استخدام اپراتور ورود اطلاعات و پشتیبان سایت تخفیف ویژه و دائمی

اطلاعیه فروشگاه

فروشگاه تخصصی دانشجویی پارس بیش از هزاران تحقیق دانشجویی مانند فایل های word و power point / قطعه کد زبانهای برنامه نویسی و ویدئو آموزشی را در خود جای داده است و آماده ارائه خدمات به دانشجویان در تمام رشته ها میباشد....... توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید

تحقیق درباره مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري و آميخته لري بختياري

تحقیق درباره مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نرلري بختياري و آميخته لري بختياري

فرمت فایل word: (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات : 12 صفحه

 

 

 

 

 

چكيده :

اين بررسي به منظور مقايسه خصوصيات پرواري و لاشه بره هاي نر لري بختياري و آميخته سنجابي× لري بختياري انجام گرفت . بره ها در سن  روزگي از شير گرفته شدند و با متوسط سن 135 روز به مدت 80 روز پروار گرديدند . اطلاعات حاصل به دليل نامساوي بودن تعداد مشاهدات در زير گروههاي مختلف با استفاده از روش حداقل مربعات تجزيه و تحليل شدند . بره هاي نر لر بختياري از نظر وزن در پايان دوره پروار و افزايش وزن روزانه دوره پرواري برتر از بره هاي آميخته بوده ولي از لحاظ آماري تفاوت معني داري بين آنها وجود نداشت (). بين بره هاي نر لر بختياري و آميخته براي صفات وزن كشتار ، وزن لاشه ، بازده لاشه ، وزن گوشت ، وزن چربي سطحي ، وزن استخوان و سطح مقطع راسته اختلاف معني داري شاهده نگرديد . درصد قطعات دست ، گردن ، ران ، پيش سينه و قلوه‌گاه بره هاي  لري بختياري بيشتر از بره هاي آميخته بود . بيشترين تفاوت در بين درصد قطعات لاشه بره‌هاي لري بختياري و آميخته مربوط به اختلاف درصد وزن دنبه به وزن لاشه سرد بود . صفحات وزن نهائي ، افزايش وزن روزانه دوره پروار و لاشه تحت تاثير نوع

توليد نبود . سن مادر اثر معني داري روي صفحات پرواري و لاشه نداشت .

 

مقدمه :

گوشت گوسفند از مهمترين منابع تامين كننده گوشت قرمز در ايران است ولي با اين حال توليد گوشت اين حيوان نمي تواند افزايش تقاضاي مصرف كننده ها را تامين نمايد . توليد پايين نژاداي بومي و تغذيه نامناسب از عوامل اصلي كمبود توليد مي‌باشد و آميخته گري كه بعنوان روشي براي بهره برداري از تفاوتهاي بين نژادها در اصلاح نژاد است مي تواند روش مناسبي براي بهبود راندمان توليد گوسفند باشد و در بسياري از كشورها مخصوصاً در سيستم هائي كه توليد گوشت هدف اصلي است به طور وسيعي مورد استفاده قرار مي گيرد . (4)

در خصوص اثر آميخته گري بر روي صفات پرواربندي و خصوصيات لاشه نتايج متفاوتي بدست آمده است . اثرات مثبت آميخته گري روي رشد و وزن بره ها بوسيله مكاره چيان و همكاران (11) ،‌ اسدي مقدم و نيكخواه (1) ، Miller و Sidwell (13) ، Peters وvesely (17) و Wolf و همكاران(18) گزارش شده است . مكاره چيان و همكاران (12) ، فريد و همكاران (7) ، Ackeapinar و Tekin (14) و فهمي(6) تفاوتي بين بره هاي آميخته و بره هاي نژاد خالص براي صفحات پراواربندي و لاشه بدست نياورند . برخي از گزارشها نشان مي دهد نوع تولد روي صفحات بعد از شيرگيري تاثير كمي دارد (5 ، 6و17) . كاهش اثر سن مادر بر روي صفات پس از شيرگيري نيز توسط تعدادي از محققان گزارش شده است (5،11و16) . هدف از اين تحقيق مقايسه عملكرد پرواربندي و خصوصيات لاشه بره هاي لر بختياري و آميخته‌هاي سنجابي × لري بختياري و تاثير نوع تولد و سن مادر بر اين صفات است .

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 2,250 تومان
(شامل 10% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 2,500 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
khososiat-parvari-bare_737593_3907.zip16.1k





دسته بندی محصولات فروشگاه

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست

تصویر ثابت

filesell filesell