فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

اطلاعیه فروشگاه

توجه : به لطف خداوند متعادل و تلاش مضاعف و پشتیبانی خوب فایل سل سایت پارس هم اکنون به رتبه 1 در فایل سل دست پیدا کرده است توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

مقاله بررسی بیماری‌های ریشه در گندم و دلایل بروز بیماری

مقاله بررسی بیماری‌های ریشه در گندم و دلایل بروز بیماری

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 10 صفحه

 

 

 

 

 

 

 

 

معرفی و تعریف :

بیماری‌های بسیاری وجود دارد که ریشه گندم را مورد حمله قرار می‌دهند؛ مثلا ظهور سنبله‌های سفید در محصول به طور عمده نشان دهنده وجود پاتوژن‌های پوسیدگی ریشه، نظیر پاخوره (نوعی بیماری فوزاریومی) یا (Bipolaris sorokinian است. این سنبله‌های سفید کاملا از بین رفته و ارتباطات آوندی آن‌ها برای ورود آب و مواد غذایی به طور کامل توسط بیماری‌های پوسیدگی ریشه یا طوقه تخریب شده است. چنین گیاهانی احتمالا قبل از سنبله‌دهی مدتی به این بیماری‌ها مبتلا بوده‌اند. برای شناسایی بیماری‌های ریشه، بررسی مزرعه در زمان گیاهچه، ایجاد گره، سنبله‌دهی تا گرده‌افشانی ضروری است که روش‌های بررسی مزرعه در ادامه آورده شده است:

الف- بررسی مزرعه در زمان گیاهچه                                
اگر در مزرعه بخش‌هایی وجود داشت که در آن‌جا گیاهان از بین رفته یا برگ‌های بوته رنگ پریده و ضعیف بود، گیاهچه‌ها را با دقت از خاک خارج و ریشه آن‌ها را بشویید. دقت كنيد و ببينيد ریشه‌ها دارای رشد اندک، رنگ پریده و به رنگ‌های قهوه‌ای و خاکستری هستند یا نه. در واقع انواع گونه
Pythium باعث ایجاد ریشه‌های اصلی تحلیل رفته به همراه توسعه ضعیف ریشه‌های جانبی و ایجاد بافت نرم قهوه‌ای رنگ در نزدیکی یا راس ریشه می‌شوند. چنین حالتی در خاک‌های بسیار مرطوب یا غرقاب رخ داده و موجب سبز شدن ضعیف و مرگ گیاهچه می‌شود.                                  


اشتراک بگذارید:

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 8,000 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
bimari-rishe-gandom_646871_4148.zip91.9k





مقاله بررسی مزایای تولید و مصرف شکر مایع

مقاله بررسی مزایای تولید و مصرف شکر مایع فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 8 صفحه                   مقدمه: شکر مایع در مقایسه با شکر گرانولی مزایای زیادی در صنایع دارد. در واقع شکر مایع به عنوان یک محصول نیمه بازساخته شده عمل می کند که در فرایندهای تهیه مواد غذایی برای مصرف مستقیم آماده می باشد بدون این که نیاز به حل کردن، صاف کردن یا پاستوریزه کردن داشته باشد. شکر مایع محصولی ت ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

مقاله تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند

مقاله تاثیر فرایند اولترافیلتراسیون بر شاخصهای تصفیه و رنگبری شربت رقیق چغندر قند فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 20 صفحه                 چكيده يكي از بزرگترين دغدغه‌هاي توليدكنندگان شكر در طي مراحل تصفيه و رنگبری عصاره خام چغندر قند، حذف هر چه بيشتر ناخالصيهاي غيرقندي از شربت و به‌دست آوردن شربت رقيق با درجه خلوص و كيفيت بالاتر است. هدف از اين پژوهش بررسي پتانسیل فرآیند اولترافيلتراسيون (UF) و تا ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

مقاله تفکر ناب در فرایندهای کاشت داشت و برداشت برنج

مقاله تفکر ناب در فرایندهای کاشت داشت و برداشت  برنج فرمت فایل : word ( قابل ویرایش) تعداد صفحات : 12 صفحه                   چکیده تفکر ناب[1] اولین بار توسط Womak and Jones (1) به عنوان فکر کردن ناب lean thinking بیان شد و به معنی، به حداقل رساندن ضایعات[2] در کلیه قرایندهای تولید می باشد . امروزه در بسیاری از شرکت ها و کارخانجات تولیدی و حتی در بخش کشاورزی نیز از جایگاه خاصی برخوردار است. در ح ...

توضیحات بیشتر - دانلود 8,000 تومان

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست