فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

09187363847

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 12 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

مقاله بررسی نگرش اصلاح الگوی مصرف غذا و نقش صنایع غذایی در آن

مقاله بررسی نگرش اصلاح الگوی مصرف غذا و نقش صنایع غذایی در آن

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 8 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

چکیده

 

همزمان با گسترش علوم و گسترش رفاه عمومی ، هزینه های درمان بیماریهای مزمن افزایش یافته است. بنابراین تمرکز پزشکی از درمان بیماریها  به جلوگیری از آن تغییر کرده است. به این معنی که نه تنها بیماران و کسانی که در حال ابتلا به بیماری هستند ،بلکه کسانی که پتانسیل بیماری را دارند نیزباید در ناحیه ای از خدمات بهداشتی قرارگیرند(2و1). 

اهميت رژيم غذايي جهت جلوگيري در وقوع بسياري از بيماريها به خوبي شناخته شده است.  ازطرفی اخيرا پافشاري مصرف كنندگان در  تولید و مصرف غذاهای  طبيعي و شركت جايگزينهاي ارتقاء دهنده سلامت مصرف كننده در رژيمهاي غذايي رو به افزايش مي باشد. با توجه به این دیدگاه امروزه  فعالیت بدنی  کافی و  اصلاح  الگوهای غذایی برای سالم ماندن  افراد مورد توجه جدی قرار گرفته است(4و3).

 

مقدمه:

رژیم غذایی تحت تاثیر عوامل مختلفی چون میزان درآمد افراد، قیمتها ، عادات غذایی و سنت های اجتماعی قرار می گیرد. همچنین عوامل اقتصادی ،اجتماعی ،محیطی و جغرافیایی نیز بر الگوی مصرف غذا تاثیر گذار می باشند.

افزایش شهر نشینی سبب تغییراتی در شیوه زندگی و الگوهای غذایی مردم گشته که همه این تغییرات ممکن است مثبت نباشند. تغییرات در رژیم غذایی ،الگوی کاری و اوقات فراغت که تحت عنوان "تحول تغذیه ای" نامیده
 می شوند، از عوامل معمول و تاثیر گذار بر بیماریهای غیر واگیر دار در کشورهای جهان می باشند. تحول تغذیه ای شامل تغییرات کمی و کیفی در رژیم غذایی  است . این تغییرات به سمت رژیم غذایی حاوی انرژی بالاتر با نقش بیشتر چربی ها و قندهای افزوده در غذاها، دریافت چربی های اشباع بیشتر (غالبا" از منابع حیوانی ) کاهش دریافت کربو هیدرات ها و فیبر های رژیمی و همچنین کاهش دریافت میوه و سبزیجات می باشد


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
olgoye-masraf-ghaza_646348_1144.zip64k





مقاله بررسي ضايعات گندم در اثر حمله آفات انباري در سيلوها و انبارهاي غلات در استانهاي کشور

مقاله بررسي ضايعات گندم در اثر حمله آفات انباري در سيلوها و انبارهاي غلات در استانهاي کشور فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 22 صفحه               چكيده آفات انباري علاوه بر خسارت كمي، زيانهاي كيفي به محصولات انبار شده وارد مي ‎ آورند . آلوده شدن گندم انبار شده به مدفوع و جلدهاي لاروي حشرات و كنه ‎ ها، از بين رفتن عناصر اصلي و ويتامين ‎ ها، از عوامل مهم كاهش كيفيت گندم مي ‎ باشند. زيان ‎ هاي بهداشتي ناشي از فعاليت آف ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

ویدئو آموزشی کسب درآمد میلیونی با بازاریابی فایل در وردپرس(آموزش توسط رتبه 10 فایل سل)

ویدئو آموزشی کسب درآمد میلیونی با بازاریابی فایل در وردپرس(آموزش توسط رتبه 10 فایل سل) فرمت فایل : MPG- نوع فایل (ویدئو-قابل نمایش روی کامپیوتر و رسانه های دیجیتال)   تعداد فایل ها : 3 فایل ویدیویی(3 بخش)   کیفیت فایل ها : عالی(Full Hd)   حجم فایل های ویدیویی : 230 مگابایت    توضیح محصول : این ویدئو بطور کامل بازاریابی فایل توسط وردپرس را معرفی و آموزش داده است مدرس این ویدئو مدیر فروشگاه پارس است که دارای رتبه کل 10 در فایل سل و رتبه یک فروش در ...

توضیحات بیشتر - دانلود 49,000 تومان

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست