فروشگاه تخصصی فروش فایل ها و تحقیقات دانشجویی و قطعه کدهای برنامه نویسی و ویدیو های آموزشی

دسته بندی محصولات

محبوبترین محصولات

کسب و کار 10 میلیونی

اطلاعیه فروشگاه

توجه : دانشجویان و افرادی که قصد خرید دارند و ایمیل ندارند برای خرید میتوانند ایمیل مدیر فروشگاه را به آدرس moradi.infomail@gmail.com وارد کنند و با این ایمیل و شماره تلفن خودتون اقدام به خرید کنید و در صورت مشکل میتوانید با شماره پشتیبانی فروشگاه در تلگرام با شماره 09398634021 ارتباط برقرار کنید

پاورپوینت درباره روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

پاورپوینت درباره روشهاي تشخيص سلامت مواد غذايي

فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 25 اسلاید

 

 

 

 

 

مشخصات برنج خوب

lبرنج خوب برنجي است كه دانه ها يكدست و حالت شيشه اي توپر،بدون داشتن دانه هاي سفيد و خرده باشد.
lنوك برنج نبايد حالت سفيد داشته باشد.
lبرنج پخته در مقايسه با برنج خام بايد سفيد رنگ ،كشيده،دانه ها يك اندازه و داراي طعم و بو و رنگ مناسب باشد.
lتفاوت برنج ايراني و پاكستاني:برنج پاكستاني حالت شيشه اي دارند و دانه ها اگر در نور بگيريم از پشت سايه مي اندازد ولي برنج ايراني حالت شيشه اي توپر دارد و از پشت سايه نمي اندازد.
 
lمهمترین علایم فساد گوشت ها جهت تشخیص و پیشگیری از مسمومیت های غذایی به شرح زیر است:شل شدن بیش از اندازه و لزج و چسبناک شدن گوشت,تغییر رنگ گوشت از حالت طبیعی به سمت سبز یا قهوه ای ,وجود لکه های کوچک رنگی  ویا کرکی شدن سطح پوست ,وجود بوی نامطبوع مثل ترشیدگی ,تعفن, تغییر رنگ در چربی  گوشت و تند شدن بو و طعم چربی ,متلاشی شدن بافت گوشت,خشکی و چروکیدگی گوشت
l

اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 12,000 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
salamat-mavad-ghazaei_734102_1318.zip3.2 MB





نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست