تخفیف ویژه و دائمی استخدام  با درآمد رویایی در فروشگاه دانشجویی پارس

اطلاعیه فروشگاه

اطلاعیه خرید فایلهای پاورپوینت: هنگام خرید پاورپوینت به نکات زیر توجه فرمایید. 1:در توضیحات فایل پاورپوینتها متن اسلاید ها در قسمت توضیحات کپی شده است و به هم ریختگی توضیحات به علت کپی مطالب هست: اصل فایلی که خریداری میکنید کاملا مرتب دقیق و استاندارد هست2:هیچ گونه تبلیغاتی داخل فایلهای پاورپوینت نیست3 :تمامی پاورپوینت ها کامل طراحی و تدوین شده اند و کاملا آماده ارائه هستند و نیاز به ویرایش و تنظیم کردند ندارند. توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید توجه : هنگام خرید روی دکمه تکمیل خرید در صفحه بانک کلیک کنید تا پرداخت شما تکمیل شود مراحل پرداخت را تا زمان دریافت کدپیگیری سفارش ادامه دهید ؛ در صورتی که نتوانستید پرداخت الکترونیکی را انجام دهید چند دقیقه صبر کنید و مجددا اقدام کنید و یا از طریق مرورگر دیگری وارد سایت شوید و یا بانک عامل را تغییر دهید

تحقیق درباره تحقیق درباره آشنایی با باکتری

تحقیق درباره تحقیق درباره آشنایی با باکتری

فرمت فایل : word  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 33 صفحه

 

 

 

 

 

فهرست مطالب

 مقدمه  1

عفونت هاي دستگاه فوقاني  11

آنژين  12

عفونت هاي ادراري  12

اسهال  13

مخملك  15

مشمشه  16

سياه زخم  17

مسموميت غذايي  19

مسموميت غذايي ناشي از غذاهاي كنسرو شده 19

تب مالت (بررسلا 20

طاعون  21

وبا  22

حصبه (تيفوئيد) يا تب روده اي  24

سل  25

 

كزاز  26

پوسيدگي دندان  27

لژنيلوزيس 28

سياه سرفه  29

ديفتري (خناق)  31

پنوموني (ذات الريه)  32

 

   
تاريخچه

زماني مردم گمان مي‌كردند كه غذاي مانده به‌اين دليل خراب مي‌شود كه به قارچ و ميكروب (باكتري) تبديل مي‌شوند. لويي پاستور(1822-1895)، دانشمند فرانسوي، نشان داد كه غذا را ميكروب‌هاي موجود در هوا فاصد مي‌كند نه تغيير ماهيت آن. وي غذاي تازه پخته شده را در دو ظرف شيشه‌اي تميز گذاشت؛ در يكي را بست و در ديگري را باز گذاشت تا هوا وارد آن شود، فقط غذاي ظرف در باز فاسد شد.

بعضي از باكتري‌ها به صورت انفرادي و برخي از اقسام كروي به صورت گروهي (دو تا دو تا، ريشه‌اي و خوشه‌اي) زندگي مي‌كنند.‌اين نوع زندگي گروهي را كلوني مي‌گويند. كلوني بعضي از اقسام باكتري‌ها چنان بزرگ است كه با چشم ديده مي‌شود. كلوني باكتري‌ها از لحاظ شكل و رنگ فرق دارند و حتي از روي آن، مي‌توان باكتري را شناسايي كرد.

تغذيه:

همة‌جانداران براي انجام فعاليتهاي حياتي، به ماده و انرژي نياز دارند. از‌اين‌لحاظ، بين جانداران كامل مانند شما و يك باكتري ساده فرقي وجود ندارد. غذا، داراي ماده و انرژي است. باكتريها از لحاظ نوع گرفتن غذا و استفاده از آن، بسيا مختلف اند. بعضي، غذاي خود را مي‌سازند و برخي، به غذايي كه توسط جانداران ديگر ساخته شده وابسته اند. حتي نوع استفاده از انرژي موجود در غذا هم در‌اين جانداران مشابه نيست.

بعضي از باكتري‌ها اتوتروف هستند، يعني مي‌توانند غذاي خود را بسازند. گروهي از باكتري‌هاي اتوتروف به كمك نور خورشيد غذاسازي مي‌كنند به‌اين گروه فتوسنتز كننده مي‌گويند. گروهي ديگر بدون استفاده از انرژي نور كار غذا سازي را انجام مي‌دهند. به‌اين گروه شيميوسنتز كننده مي‌گويند.‌اين باكتري‌ها انرژي لازم براي غذاسازي را از مواد شيميايي مانند گوگرد، آهن يا نيتروژن مي‌گيرند.

بيشتر باكتري‌ها هتروترف هستند. جانداران هتروترف انرژي لازم را از غذايي مي‌گيرند كه توسط جانداران ديگر ساخته شده است‌اين جانداران، نمي‌توانند غذاساز باشند، باكتري‌هاي هتروترف مواد غذايي خود را در خارج سلول گوارش مي‌دهند، سپس مواد گوارش يافته، كه به ذرات كوچكتري تبديل شده اند، وارد سلول مي‌شوند.

بعضي از باكتري‌هاي هتروترف ساپروفيت اند. ساپروفيت، جانداري است كه از بقاياي بدن موجودات زنده تغذيه مي‌كنند. باكتري‌هايي كه روي برگهاي ريخته شده از درختان، يا مواد غذايي خود ما زندگي مي‌كنند، از‌اين جمله اند.

گروهي از باكتري‌هاي هتروترف انگل هستند. انگل، موجودي است كه در داخل يا روي بدن يك جاندار ديگر به سر مي‌برد و غذاي خود را از بدن آن مي‌گيرد. باكتري‌هايي كه باعث پوسيدگي دندان،‌ايجاد جوش يا بيماري‌هاي مختلف در بدن ما مي‌شوند، از‌اين قبيل اند.

گرفتن انرژي از غذا: همه جانداران، چه اتوترف باشند و چه هتروترف، انرژي لازم را از غذا مي‌گيرند. اما راه انجام‌اين كار در آنها مشابه نيست. مثلاً، گروهي از باكتري‌ها به كمك اكسيژن هوا تنفس مي‌كنند. اكسيژن، با غذا كه به صورت ماده قندي است، تركيب مي‌شود و در نتيجه، انرژي نهفته در غذا آزاد مي‌شود.

گروهي ديگر از باكتري‌ها ، انرژي غذا را از راه تخمير به دست مي‌آورند. تخمير هم در واقع نوعي تنفس است كه به اكسيژن هوا نيازي ندارد. در‌اين فرايند، همة انرژي موجود در غذا آزاد نمي‌شود يعني از تنفس معمولي، كمتر انرژي حاصل مي‌آورد. در فرآيند تخمير، باكتريها ماده‌ي قندي را فرآورده‌هاي مختلفي تبديل مي‌كنند كه اسيد و الكل از آن جمله است. از قديم در كشور ما براي تهيه سركه، از همين فرايند استفاده مي‌شده است، تهيه ماست هم با روش تخمير صورت مي‌گيرد.

 


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت و دانلود

مبلغ قابل پرداخت 3,960 تومان
(شامل 10% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 4,400 تومان
عملیات پرداخت با همکاری بانک انجام می شود

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
bakteri-tahghigh_743781_3614.zip25.2k





کتاب کاربردی شصت راز طلایی مدیریت زمان و اصول موفقیت

کتاب کاربردی شصت راز طلایی مدیریت زمان و  اصول موفقیت فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 50 صفحه         توضیح کتاب : کتاب حاضر گزیده ای از اثر برایان تریسی و دانشمندان بزرگ دنیا و براساس تجربیات نویسندگان و اصول تجربی در طول زمان و همچنین براساس تحقیقات گسترده درباره انسانهای موفق در طول تاریخ و براساس اصول بهره وری مدیریت زمان نوشته شده است محتویات کتاب حاضر برگرفته شده از کتابهای بزرگترین نویسندگان جهان درباره مدیری ...

توضیحات بیشتر - دانلود 5,000 تومان 4,500 تومان 10% تخفیف

دسته بندی محصولات فروشگاه

نظرسنجی

از چه طریقی با فروشگاه ما آشنا شده اید
کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست

تصویر ثابت

filesell filesell