته است. پروتئین مهمترین و گران ترین بخش جیره نشخوارکنندگان بوده باید به شکل کارآمد در جیره مورد استفاده قرار گیرد. منابع پروتئینی و انرژی مورد استفاده در جیره میتواند استفاده از ازت و انرژی را در نشخوارکنندگان و جریان آنها را به روده تحت تاثیر قرار دهد.

براي تامين انرژي مورد نياز براي توليد شير زياد و همچنين براي تسهيل يک باروري کارآمد، چربي در جهت افزايش تراکم انرژي جيره مورد استفاده قرار ميگيرد. اما استفاده از این ماده پر انرژی در جیره به دلیل اثرات منفی آن در هضم فیبر می تواند محدود باشد.

تحقیقات قبلی وجود یک رابطه متقابل بین پروتئین و چربی جیره بر تولید، تولیدمثل، هضم اجزای خوراک و متابولیت های خونی و شکمبه ای را نشان دادند ولی تحقیقات بعدی تقابل را زیر سوال برد که ما در این بررسی به دلایل آن می پردازیم.

ارتباط بین مکمل پروتئینی عبوری و قابلیت هضم چربی

قابليت هضم اسيدهاي چرب اغلب زماني که مقدار مصرف چربي بيش از 1000 گرم در روز مي رسد، کاهش مي يابد. پالماکوئيست گزارش نمود که 4/4 % قابليت هضم جيره به ازاي هر 100 گرم چربي مکمل شده کاهش مي يابد. پس تعيين روشهايي در جهت افزايش قابليت هضم چربي مي تواند مقدار انرژي چربي را بيشتر نموده و اجازه مي دهد که مقدار بيشتري چربي به دام نشخوارکننده تغذيه گردد.

داده هاي آزمايشات متعدد نشان دادند که وضعيت پروتئين جيره ميتواند مقدار قابليت هضم جيره را تغيير دهد. مکمل نمودن چربي کپسوله شده در پودر خون در سطح 5% جيره منجر به افزايش قابل توجه در قابليت هضم اسيدهاي چرب نسبت به جيره شاهد بدون چربي شد. آندره و همکاران گزارش نمودند که افزايش پروتئين جيره از 16 به 20 % مقدار قابليت هضم اسيد هاي چرب را 12 % بهبود داد.

 نتايج همچنين از اين نظريه که پروتئين رسيده به روده باريک زماني ميتواند مفيد واقع می شود که مقدار مصرف بيشتر و مقدار تجزيه پذيري اسيد آمينه کمتر باشد.

در آزمايشي که اثر افزودن انواع منابع ازتي شامل اوره، گلوتن زرت و پودر خون بر قابليت هضم اسيد هاي چرب جيره که مقدار مشخصي پيه به جيره پايه اضافه شد، مورد بررسي قرار گرفت.

 مشخص گرديد که افزودن منابع پروتئيني نتوانست قابليت هضم کل اسيدهاي چرب  جيره و يا قابليت هضم اسيدهاي چرب 18C  را تحت تاثير قرار دهد. جالب بود که مقدار قابليت هضم اسيدهاي چرب C 16 در جيره هاي حاوي اوره به دلايل ناشناخته اي افزايش يافت که اين اثر در جيره هاي حاوي پروتئين حقيقي مشاهده نگرديد و کمترين مقدار قابليت هضم اين اسيد چرب در تزريق کنجاله گلوتن ذرت مشاهده گرديد.


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 3,299 تومان
(شامل 10% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 3,665 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
protoin-charbi-dam_644629_4295.zip1.2 MB





تحقیق درباره بررسی ساختار سیستم سلامت

تحقیق درباره بررسی ساختار سیستم سلامت فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 30 صفحه                 واحد های عرضه خدمات در ايران: نظام بهداشتی کشورمان را می‌توان در سه سطح شهرستان , استان و کشور مرور کرد:                              &n ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,869 تومان 3,482 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره بررسی و ارزیابی آناتومي و فيزيولوژي صورت

تحقیق درباره بررسی و ارزیابی آناتومي و فيزيولوژي صورت فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 51 صفحه                 آناتومي بافت سخت صورت:       صورت از نظر آناتومي بخش قدامي و بيضي شكل جمجمه است كه با يك جفت حفره كاسه چشم ( Orbit )  در بالا و يك حفره ( piriform aperture )  در محل قرارگيري بيني و يك حفره ورودي حفره دهان ( oral cavity ) در پايين ترين بخش صورت پر شده ...

توضیحات بیشتر - دانلود 4,277 تومان 3,849 تومان 10% تخفیف

تحقیق درباره كـاربـرد فـنـاوري اطـلاعـات در پـزشـكـي

تحقیق درباره كـاربـرد فـنـاوري اطـلاعـات در پـزشـكـي فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 18 صفحه             فهرست مطالب   تاریخچه پزشكی از راه دور 3 پزشكي از راه دور ( Telemedicine 4 ارتباطات در سیستم پزشكی از راه دور5 آسيب شناسي از راه دور ( Telepathology 7 كاربرد فن آوري اطلاعات در پزشكي 7 مثال هاي كاربردي پزشكي از راه دور 8 زيرساخت ها 9 جراحي از راه دور( telesurgery 12 سيستم جراحي ZENU ...

توضیحات بیشتر - دانلود 3,500 تومان 3,150 تومان 10% تخفیف

طرح توجیهی و مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید سیمان استخوانی کلسیم فسفاتی

طرح توجیهی و مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید سیمان استخوانی کلسیم فسفاتی فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 75 صفحه                 خلاصه طرح نام محصول سیمان استخوانی کلسیم فسفاتی موارد کاربرد پرکردن نقایص استخوانی ظرفیت پیشنهادی طرح (بسته) 20000 عمده مواد اولیه مصرفی انواع کلسیم فسفاتها میزان مصرف الیانه مواد اولیه   720/2 میلیون ریال کمبود محصول در سال 1390   ---- اشتغال زایی   17 ...

توضیحات بیشتر - دانلود 6,117 تومان 5,505 تومان 10% تخفیف

دسته بندی محصولات فروشگاه

نظرسنجی

در کدام یک از رشته های زیر نیاز به فایل پاورپوینت دارید
کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست

تصویر ثابت

filesell filesell